jeli to znači i bez onog "popularno s weba"?
Prigovori, prijedlozi, pohvale i zahvale
Ovdje primamo vaša pitanja, prijedloge i poruke svih vrsta.
-
luke flywalker Verified
- GP3
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Mika Hakkinen
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 5 mj
- Kontakt:
Da, ništa od toga...
- AlkY
- Formula 1
- S nama već: 8 god 2 mj
- Navija za: McLaren
Google je ipak gazda univerzuma 
A sta se tice maloljetnika , to nemozes nikako zabraniti. Tj , ionako svi mogu namjestit datum da budu punoljetni. A i od njih , rijetko , ali mozes vidjeti normalno komentare

A sta se tice maloljetnika , to nemozes nikako zabraniti. Tj , ionako svi mogu namjestit datum da budu punoljetni. A i od njih , rijetko , ali mozes vidjeti normalno komentare

- zjurina
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Leclerc, Ferrari.Honda
Velika zamjerka, nažalost.
Kao prvo da se razumijemo, reklame mi ne smetaju inače. Pa ćak ni ove što se nalaze po Forumu, između postova, makar imo i nije previše u redu,
neka budu posvuda okolo ali ne u prostoru za pisanje postova.
No kao što rekoh još to za silu i mogu otrpjet.
ALI ... reklama U SAMOME POSTU - IZMEĐU REDOVA posta, ne da nije u redu i ne da je ružno nego je DEGUTANTNO. Sorry, sorry ali je tako.

Kao prvo da se razumijemo, reklame mi ne smetaju inače. Pa ćak ni ove što se nalaze po Forumu, između postova, makar imo i nije previše u redu,
neka budu posvuda okolo ali ne u prostoru za pisanje postova.
No kao što rekoh još to za silu i mogu otrpjet.
ALI ... reklama U SAMOME POSTU - IZMEĐU REDOVA posta, ne da nije u redu i ne da je ružno nego je DEGUTANTNO. Sorry, sorry ali je tako.

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Jeste, slažem se. Ali, pozicije bira Google, to su njihovi "auto ads" i možeš se frigat s tim. Ako vide da je beskorisno - promijenit će. Znaju ubosti ovako blesavo nešto, ali znaju i naučiti lekciju pa se poboljšati.
- Sarma Verified
- Formula 1
- Navija za: Ferrari
Fulana satnica za raspored VN Brazila
provjeri odmah i na Manageru
https://prnt.sc/psfxnj
Ispravna satnica
https://prnt.sc/psfyfz

https://prnt.sc/psfxnj
Ispravna satnica
https://prnt.sc/psfyfz
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Odlično, hvala! Satnice sam pisao na početku godine, prepisivao sa fia.com, ali očito su i tu šarlatani. 

- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
Ovo "šarlatani" ce izgleda doć do levela "lord" 
Fino Alla Fine
- AlkY
- Formula 1
- Navija za: McLaren
Na naslovnoj je namjerno napravljeno da one 3 vijesti koje su iznad izdvojene nisu dolje kronoloski poredane ?
Nekako sam se navikao cim otvorim portal oci mi idu na kronologiju i tamo pratim sta sam citao a sta ne. Pa se onda desi da izdvojeno ni ne procitam jer nema u kronoloskom redu
.
Ne kazem da nesto ne valja ,samo kazem kako je moj izopaceni um navikao
Nekako sam se navikao cim otvorim portal oci mi idu na kronologiju i tamo pratim sta sam citao a sta ne. Pa se onda desi da izdvojeno ni ne procitam jer nema u kronoloskom redu

Ne kazem da nesto ne valja ,samo kazem kako je moj izopaceni um navikao

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Sad je sve kronološki na naslovnici, samo može biti iznimka ako odlučimo da je neka vijest "sticky" pa stoji stalno na vrhu.
Novi donator je Bornaskrbat sa 2€ za život portala od kojih je 25% uzeo paypal kao fee, ali nema veze, računa se.
Hvala
Samo da napomenem, kao i dosad - prag za bedž i uklanjanje reklama je 10€, jer bismo inače mogli ključ u bravu i nitko ne bi vidio reklame da spuštam prag ispod toga.
Novi donator je Bornaskrbat sa 2€ za život portala od kojih je 25% uzeo paypal kao fee, ali nema veze, računa se.

Samo da napomenem, kao i dosad - prag za bedž i uklanjanje reklama je 10€, jer bismo inače mogli ključ u bravu i nitko ne bi vidio reklame da spuštam prag ispod toga.

-
wapi Verified
- GP3
Samo pogledaj odluke sudaca sa zadnje trke.... Lord Masi i ekipa samoubojica iz zasjede.avetma je napisao/la: 05.11.2019., 12:23 Odlično, hvala! Satnice sam pisao na početku godine, prepisivao sa fia.com, ali očito su i tu šarlatani.![]()
-
zelot
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
Sorry za onaj topic i warez i sve to. Nisam se toga niti sjetio niti znao da je zabranjeno
Sad ne mogu slat pp a pretpostavljam da je dozvoljeno preko pp raditi sve ono.
Kaze da nisam logiran ili da nemam dozvolu za slanje pp.
Ne znam jesi to ti @avetma namjerno mi iskljucio pretpostavivsi da cu se javit senni i crashu na pp a da ni to ne smijemo ili je samo neki bug?
Jel mozes provjerit zasto ne mogu slat pp?
I dal je ok da mi to preko pp radimo?
Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeći Tapatalk
Sad ne mogu slat pp a pretpostavljam da je dozvoljeno preko pp raditi sve ono.
Kaze da nisam logiran ili da nemam dozvolu za slanje pp.
Ne znam jesi to ti @avetma namjerno mi iskljucio pretpostavivsi da cu se javit senni i crashu na pp a da ni to ne smijemo ili je samo neki bug?
Jel mozes provjerit zasto ne mogu slat pp?
I dal je ok da mi to preko pp radimo?
Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeći Tapatalk
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Ne postoji PP ovdje 

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
25-34.
Godine nisu nikakvo mjerilo za ono što se piše. David je sa 16 pisao vrhunske tekstove, a imaš forumaša od 40+ koji još nisu naučili diskutirati.
Godine nisu nikakvo mjerilo za ono što se piše. David je sa 16 pisao vrhunske tekstove, a imaš forumaša od 40+ koji još nisu naučili diskutirati.
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Ne