Popularno s weba uopšte se ne vidi na mobilnoj verziji.
Nije da mi smeta što je tako
Pretpostavljam da je problem slične prirode, kao i za negativno ocijenjen komentar.
Har Kl je napisao/la: 31.10.2019., 12:57
Popularno s weba uopšte se ne vidi na mobilnoj verziji.
Nije da mi smeta što je tako
Pretpostavljam da je problem slične prirode, kao i za negativno ocijenjen komentar.
Ja vidim na mobilnoj, naravno da ne bih volio čitati između članaka na portalu o HDZ-u i slično... ali ako je za dobrobit portala onda
wapi je napisao/la: 31.10.2019., 12:02
Više volim desktop. Pisanje komentara na mobitelu je nepotrebno mučenje.
@Vetma, i ja sam među tih 19%.
Mobitel samo u nuždi i onako, više da se "pregleda" šta ima novo na portalu/forumu.
Medu tih 19% je barem 80% ljudi koji cesto komentiraju , bas u jako rijetkim slucajevima koriste mob kad komentiraju. Barem moje misljenje
Ovi "letaci" mozda vise komentiraju na mob.
Ne pratim detaljnije statistike po registriranim i ne registriranim pa ne znam. Ja pišem i gledam i na kompu i mobilno, valjda je stvar navike, nije mi ništa teže na mobu.
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
avetma je napisao/la: 31.10.2019., 13:21
Ne pratim detaljnije statistike po registriranim i ne registriranim pa ne znam. Ja pišem i gledam i na kompu i mobilno, valjda je stvar navike, nije mi ništa teže na mobu.
CrashOverride je napisao/la: 31.10.2019., 16:30
I ja gledam di stignem.. Posto sam vani dosta, onda mob.. Duduse imam ciglu od 7.2" pa ono..
Imaš li ti oružani list za to?
To nije mobitel.
I šta će ti "to toliko"?
Jedino ako si dobio džaba u firmi, onda OK
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
wapi je napisao/la: 31.10.2019., 11:14
@avetma
Ako smijem, predlažem da Midas ode na desnu marginu.
Ako smijem, predlažem da Midas ode kompletno s portala
Užasno me ta rubrika bode u oči, a naslovi takvi da ne znaš koji je gluplji. Al' kao što zeko kaže, ako je za dobrobit portala onda u redu. Puno mi je manje upadna bila prijašnja solucija. Bila mi je toliko bolja da ni ne znam što je bilo prikazivano
Šta je ovo, "zaoblili" se okviri od komentara?
Sviđa mi se promjena.
Nisam prolupo, jel....?
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Predložio bi da kod registracije korisnika tražiš dokaz punoljetnosti (ne znam kako to izvesti), ali skupilo se neke nezrele klinčadije, pa ti moraš brisati komentare, a mi ostali (ili barem ja) se imamo čuditi propasti školskog sustava....
wapi je napisao/la: 03.11.2019., 08:29
Predložio bi da kod registracije korisnika tražiš dokaz punoljetnosti (ne znam kako to izvesti), ali skupilo se neke nezrele klinčadije, pa ti moraš brisati komentare, a mi ostali (ili barem ja) se imamo čuditi propasti školskog sustava....
Ma ima tu i likova od 30-35-40 godina (možda i više) sigurno.
Na žalost.....
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”