CrashOverride je napisao/la: 26.12.2022., 12:47
Mislim, lako njima dobit Lakerse i te neke poznate chokere
Naravno, kad su krsh
A chokere ti traži među drugim ekipama
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Ma sve stoji, ali sam ispratio malo Mavse u ovom ranom dijelu sezone, znači ostatak ekipe jednostavno ne može biti tako loš kao u prvom dijelu sezone, doslovce su im svi tricaši imali postotak trice manji od 30%. Nisu mogli pogoditi šut da im život ovisi o tome. Mora se kad tad to vratiti na prosjek, i u zadnjih par tekmi napokon pogađaju neš.
Kad uzmeš u obzir Lukinu igru i njegovu mogućnost kreiranja otvorenih šuteva, biti će jako opasni. Playoff im je zagarantiran praktički a onda nikog osim Nuggetsa ne vidim da ih može dobiti. Sunse su doslovce osramotili prošle godine u sedmoj tekmi, Memphis mi nikad nije bio neš a Warriorsi se raspadaju. Još je Luka bog za velike tekme tak da mislim da mogu daleko.
60 koseva Doncica Uz samo dvije trice.
Izvukli produzetke gdje su imali samo jedan ubacaj iz igre i dobili NYK.
Knicksima jos nije jasno kako su prosuli 9 koseva viska za 30 sekundi.
Zadnji napad Dallasa je rijetkost.. Namjerno promaseno drugo bacanje, skok u napadu i izbacaj za produzetak, sve u treptaju oka
U životu nisam vidio nekog poput Dončića, Messi košarke, bez problema može održavati ovu razinu idućih 10-15 godina. Ako osvoji par naslova, ići će u GOAT razgovor, ali znamo da Amerikanci nikad neće dopustiti to nekom white guyu
Yilla je napisao/la: 28.12.2022., 10:37
U životu nisam vidio nekog poput Dončića, Messi košarke, bez problema može održavati ovu razinu idućih 10-15 godina. Ako osvoji par naslova, ići će u GOAT razgovor, ali znamo da Amerikanci nikad neće dopustiti to nekom white guyu
CrashOverride je napisao/la: 28.12.2022., 08:47
Sad vidim da je prvi puta netko metno 60 i ima 20 skokova..Luka je jos doda i 10 asista da zaokruzi triple double..
MVP sezona do sad...
Ja se sjećam jedne 60/20 tekme od prije 20-ak godina.
Ali, bio je u pitanju centar i nije uhvatio triple (3 asista).
Shaq, 06.03.2000. (na 28. rođendan) protiv Clippersa.
Dončić se tako pridružio Shaqu, Bayloru (njih dvojica imaju po jednu) i naravno, Wiltu, koji ima 20 i kusur 60/20 tekmi.
Ali niko nema 60/20/10 partiju.
Teško će taj rekord ikada biti nadmašen.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Yilla je napisao/la: 28.12.2022., 10:37
Po cemu to zakljucujes?
Jer nije ovisan o fizikalijama, već je sve IQ i skill. Većina velikana ovog sporta su bili fizički monstrumi dok ovaj lik izgleda kao prosječan pick up igrač na školskom s par kila viška i opet ih dominira sve. Uzmimo u obzir da ima tek 23 godine i još nije dosegao svoj vrhunac a postavlja ovakve brojke, nevjerojatno.
Lik kontrolira tempo svake utakmice, i uvijek ima right play, kad ga gledam imam osjećaj da je uvijek par poteza ispred svih, zna točno što treba napraviti u svakom danom trenutku za najefikasniji ishod akcije.
Vidio sam da ga često uspoređuju s prime Hardenom ali po meni ni blizu, Harden je nevjerojatan talent ali više u smislu da će maksimalno iskoristiti trenutačna pravila košarke, nekad čak i zloupotrijebiti dok je Luka savant, razumijevanje same igre na puno dubljoj razini. Takve stvari ne možeš naučiti a i spriječiti. Zato ga i vidim da će dominirati još dugo dugo. Realno, idućih 10 godina će mu prosjek biti minimalno ko ove sezone po meni, 32 9 9, a to ni ne uzima u obzir koliko otvorenih šuteva mu ekipa promaši, bez problema može imati triple double prosjek.
@Frantic
Onda je reporter mislio na 60/21/10 da je prvi puta u povijesti.
I meni bilo cudno da Wilt nije to napravio a kontam ako je itko, onda je on ali sam bio lijen da provjerim.
@Yilla
Da, ima smisla to sto pricas.
Luka je poseban.
Ovo za kile takodjer, to je i do ove nove kosarke koju bas i ne volim previse.
Izgleda lik slozen u glavi pa i ja vjerujem da jos nije na vrhuncu svoje igre.
Uglavnom monstruozna partija ali nije prazna kako zna bit.
Izborio je produzetke i odve ekipu do pobjede.
47 minuta na terenu i samo 4 izgubljene lopte.
Nikako da spomenem...Mavs Nuggets, Mavsi izgubili sa jedan razlike..
Pravilo kaze kad god se zabije nesto sa zvukom sirene, ide na review.
Ekipe bile u svlacionicama dok su suci gledali tricu Doncica i ponistili ju jer je Luka gazio crtu..Ekipe se vratile na teren, odigrale 2 sekunde druge cetvrtine i u te dvije sekunde je Cancar metno tricu iz svoje polovice
Samo sta je Luka tada mislio da je metnuo kos za pobjedu , nakon slobodnog. Zato je i bila onakva sretna reakcija
Ali mislim da mu nije zao sta se zahebo
Netsi 10 pobjeda zaredom, u zadnjih 15 tekmi 14-1, jedini poraz od Celticsa, izgledaju fakat dobro, prolaze ispod radara i nitko ih ne spominje radi svih tih drama zadnjih par godina.
A Hayes iz Detroita doslovce onesvijestio Wagnera iz Orlanda udarcem u potiljak. Dobit će grdu suspenziju.