Prigovori, prijedlozi, pohvale i zahvale
Ovdje primamo vaša pitanja, prijedloge i poruke svih vrsta.
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 5 mj
- Kontakt:
@CrashOverride: Da, chat je bio na schedule za 19:45, a ne znam točno zašto je smrdano ako sam u međuvremenu pomaknuo vrijeme... Nema veze, sad sam ispravio, a vi s chata šu! 

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Ne bi se smjelo događati, pošalji mi screenshot ako ti je zgodno...Har Kl je napisao/la: 27.10.2019., 18:50 Ne mogu pročitati jedan komentar, pretpostavljam zbog previše negativnih ocjena. Da li je ovo bug ili novo pravilo?
-
Har Kl
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Mercedes
Poslao sam na [email protected]
Poslije sam vidio da si nam ukinuo chat, a nema undo na Gmail app ...
Poslije sam vidio da si nam ukinuo chat, a nema undo na Gmail app ...

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Aha, na užim uređajima gumbić "prikaži" prijeđe u novi red koji je automatski skriven (jer je i komentar skriven) pa od tud bug. Sad sam ispravio, trebalo bi bit ok.
- zjurina
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Leclerc, Ferrari.Honda
Pozdrav @avetma
Mali problem za prijaviti: jučer sam postao u https://f1.pulsmedia.hr/43780/wolff-pot ... tom-gridu/
komentar na Wolfovu izjavu o obrnutom gridu, stavio mali citat, boldao dio koji mi se sviđe, & dodao kako iako mi se on ne sviđa da se potpuno slažem sa njegovom izjavom ,plus "Svaka čast".
Danas vidim da tog komentara nema
BUG ???
Mali problem za prijaviti: jučer sam postao u https://f1.pulsmedia.hr/43780/wolff-pot ... tom-gridu/
komentar na Wolfovu izjavu o obrnutom gridu, stavio mali citat, boldao dio koji mi se sviđe, & dodao kako iako mi se on ne sviđa da se potpuno slažem sa njegovom izjavom ,plus "Svaka čast".
Danas vidim da tog komentara nema

BUG ???

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Nemam taj komentar ni u objavljenim ni u izbrisanim. Napiši ponovo, a javi ako se opet dogodi nešto slično.
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Dragi donatori, ako ste donirali samo zbog uklanjanja reklama s portala - džabe vam trud - od danas više nitko neće vidjeti google oglase, privremeno ih ukidam s portala. 
Pretjerali su malo s jadnom zaradom po kliku i agresivnim bezveznim načinom prikazivanja oglasa, tako da ću privremeno isprobavati neke druge opcije. Možete isključiti adblock, neće vas ništa ugristi

Pretjerali su malo s jadnom zaradom po kliku i agresivnim bezveznim načinom prikazivanja oglasa, tako da ću privremeno isprobavati neke druge opcije. Možete isključiti adblock, neće vas ništa ugristi

- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god
- Navija za: Ferrari
@avetma Barem pola onda vrati 

Fino Alla Fine
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Otišlo je to davnih dana 

- AlkY
- Formula 1
- S nama već: 8 god 2 mj
- Navija za: McLaren
E da sam znao nebi lipe dao (iako nisam puno ni dao do sad )
Ma i dok mi nisu reklame bile uklonjene nisu nikako smetale. Govorim tada. Nekad je to sve bilo fer postavljeno. A sada ocito bacaju na svakakva mjesta , jos pretpostavljam mizerna zarada od toga svega tako da podrzavam.
Naci ce se vec nesto ucinkovitije a manje napadno

Ma i dok mi nisu reklame bile uklonjene nisu nikako smetale. Govorim tada. Nekad je to sve bilo fer postavljeno. A sada ocito bacaju na svakakva mjesta , jos pretpostavljam mizerna zarada od toga svega tako da podrzavam.
Naci ce se vec nesto ucinkovitije a manje napadno

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Vidjet ćemo, malo ću eksperimentirati pa podvući crtu na kraju i vidjeti je li nam Google suđen ili ima drugih opcija. 

- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: sve powered by honda
popularno s weba?
nije mi drago, ali valjda je to za dobrobit portala.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Jedan od eksperimenata, vidjet ćemo koliko će biti uspješno, tj. isplativo. Za razliku od adsensa, dozvoljavaju uređivanje da se uklopi u dizajn portala, umjesto da stavljaju ogromne bannere gdje im padne na pamet kao Google u zadnjih par mjeseci...zekohonda je napisao/la: 31.10.2019., 08:33 popularno s weba?
@Har Kl:
odavno, ali se malo aktivirao prije par dana

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Razmišljaš kao desktop user
To pomicanje bi mobitelašima značilo da pada toliko nisko da bi bilo potpuno neefikasno...

-
wapi Verified
- GP3
- S nama već: 8 god 2 mj
Više volim desktop. Pisanje komentara na mobitelu je nepotrebno mučenje.avetma je napisao/la: 31.10.2019., 11:43 Razmišljaš kao desktop userTo pomicanje bi mobitelašima značilo da pada toliko nisko da bi bilo potpuno neefikasno...
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Slažemo se, ti, ja i još 19% posjetitelja...
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god

@Vetma, i ja sam među tih 19%.
Mobitel samo u nuždi i onako, više da se "pregleda" šta ima novo na portalu/forumu.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”