Kako otici na F1 utrku

☕ Sve teme o Formuli 1 koje ne možete smjestiti u gornje podforume.

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: sve powered by honda
nije f1 utrka ali...
potvrđujem odlazak na goodwood fos 2019.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari
zekohonda je napisao/la: 05.11.2018., 16:36 nije f1 utrka ali...
potvrđujem odlazak na goodwood fos 2019.
već si nabavio kartu? cijena?
slika

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
od danas u slobodnoj prodaji.
169 funti vikend ga.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

tmajnari
Karting
Karting
S nama već: 7 god 11 mj
diegos je napisao/la: 01.11.2018., 21:16 Pa, evo jedan video od mene s VN Italije, 4 dana u 24 min :)

https://youtu.be/qS2ZVL9Hxv4
super video! Pred kraj si bio kod ulaska u bokseve, tamo ste izašli na stazu ili na vrhu parabolice?

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
zekohonda je napisao/la: 05.11.2018., 20:17 od danas u slobodnoj prodaji.
169 funti vikend ga.
Pa oke, nije tako strašno, ipak je to cijeli motosport na jednom mjestu. Jedna od mojih želja definitivno...
slika

diegos
Karting
Karting
S nama već: 7 god 5 mj
Navija za: CL16 & OP81
tmajnari je napisao/la: 05.11.2018., 21:23
super video! Pred kraj si bio kod ulaska u bokseve, tamo ste izašli na stazu ili na vrhu parabolice?
Tnx :)
Da, zadnjih par min utrke kod ulaza u bokseve... Izašao sam na vrhu parabolice, tu sam ja malo zeznuo jer je trebalo naći malo bliži izlaz, ali bit ću pametniji sljedeći put valjda :mrgreen:

✅ Monza 2018
✅ Spielberg 2019
✅ Interlagos 2024

tmajnari
Karting
Karting
Gdje kupujete karte? Uvijek kupujem sa F1.com ali udare +10 eura tax i 28 eura shipping DHL. :facepalm:
Vidim da gpticketshop.com ima shipping 15 eura UPS unutar EU, da li ima taj tax ili neke dodatne troškove?
Ima tko iskustva sa Gootickets? Da li uzima proviziju 5% cijene karte?
Kriminal je da vecina Gp-a za karte tribina nema mogucnost odabir sektora i redova.

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
gpticketshop ima još 5 % handling fee.
ja sam preko njih često naručivao.

tmajnari
Karting
Karting
evo i moj kratki video Monza flybys-i i jedan povijesni trenutak :mrgreen:
https://www.youtube.com/watch?v=HmNNfBodHJo

dzalac
Karting
Karting
S nama već: 7 god 6 mj
Navija za: Scuderia Ferrari
Pozdrav ljudi, ove godine planiram ići u Austriju na utrku, pa imam par pitanja za one koji su bili ili imaju iskustava s tim. Mislio sam uzimat GA kartu jer sam zakljucio da ima dosta brdasaca i da je preglednost dobra pa me zanimalo jel postoji neki drugi nacin da dodem do karata a da ne placam 30 eura za dostavu by DHL,negdje sam procitao da GA karata inace ima neograniceno te da se uvijek mogu kupit na utrkama pa bih volio potvrdu neciju? Planirao sam ici autom pa me zanima kakvo je stanje sa parkingom(koliko i jel se uopce placa,jel ima mjesta i sl). Takoder me zanima kakva je procedura sa unosom pića/hrane na utrku. Negdje sam procitao da mi nece raditi probleme ako ponesem moje sendvice i npr pivo u limenci. Ako netko ima nekog iskustva definitivno ce mi dobro doci ako ga podjeli sa mnom. :fakjea:

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
bit će ga karata na ulazu, ne brini.
parking je besplatan, ima mjesta.
može hrana i piće, ali ne u staklenoj ambalaži.

na sajtu imaš više putopisa iz austrije pod f1puls specijal. pogledaj prijašnje stranice ove rasprave.
posjeti i https://www.projekt-spielberg.com/en/formula-1 i https://f1destinations.com/category/aus ... vel-guide/ .

dzalac
Karting
Karting
S nama već: 7 god 6 mj
Navija za: Scuderia Ferrari
zekohonda je napisao/la: 17.01.2019., 19:52 bit će ga karata na ulazu, ne brini.
parking je besplatan, ima mjesta.
može hrana i piće, ali ne u staklenoj ambalaži.

na sajtu imaš više putopisa iz austrije pod f1puls specijal. pogledaj prijašnje stranice ove rasprave.
posjeti i https://www.projekt-spielberg.com/en/formula-1 i https://f1destinations.com/category/aus ... vel-guide/ .

Hvala zeko, nakon sto sam napisao objavu sam otisao na prvu objavu i naoruzo se informacijama pabhtio obrisat post,ali ga nisam mogao pronaci :bonk:

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Kako se kreću cijene karata na ulazu, na dan utrke ili petkom za cijeli vikend, jel ih prodaju puno skuplje već što im je sad cijena?

Za Mađarsku je sad GA vikend karta 90eur, da li se neko sjeca ako je kupovao na ulazu, koliko je bila?

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
Vettel-Ferrari je napisao/la: 17.01.2019., 20:29 Kako se kreću cijene karata na ulazu, na dan utrke ili petkom za cijeli vikend, jel ih prodaju puno skuplje već što im je sad cijena?

Za Mađarsku je sad GA vikend karta 90eur, da li se neko sjeca ako je kupovao na ulazu, koliko je bila?
Sjećam se da je bio natpis sa cijenom GA-karata na ulazu, ali nisam siguran koja cijena Mislim da je bila 100 eura ili nešto mrvicu više na petak ili subotu. Za nedjelju ne znam, vjerojatno dosta skuplje. Ugl to su bile jedine koje su se mogle kupiti. (ako netko planira na tribine kupujte sad uskoro + prodaje na crno nije bilo.)
Imaš još uvijek Bronze 1 i 2 karte, za tih 5 eura više se itekako isplati, čak i da želiš baš na GA opet imaš kartu s kojom možeš i na tribinu koja ima TV prijenos kad se zaželiš toga. Tako ću i sam.
slika

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
Moram se ispraviti, cijena je bila ista, dakle 90 eura, isto kao što je i online.
Sjetila me sad cura, kaže da sam se čudio kako su cijene iste online i na ulazu. No na koji dan sam ja to vidio nisam siguran....nadam se da je ovo od barem neke pomoći.
slika

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
kad prođu online earlybird popusti koje ima više-manje svaka utrka, onda su iste cijene na net-u i na licu mjesta.

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Aha, hvala vam :)

Imam u planu s curom ove godine ići u Mađarsku, ali sam okasnio s popustima na karte (jer sam mislio da su kao i za Belgiju do kraja prvog mjeseca) tako da mi se sad ne naručuju karte online, jer za BiH je dostava još veća već za HR.

srle
Karting
Karting
S nama već: 9 god 4 mj
Pozdrav,
trebao bih malu pomoć sa odlukom. GA Austija ili Bronze 1,2 Mađarska. U Mađi sam već bio na utrci i tamo znam što me čeka, al želim realno mišljenje o GA Austrija. Vremena za odluku je malo :).

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
ja sam uvijek za novu destinaciju. a i općenito mi je rbr puno bolji od hungaroringa.

nitrovip
Karting
Karting
S nama već: 8 god 3 mj
Još par pitanja od mene pošto su karte uplaćene za Austriju:
koliko sam pročitao, mogu ponest sklopivu stolicu? (imam problema s leđima)
u rusaku smije bit piva, al ne staklena? e, da koliko košta piva na stazi?
di se poslije utrke ide cugat/družit?

eto :)
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡