F1tv
-
Piquet Brabham
- Karting
- S nama već: 8 god
Ma....popust je samo za nove pretplatnike, onaj ko obnavlja pretplatu plaća redovnu cijenu. Dobro, i to se može zaobići....registriraš se sa drugim mailom kao novi korisnik i......
- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari
E sad pitanje je da li se onda utrka mora gledati preko VPN-a sa Turskim IP.So I was actually surprised with the 52% discount on the Turkish store, regular price is 35eur and you can get 52% off right now. This is how I did it:
Made a new google account on android using Turkish VPN (Windscribe free version)
Added my card details through play store (not Turkish card)
Went to pay.google.com and added the following adress that I found on the Dutch post: 13 Hipodrom Street Postcode: 06560 District: Yenimahalle Province: Ankara
Downloaded Bluestacks and logged in to the google account (still under VPN)
Set up fake location in Bluestacks to Ankara (right sidebar, not sure if required)
Opened F1TV app and the offer for 279TRY popped up
Click on subscribe, create a new f1tv account (old ones work as well as long as you haven’t had a subscription on it at any point)
Pay via google pay using your card
Cancel the subscription through google play store (it can’t be cancelled on the f1tv website)
Enjoy your 17.65€ annual sub
EDIT: Here's a screenshot of the transaction:
EDIT2: Looks like the most important step is to make the google account on your phone, not on bluestacks.
Ne znam da li je pametno igrati se sa time.

- senna66 Verified
- Formula 1
Sa novim računom (popust 20%) dijelim sa kolegom 400 kn na pola tako da ispadne tek nešto malo skuplje od tog trika sa Turskom, ali je barem sigurno. Da ne bi kasnije bilo iznenađenja, a sigurno da će F1tv nešto poduzeti u vezi toga jer gube novce.
Meni je prošle godine funkcioniralo praćenje preko 2 mobitela istovremeno (sa različite mreže i IP-a). Tako da ni ove godine to ne bi trebao biti problem. Koliko ja shvaćam ono što piše na njihovoj stranici to u teoriji nije baš moguće, ali u praksi je.
Isto tako nadam se da će napraviti službenu aplikaciju za F1tv na android TV-u. Za sada postoji neslužbena koja odlično radi, ali se bojim da će ju ukloniti. Chromecast dosta šteka, a preko browsera i HDMI-ja na Tv se pokazalo kao nepouzdano.
Meni je prošle godine funkcioniralo praćenje preko 2 mobitela istovremeno (sa različite mreže i IP-a). Tako da ni ove godine to ne bi trebao biti problem. Koliko ja shvaćam ono što piše na njihovoj stranici to u teoriji nije baš moguće, ali u praksi je.
Isto tako nadam se da će napraviti službenu aplikaciju za F1tv na android TV-u. Za sada postoji neslužbena koja odlično radi, ali se bojim da će ju ukloniti. Chromecast dosta šteka, a preko browsera i HDMI-ja na Tv se pokazalo kao nepouzdano.

- DaveGilmour
- Formula 2
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Sve driven by Verstappen
Stari i ja smo prošle sezone najnormalnije dijelili F1TV Pro na različitim adresama tako da ne bi trebao imati problema s time.senna66 je napisao/la: 09.03.2022., 12:23 Meni je prošle godine funkcioniralo praćenje preko 2 mobitela istovremeno (sa različite mreže i IP-a). Tako da ni ove godine to ne bi trebao biti problem. Koliko ja shvaćam ono što piše na njihovoj stranici to u teoriji nije baš moguće, ali u praksi je.
Jedino ako nam ne doskoče nekako

- GemahenLahen
- Karting
- S nama već: 7 god 10 mj
Registrirao sam se sa novom mail adresom i morao sam unijeti i drugu karticu koju nemam na starom accountu. Naplatili mi 400kn i to je to. Nije baš neki popust ali bolje nego nikakav.
Piše mi da mogu dodati 6 uređaja ali ne znam da li to znači da može 6 istovremeno gledati...
Piše mi da mogu dodati 6 uređaja ali ne znam da li to znači da može 6 istovremeno gledati...
-
laky614
- Karting
A ja sam dobio mail a nisam novi preplatnik, imam F1tv od kad je izašao.Piquet Brabham je napisao/la: 09.03.2022., 10:43 Ma....popust je samo za nove pretplatnike, onaj ko obnavlja pretplatu plaća redovnu cijenu. Dobro, i to se može zaobići....registriraš se sa drugim mailom kao novi korisnik i......
- GemahenLahen
- Karting
Meni isto bez greške, počne kockasto ali je nakon 10ak s sve u Full rezoluciji i fluidno
- senna66 Verified
- Formula 1
Nisam nešto zadovoljan službenom aplikacijom za android TV, koju na neku foru nisam mogao pronaći na trgovini play, ali ručno se mogla instalirati apk datoteka.
Nekako nije fluidan stream, umjesto 50 fps-a dobivam 15-20. Što je vrlo primjetno kada kamera prati bolid i iritantno. Dojam je kao da pratim piratski stream na internetu.
Bio sam isprobavao i neslužbenu F1tv player povezanu sa VLC-om koja je prošle godine radila najbolje od svih opcija. Pravih 50 fps-a i bez štekanja. Uživancija. Ove godine vidim 50 fps-a, ali zna pasti framerate ili se zamrzne tu i tamo.
Mobilna aplikacija i preko preglednika (MS Edge) fluidno i bez problema.
Nekako nije fluidan stream, umjesto 50 fps-a dobivam 15-20. Što je vrlo primjetno kada kamera prati bolid i iritantno. Dojam je kao da pratim piratski stream na internetu.
Bio sam isprobavao i neslužbenu F1tv player povezanu sa VLC-om koja je prošle godine radila najbolje od svih opcija. Pravih 50 fps-a i bez štekanja. Uživancija. Ove godine vidim 50 fps-a, ali zna pasti framerate ili se zamrzne tu i tamo.
Mobilna aplikacija i preko preglednika (MS Edge) fluidno i bez problema.

-
NRteamLH44
- Karting
- S nama već: 7 god 6 mj
- Navija za: Lewis Hamilton
Ja sam prosle godine F1 TV Pro gledao preko VLC playera sa Race Control aplikacijom , i sve je bilo super i slika i prenos bez ikakvih problema. Ali ove godine se ne mogu ulogovati na Race Control jer mi pise 401 unauthoraized problem.... Zna li neko mozda neko rjesenje za to ili mozda neku drugu aplikaciju za Windows,jer mi je proslih godina preko Google Chroma slika stalno sjeckala.
-
NRteamLH44
- Karting
- S nama već: 7 god 6 mj
- Navija za: Lewis Hamilton
Pokusao sam ali ne moze, znate li jos koju aplikaciju za pracenje preko F1 TV ? Znam da je Ante nekad davno izbacio spisak sa par aplikacija preko koje mozemo pratiti F1 TV ali ne mogu sad naci taj clanak
- senna66 Verified
- Formula 1
Meni ova radi najbolje, iako zna zamrzavati tu i tamo. Ako misliš na aplikaciju za tv uređaj.
https://play.google.com/store/apps/deta ... l=en&gl=US
U postavkama treba odabrati da stream ide preko eksternog stream playera, npr vlc koji to najbolje vrti.
imaš i službenu F1 aplikaciju, koju ja za svoj android tv nisam mogao naći putem službenog google playa, već sam mora skinuti preko mobitela zadnju verziju F1tv za tv i prenio ju na tv putem "Send Files To TV" aplikacije. Meni službena iskreno ne pruža fluidan prijenos, već ova gore navedena neslužbena ima pravih 50 fps-a. To mi je malo smiješno.
https://play.google.com/store/apps/deta ... l=en&gl=US
U postavkama treba odabrati da stream ide preko eksternog stream playera, npr vlc koji to najbolje vrti.
imaš i službenu F1 aplikaciju, koju ja za svoj android tv nisam mogao naći putem službenog google playa, već sam mora skinuti preko mobitela zadnju verziju F1tv za tv i prenio ju na tv putem "Send Files To TV" aplikacije. Meni službena iskreno ne pruža fluidan prijenos, već ova gore navedena neslužbena ima pravih 50 fps-a. To mi je malo smiješno.