I Cibona uvalila trice kad je bilo potrebno
Zadar jako lose drugo poluvrijeme, grozan obrambeni skok...
Opcenito napeta tekma, ne bas nesto kvalitetna...
Cibona na korak do pehara...
GSW jako u drugoj, mada ni oni nisu briljirali, Clay loš.
Boston bolje gađao za 3, nego za 2.
Smart, Horford i Williams (trojica iz startne petorke) svaki po 2 poena, Brown na nivou Claya.....
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Gledao sažetak 4. tekme.
Curry je mašina.
Ali onaj Clay je lud 100%.
Pa kakvo samopouzdanje i muda ima taj lik, da u onako lošoj šuterskoj večeri, nakon bruke promašenih šuteva, opet hladno uzme šut za tricu i smjesti je kad treba.
BTW, obožavam kad neka ekipa utiša Garden.
GSW oborio (ili je povećao, nije bitno) jedan NBA rekord.
Ovo je 27. uzastopna play off serija u kojoj imaju gostujuću pobjedu.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Ali pogledajte šut GSWa unutar linije 3 poena.
32-48, što je 66,7%.
Brown vrlo loš, Whitea niđe nije bilo, a Kelti su praktično rotirali 7 igrača.
I da, 18:6 u izgubljenim loptama "prednost" Bostona.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Bravo GSW.
Izdvojili su se na trećem mjestu sa 7 titula.
Poveli pred kraj prve 1/4 i "nisu se osvrtali", što bi rekli Ameri.
Generalno, prilično loša i nervozna tekma u šuterskom smislu.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Ovom Bostonu je veliki, stvarno veliki uspjeh što su uspjeli dogurati do finala. Ako se ne varam, u novu godinu su ušli s omjerom 17-19. U finalu su jednostavno naišli na puno iskusnije i zrelije protivnike. Smiješna su mi bila neka predviđanja gdje su Celticsi bili preko 80% favoriti za osvajanje titule.
GSW je odlično posložena momčad, Curry je odigrao sjajno u finalu (osim one jedne šuterski loše utakmice) i Celticsi tako u posljednje dvije utakmice nisu imali šanse doći do majstorice.
Lasciatemi guidare...
"By my calculations, we win the championship by 1 point!"
Prodje draft...
Banchero odusevljen izborom Orlanda ... Orlando
Houston ubo sa Smithom... On i Green...Ne izgleda uopce lose...
Kingsi izgleda nastavljaju ostavljat boljeg igraca onome iza njih...Pistonsi sretni
Nisam ni ja nesto pretjerano...Ima potencijala..Svaki ima neku slabu tocku ( tko nema!?! )
Prva cetiri izbora su i prva 4 po nekom rankingu.. Ekipe su birale sta im treba...
Banchero malo steka u obrani ..
Pistonsi mi se cine nekak da idu u dobrom smjeru..
Dosa je Duren iz Memphisa i sad Ivey na draftu malo necekivano ali je odlican ulov...
Ocekujem napredak Pistonsa...
AlkY je napisao/la: 25.06.2022., 10:19
Nisam popratio darft i jako slabo znam sta se "nudilo".
Jel ima tko da je potencijalna zvijer?
Po mom skromnom mišljenju pobjednici su Houston, San Antonio i Detroit.
Ocekivao sam da ce Banchero u Houston ali eto neznam zasto ga je Orlando uzeo jer ima dosta visokih. U pravilu vecinom jedan od prva 3 zezne sa izborom pa cemo vidjeti ovaj put tko je promasio. Detroit pun pogodak sa Iveyom i Cadeom na bekovskim pozicijima i Durenom na poziciji C koji ima DPOY potencijal u sebi. U cetvrtak zvanicno pocinje FA pa cemo tu vidjeti sta ce i kako ekipe uzimati. Ayton je tu primamljiv jer nece mu PHO sigurno dat max ugovor pa ce vjerovatno neke ekipe probati sa tradeom nekim, mislio sam da ce Detroit biti ekipa koja ce mu dati max ali biranjem Durena su isključili tu mogućnost. Sto se tice Spursa birali su onu poziciju koja im najvise treba a sa Sochanom su prema tvrdnjama dobili najboljeg defanzivca na draftu. Puno je to jos nepoznanica sve su to mladi igraci treba tu dosta vremena i strpljenja vjerojatno ce bit i bustova kao i obicno ali vjerujem da ce bit i kvalitetnih igraca.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart
Spurse sam zaboravio, takodjer odlican posao...
Ayton ne vrijedi max, doduse, tko vrijedi Ne ostaje u Sunsim sigurbo...
Ima opcija, Pacers, Pistons, Hawks, Spurs, Portland...
A dobro sad, 20 centi gore dolje..Njemu je to sve visoko...
Nemoj Lakerse zaboravit, uzeli su dva sina dvije legende...O'Neala i Pippena
CrashOverride je napisao/la: 26.06.2022., 09:52
Spurse sam zaboravio, takodjer odlican posao...
Ayton ne vrijedi max, doduse, tko vrijedi Ne ostaje u Sunsim sigurbo...
Ima opcija, Pacers, Pistons, Hawks, Spurs, Portland...
A dobro sad, 20 centi gore dolje..Njemu je to sve visoko...
Nemoj Lakerse zaboravit, uzeli su dva sina dvije legende...O'Neala i Pippena
Sto se tice Lakersa i sinova, Pippen ima dosta veci potencijal i na koledzu je bio bolji igrac od O Neala ali ima jedan problem a to je da je visok 185cm a to je jako nisko za NBA. Frajer je nizi od mene za 5cm otprilike mislim da je to veliki problem. A O Neal ima visinu i kile za C ali je imao i problema sa srcem prije par godina je odradio i operaciju. Znam da je sigurno promijenio 2 koledza a mozda i vise cak. On nema ugovor za sljedecu sezonu nego ce se morati pokazati na SLu dok Pippen ide u G ligu a mogao bi dobiti i neke minute u RSu u zavisnosti od ozljeda i protokola ako ih uopce bude jer nezz kakvo je stanje sa koronom trenutno gore u Americi.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart