Košarka

Košarka, zimski sportovi, borilački sportovi, tenis, šah, američki sportovi...

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
Ne znam po čemu bi to Boston trebao biti favorit. Miami je izbacio bolje ekipe, a bili su puno bolji i u regularnoj sezoni...

Drago mi je zbog Dallasa. Sve je moguće. Nisu ni Warriorsi nešto ekstra, ali su ipak favoriti.

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Vettel
Kontakt:
Bolje ekipe kao što su blijeda Atlanta i Phila s ozlijeđenim Joelom i debilnim Hardenom kojem se neda igrati?
Po meni je to malo promašeno.

Boston ima vrhunsku obranu na svim poljima, objektivno bolju od Miamija, a napad je tu negdje. Dakle, mala prednost po tom pitanju ide Bostonu. Sad što će biti u finalu, to je drugi par opanaka.

Da, Miami je u regularnoj sezoni bio bolji za 2 pobjede. A što je sa zabijenim i primljenim koševima? To je Boston bolji u obje kategorije.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.

alonso5
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: Alonso & Lorenzo
Pastor je napisao/la: 17.05.2022., 00:41 Ne znam po čemu bi to Boston trebao biti favorit. Miami je izbacio bolje ekipe, a bili su puno bolji i u regularnoj sezoni...

Drago mi je zbog Dallasa. Sve je moguće. Nisu ni Warriorsi nešto ekstra, ali su ipak favoriti.
Realno serija izmedju Heata i Bostona je 50-50.
I u RSu i sad u PO su to jako slicne ekipe sa tvrdom odbranom i solidnim napadom. Po meni ce ključ biti prilagođavanje određenom matchupu. Lowry je out za prvu utakmicu sto je svakako hendikep za Heat. Ono u cemu ja vidim prednost Miamia je svakako prednost domaćeg terena i ono najbitnije Spoelstra. Mislim da Miami ima bolje defanzivce na perimetru i da ce biti jači pod košem. Boston bi mogao zavisiti dosta od suta za 3p koji ih je jako slusao u zadnja 2-3 meča protiv Bucksa a poznato je da Boston i nije suterska ekipa. Bice interesantno pratiti dvoboj izmedju Bama i Horforda. Kljucno za Miami ce bit zaustaviti Browna jer u pravilu uvijek igra jako dobro protiv Heata. Definitivno na parketu kad uzmes obe ekipe najbolji igrač je Butler koji je realno rečeno two-way mašina i bice interesantno kako ce njega braniti a podigao je dosta nivo igre u PO u odnosu na RS jer ga je Spoelstra dosta odmarao. Ocekujem ne izvjesnu seriju a osobno cu navijati za Miami. Zelim finale Miami vs GSW.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Navija za: Ferrari
Meni malo serija vuce na stranu Bostona ali se nadam da ce zavrsit kao i ova uvodna tekma...
Buttler razvalio...
Fino Alla Fine

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: McLaren
Boston se dobro i drzao sinoc u gostima , bez Horforda i Smarta. A znamo sta Bostonu znace ta 2 igraca.
Horford usao u safety protokole , neznam koliko im sada to traje. Vjerujem kratko.
Smart nesto stopalo ozljedio , ali valjda su snimke pokazale da nije strasno pa bi mogao biti brzo nazad.
Uglavnom , bez njih dvoje Boston nema skoro nikakve sanse. A i zbog zanimljivosti serije bi bilo dobro da se sta prije vrate.
slikaslika slika

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:
Evo vidjelo se koliko im znače Horford i Smart, jednostavno su im prebitni igrači.
Miami ovaj put nemilo potučen.

Limpskinz
Karting
Karting
S nama već: 5 god 10 mj
Navija za: Kimi
Prati li iko ođe domaćo košarku ili samo taj enbiej

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Slažem se.
Rasteretili su Tatuma i Browna, koji su kombinovano bili ma nekih 57% iz igre (u prvoj tekmi su kombinivano bili ispod 45%)
Ali mislim da bi Celticsi sa onakvim procentima dobili i bez jednog od njih dvojice (čak i bez obojice).
Kelti su imali 51,2% iz igre, 50% za 3 (20-40) i 91,3% penali.
Horford nije zabio puno, ali je imao 100% šut iz igre, dok se Smart mučio sa šutem (samo 36,4%) , ali je to nadoknadio skokovima, asistima i odbranom.
Kod Heata se samo Jimmy pojavio na terenu.
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

AlkY
Formula 1
Formula 1
Limpskinz je napisao/la: 20.05.2022., 12:56 Prati li iko ođe domaćo košarku ili samo taj enbiej
Mi pratimo samo pravu kosarku :D
slikaslika slika

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:
Frantic je napisao/la: 20.05.2022., 13:10 Slažem se.
Rasteretili su Tatuma i Browna, koji su kombinovano bili ma nekih 57% iz igre (u prvoj tekmi su kombinivano bili ispod 45%)
Ali mislim da bi Celticsi sa onakvim procentima dobili i bez jednog od njih dvojice (čak i bez obojice).
Kelti su imali 51,2% iz igre, 50% za 3 (20-40) i 91,3% penali.
Horford nije zabio puno, ali je imao 100% šut iz igre, dok se Smart mučio sa šutem (samo 36,4%) , ali je to nadoknadio skokovima, asistima i odbranom.
Kod Heata se samo Jimmy pojavio na terenu.
Pošteno govoriš. A ako ćemo još poštenije, koji je to drugi pouzdani scorer u Miamiju?

alonso5
Formula 1
Formula 1
@ex Tyler Herro.
6 man of the year.
U RSu 21 poena u prosjeku, u PO nesto slabiji mislim da vrti oko 14-15 ali lik s klupe skoro igra najvise minuta i to je dokaz koliko je bitan za Heat. Sinoc slabija partija jednostavno se uklopio u sivilo ekipe, ali po mom ukusu opet zadovoljava kako u RSu tako i u PO. Mene je najvise razočarao Bam odigrao vrhunski Bubble, potpisao max ugovor i onda nestao.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart

Frantic
Formula 1
Formula 1
Mavsi ubacili 72 poena GSWu u prvom poluvremenu, vodili tri 1/4, na polovini treće imali 15+ poena prednosti, Dončić, Finney-Smith, Brunson, Bullock i Bertans zajedno pucali trice 20-35 i opet uspiju prosut prednost i izgubiti 9 razlike.
Ako im može biti utjeha, protiv Sunsa nisu bili u prve dvije tekme u gostima ni blizu pobjede. Sada protiv GSWa su imali praktično ovu tekmu dobijenu.
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

AlkY
Formula 1
Formula 1
Luda neka tekma.
Prvo Miami ode na +25. Pa Butler se ne pojavi na terenu drugo poluvrijeme (valjda nesto sa koljenom).
Pa se Smart ozljedi , vristi od bolova na podu , "nose" ga van. Pomislih odmah gotova serija za njega , kad vidis nakon par minuta trci ispred svlacionice i vraca se u igru :D.
Vraca se Boston na minus 1 i dalje od toga nije islo.

Velika pobjeda Miamia , kud u gostima kud bez glavnog igraca. Pise se da ozljeda Butlera nije ozbiljna i da ce vjerojatno biti dostupan za game 4.
slikaslika slika

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Poveli su od samog pocetka, niti jedna promjena vodstva.. Reka bi covjek da je bilo lako...
20 ukradenih lopti i samo 8 izgubljenih... Brown solo odradio dionicu gdje su dosli na -1..
Nisam moga pustit kvotu na kladi 3.6 🙄
Fino Alla Fine

Frantic
Formula 1
Formula 1
Eto, pojavi se Bam Bam.
Nadam se da će Jimmy igrati naredne tekme.
Nikad ne znaš sa zglobovima.
Kaže Spoelstra da danas čekaju šta će reći "magnet".
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

alonso5
Formula 1
Formula 1
Odavno nisam vidio vece navlačenje sudija na stranu jedne ekipe, ono sinoc u 2 poluvremenu je bila katastrofa. Sve su učinili da vrate Boston u igru.

Frantic
Formula 1
Formula 1
Ode Dallas.
Mislim nisu još, ali znamo svi priču kad protivnik vodi 3:0.
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:
Prejaki su Warriorsi za Maverickse. Luka opet odličan, ali treba toj ekipi još jedan kvalitetan igrač koji bi malo Luku rasteretio.
Bullock ovu tekmu gađao 0-10, krasno, baš igrači za pouzdat se.

AlkY
Formula 1
Formula 1
Kad god su Warriorsi bili u naletu , Mavsi ih nisu znali bas primirit.
Dok , kad su Mavsi se "zaletili" Warriorsi su ih uvijek "ugasili".
Jednostavno su bolja ekipa i to je to , nemoze se tu nista.
slikaslika slika

Multi 21
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Ferrari, Vet, Max
Ma ne mogu Mavsi dalje od ovog s ovim stilom igre. Malo blaža verzija Houstona s Hardenom od prije par godina. Luka s loptom 90% vremena, oslanjaju se na trice, nemaju poštenog centra niti bilo koga osim Dončića i Brunsona tko može konzistentno stvoriti šut sebi/drugima.
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡