VN Europe (Baku City Circuit), 17.-19. lipnja 2016.

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Ferrari
Lady, sve stoji za Lujine vozačke sposobnosti.
Međutim, svo ovo "hejtanje" Lewisa (mislim da smo se i na sam račun hejtanja Lewisa počeli šprdat), proizilazi iz:
- Totalno neobjektivnog Sky-a,
- Totalno neobjektivnih par likova na forumu i oko njega (ima takvih i Kimijevih, Sebovih, Alonsovih, .... fanova),
- Samog Lewisovog ponašanja i izjava na i oko staze,
- Pomalo i Rosbergovog ponašanja i postupaka,
- Šlag na tortu su Wolff i Lauda.
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

f1zd
F1puls konstruktorski prvak
S nama već: 9 god 7 mj
Navija za: Vettel,Ferrari
Jeli itko nekad slušao srpske komentatore? Likovi su kraljevi teži, cijelo vrijeme se sprdaju s Berniem i FIA-om, a to se pogotovo vidjelo kad su sušili stazu za kvalifikacije Kine. Legendarno.

Poslano sa mog ST26i koristeći Tapatalk

f1zd
Frantic je napisao/la:Lady, sve stoji za Lujine vozačke sposobnosti.
Međutim, svo ovo "hejtanje" Lewisa (mislim da smo se i na sam račun hejtanja Lewisa počeli šprdat), proizilazi iz:
- Totalno neobjektivnih par likova na forumu i oko njega (ima takvih i Kimijevih, Sebovih, Alonsovih, .... fanova),
I Lewisovog ponašana na stazi, primjeri su VN Kanade 2016., Japana 2015. i SAD-a iste godine

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 6 mj
Navija za: Massa, Bastianini
Kontakt:
f1zd je napisao/la:Jeli itko nekad slušao srpske komentatore? Likovi su kraljevi teži, cijelo vrijeme se sprdaju s Berniem i FIA-om, a to se pogotovo vidjelo kad su sušili stazu za kvalifikacije Kine. Legendarno.
Teško da su Pavle i Srđan sposobni za bilo šta drugo osim zajebancije kada je Formula 1 u pitanju, neki ozbiljan razgovor o situaciji, vozačima, bolidima i ostalom znaju pokušati, ali vidi se da nemaju pojma o čemu pričaju.
Obrigado Felipe

f1zd
Felipe je napisao/la:
f1zd je napisao/la:Jeli itko nekad slušao srpske komentatore? Likovi su kraljevi teži, cijelo vrijeme se sprdaju s Berniem i FIA-om, a to se pogotovo vidjelo kad su sušili stazu za kvalifikacije Kine. Legendarno.
Teško da su Pavle i Srđan sposobni za bilo šta drugo osim zajebancije kada je Formula 1 u pitanju, neki ozbiljan razgovor o situaciji, vozačima, bolidima i ostalom znaju pokušati, ali vidi se da nemaju pojma o čemu pričaju.
Nema veze, to je ono što se i traži (bar ja), jer realno, komentatori mi uopće ne trebaju. Puno ljudi gleda Mađarske i Njemačke prijenose koje uopće ne razumiju pa se ne žale.

Frantic
Formula 1
Formula 1
f1zd je napisao/la:
I Lewisovog ponašana na stazi, primjeri su VN Kanade 2016., Japana 2015. i SAD-a iste godine

Da, pomenuo sam i to. ;)
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Lady
GP3
GP3
Ja obično radim vikende punom parom i onda kada dodjem na forum mi ide na živce vaše prepucavanje na 'oko' 3 stranice vezano za Sky-evce.
Mislim da je već sve rečeno oko njih i treba se okrenut samoj utrci i vozačima a ne šta kažu skyevci....

Zaboli me ona stvar šta jedan Herbert misli šta je uzrok Hamiltonovom lošijem plasmanu ili da li mu je možda zasmetalo sunce...

Zašto ne pohvalite Hamiltona kad zaista odradi vrhunske kvalifikacije ili utrku?

Rosberg kad nema Hamiltona blizu je car! Nema pritiska, zna da ga nitko osim Hamiltona ne može ugrozit, pogotovo kad Ham ima svoj loš dan i nađe se u prometu sa brdo problema na svom bolidu...itd...

Danas ni u jednom komentaru se nije spomenulo možda pogreška Ferrarijevog tima oko Raikkonenove strategije i moguće izgubljene treće pozicije , već se sprdate oko Skyevca i šta su oni rekli na račun Lewisa....... :thumbsd:
slika

f1zd
Frantic je napisao/la:
f1zd je napisao/la:

Da, pomenuo sam i to. ;)
Pardon, pročitao sam samo oko staze, ne i na njoj

Iceman
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, KR7
@Lady - ali smatram da malo tko pljuje po Hamiltonu (ako ne gledamo njegov privatni život). Ovdje govorimo o neobjektivnosti lizača njegovog šup............, s oproštenjem. Naravno britanci, subjektivnost, bla bla bla, ali ovo je kriminal za normalnog čovjeka.
Naravno da Hamilton koji je od krvi i mesa (kao i svi ostali F1 vozači, pa i omraženi nijemci), jedan od najboljih vozača na gridu, može napraviti grešku. Što onda? Dogodi se. Ali kada mi ona pitlane protuha počne prodavati priču kako je loša reklama za FIAT prostačenje Ferrarijevih vozača, kosa mi se diže na glavi slušajući te nebuloze.

Grah0
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: #93, #33

Likovi su smiješni, ne znaju izgovorit prezime vozača, a o poznavanju samog sporta, pravila, aerodinamike neću ni da pišem. Ne znam ko njih postavi da vode utrke, jer da su kod mene ni Jutarnji Program ne bi mogli vodit.

Lady
GP3
GP3
Iceman,
Baš me briga za Lewisov privatan život. ni meni se ne siđa, ali to je njegov izbor i ako mu se sviđa..., nek izvoli....
Ono šta mene isključivo zanima je stanje na kvalama i utrci.

Opet ću ponovit, ako se želite sprdat sa Skyevcima, odite na Sprdbox, a ako želite komentirat utrku i razmjenit mišljenja o dobrim ili lošim stategijama u samoj utrci, onda pišite u samoj temi o utrci.....
slika

Slavenowsky
Formula 1
Formula 1
Srdjan i Pavle su Ok momci, znam nekad tweetat sa Srdjanom i momak je vazda otvoren za komunikaciju. Znaju nekad biti ko baba Vange, jer spominju stalno dominaciju Mercedesa i cude se istoj. No s ovih prostora su definitivno najbolji voditeljski par.
👤 1952, 1953, 1956, 1958, 1961, 1964, 1975, 1977, 1979, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007...
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...

senja
Baniran
Baniran
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Vettel
Kush je napisao/la:
zekohonda je napisao/la:hulk još uvijek nema podij, i to je zabrinjavajuće.
slažem se s ovim..

veoma ga cijenim, i istina je da je pehista, ali ni najrealnija opravdanja nakon toliko vremena nisu više uvjerljiva

ja sam ga jako davno očekivao vidit na postolju, pa nikad - zabrinjavajuće!
Zabrinjavajuće bi bilo da ne osvaja podije vozeći za Ferrari. Kao na primjer Kimi+Massa u zadnjih nekoliko godina, vrlo malo podija. Činjenica je da je sa Force Indijom doći na podij uglavnom čista sreća. Jedino kada je bilo realno da dođu do podija je bilo danas, i možda ono kad je Fisichella uzeo drugo mjesto. Mogli bi reći da je možda realno bilo i ono u Brazilu, ali ni tada nebi bili ni blizu da je bila normalna suha utrka.
Lady je napisao/la: E sad nešto šta sam već puno puta pisala i puno prije ove utrke: Perez je definitivno bolji vozač od Hulkenberga! Ne zato jer je i ovu utrku završio na podijumu, već je danas FI bila druga najjača ekipa poslje Merca, a Hulk nije baš ništa pokazao. Perez je startao sa sedme (7) pozicije i završio na podijumu (3), dok Hulk startao 12 i završio na devetoj (9). Preloše s obzirom koliko je danas FI bila jak bolid. Pa jbmu... Hulk je završio iza Riccija i Verstappena koji su muku mučili s gumama, a sam Verstappen je nakon oba boxa bio na osamnaestom (18) mjestu i na kraju su i Ricci i Max uspjeli prestić Hulka za to 8 i 9 mjesto u utrci.

Pogledajte samo razliku u race-pace-u između Pereza i Hulkenberga na VN Europe.....

Perez vs Hulkenberg
http://en.mclarenf-1.com/index.php?page ... Hulkenberg
Malo manje gledati u statistiku i live timing, a više samu utrku. Kakvo poređenje tempa, ženska glavo? Čovjek startao na softu, i bio ispred puno sporijih bolida nego Perez. Kasnije na SS, i 30 krugova na njima vozio. Nije nikakvo čudo da su ga prešli Red Bullovi. Njemu je utrka uništena u kvalifikacijama, neulaskom u Q3. Baš na utrci kad imaju realnu šansu za podij. I onda neko kaže nije zbog peha... Još uvijek ne možete da pohvalite čovjeka a da ne popljujete ovoga drugog. Niko ne kaže da je Perez loš. Ali realno ovo mu je prvi podij u kojem nije igrala sreća najveću ulogu. I svaka mu čast na tome. Niko ga nesmatra lošim. Ali to nije razlog za pljuvanje Hulka. A i ovo poređenje tempa je ništa drugo nego pljuvanje.
Hulk je u Kanadi završio ispred. Ali naravno, tada moraju svi ovi brži završiti bez problema. Njega zapadnu ove samo kada se mogu boriti za siću. U Monaku je završio iza samo zbog lošije strategije.
Čuj definitivno bolji, svašta...

f1zd
Da zaključimo-obojica su jako dobri vozači, po meni izjednačeni, samo što je Perez imao više sreće u karijeri.

Slavenowsky
Formula 1
Formula 1
Lady je napisao/la:Opet ću ponovit, ako se želite sprdat sa Skyevcima, odite na Sprdbox, a ako želite komentirat utrku i razmjenit mišljenja o dobrim ili lošim stategijama u samoj utrci, onda pišite u samoj temi o utrci.....
Ovaj put se moram slozit s tobom, a to se bas cesto i ne desava :)

Nivo komunikacije za vrijeme utrke je jako ocajan. Neki komentari su na nivou adoliscenata, a primjetio sam veci broj istih na forumu. Pretezno bude sprdacina, a da ne govorim kakvi se sve epiteti dijele vozacima.

No zalosno je sto je tema sprdbox aktivnija od svih ostalih tema, pisu se kilometarski tekstovi, koji su btw nidje veze, pa ovdje dodju i nastave istim tonom, pa se da zakljucit kojim putem ide ovaj forum.

Ima ovdje ekipa, sto bi se reklo cast izuzecima, koja ima granicu i smisao za sprdnju, a ostalo :facepalm:
👤 1952, 1953, 1956, 1958, 1961, 1964, 1975, 1977, 1979, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007...
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
sto vam je sprdbox sada kriv?
slika

Lady
GP3
GP3
senja je napisao/la: Malo manje gledati u statistiku i live timing, a više samu utrku. Kakvo poređenje tempa, ženska glavo? Čovjek startao na softu, i bio ispred puno sporijih bolida nego Perez. Kasnije na SS, i 30 krugova na njima vozio. Nije nikakvo čudo da su ga prešli Red Bullovi. Njemu je utrka uništena u kvalifikacijama, neulaskom u Q3. Baš na utrci kad imaju realnu šansu za podij. I onda neko kaže nije zbog peha... Još uvijek ne možete da pohvalite čovjeka a da ne popljujete ovoga drugog. Niko ne kaže da je Perez loš. Ali realno ovo mu je prvi podij u kojem nije igrala sreća najveću ulogu. I svaka mu čast na tome. Niko ga nesmatra lošim. Ali to nije razlog za pljuvanje Hulka. A i ovo poređenje tempa je ništa drugo nego pljuvanje.
Hulk je u Kanadi završio ispred. Ali naravno, tada moraju svi ovi brži završiti bez problema. Njega zapadnu ove samo kada se mogu boriti za siću. U Monaku je završio iza samo zbog lošije strategije.
Čuj definitivno bolji, svašta...
Kakva ženska glavo? kako mi se to obraćaš?

Ma šta je to Hulk napravio u svojoj karijeri? Koliko dugo vozi u Formuli 1 i kakve je rezultate imao?
Ajde Senja, nabroji mi njegove vrh utrke u tolikim silnim godinama šza vozi F1?
Nije ni čudo šta ga zaobilaze sve vodeće ekipe.....

Ajde Senja nabroji mi bar 3 vrh, vrh utrke koje je odvozio Hulkenberg u svojoj F1 karijeri....

Samo mi nemoj reć Brazil 2012 kad je zabrljao ko 'početnik' i sve bacio u vjetar kad se zabio u Lewisa.....
slika

Blackhawk
Karting
Karting
Navija za: Jordan
Sky je britanska TV sto vas cudi sto svrsavaju na Hamiltona? Zar nije cudnije da hrvatski komentatori svrsavaju na Vettela ili prije na Kimija? Sjecam se kako je jednom Novak bio neutjesan kad je Kimi izgubio mjesto kroz box

Ciki-F1
Formula 2
Formula 2
Navija za: Raikkonen Vettel Rosberg
Lady je napisao/la: Zašto ne pohvalite Hamiltona kad zaista odradi vrhunske kvalifikacije ili utrku?

Rosberg kad nema Hamiltona blizu je car! Nema pritiska, zna da ga nitko osim Hamiltona ne može ugrozit, pogotovo kad Ham ima svoj loš dan i nađe se u prometu sa brdo problema na svom bolidu...itd...
Kad zasluži dobije pohvalu, što nije onoliko često koliko se nekima čini.
Nico je car i uz Ham. Razlika je što Nico igra fer dok Ham se voli "laktati". Zamisli da su oba kao Ham., utrke bi završavali rjeđe od MclH.
Kimi, zadnji Ferrarijev prvak......

Lady
GP3
GP3
Slavenowsky je napisao/la:
Lady je napisao/la:Opet ću ponovit, ako se želite sprdat sa Skyevcima, odite na Sprdbox, a ako želite komentirat utrku i razmjenit mišljenja o dobrim ili lošim stategijama u samoj utrci, onda pišite u samoj temi o utrci.....
Ovaj put se moram slozit s tobom, a to se bas cesto i ne desava :)

Nivo komunikacije za vrijeme utrke je jako ocajan. Neki komentari su na nivou adoliscenata, a primjetio sam veci broj istih na forumu. Pretezno bude sprdacina, a da ne govorim kakvi se sve epiteti dijele vozacima.

No zalosno je sto je tema sprdbox aktivnija od svih ostalih tema, pisu se kilometarski tekstovi, koji su btw nidje veze, pa ovdje dodju i nastave istim tonom, pa se da zakljucit kojim putem ide ovaj forum.

Ima ovdje ekipa, sto bi se reklo cast izuzecima, koja ima granicu i smisao za sprdnju, a ostalo :facepalm:
Slažemo se ti i ja u puno više stvari nego šta ti misliš, samo šta se puno puta proturijećimo zbog toga šta si ti u prvom redu navijač Ferrarija, a ja Vettela, ali i Maxa koji nema veze sa Ferrarijem.

....
Ne vezano za Slavena.....

Ja bi voljela da se više svi mi raspravljamo o mogućim greškama ili dobrim potezima u samoj utrci nego o tome ko je šta rekao (mislim na komentatore)...

Opet ću ponovit: stavila sam tablicu race pace-a i nitko nije uopće spomenuo da li su možda u Ferrariju pogriješili sa Raikkonenovoj strategiji i zašto je tako cijenjeni Hulkenberg došao iza i Riccija i Verstappena koji su muku mučili sa gumama, a Hulkov momčadski kolega, Perez glatko 'uzme' Kimija u zadnjem krugu i dodje na postolje. Znam da je Kimi imao kaznu od 5 sekundi i možda se uopće nije opirao Perezu (vjerovatno), ali šta je s Hulkom i Red Bullovim vozačima koji su Hulka prošlo ko od šale????

.....................

Apeliram na ekipu ovdje na F1puls forumu da se malo okane Skyevca i pljuvanja po Lewisu i malo više obrate pažnju na samu utrku u kojoj sudjeluju i drugi vozači, a pogotovo sam vrh kao šta je Kimi, ili Red Bullovci kojhi su bili nigdje.....

p.s. Bitno šta je rekao Hill, Herbert, Di Resta, Ted, Crofty....... i cijela Sky ekipa.... [ link do slike ]
slika
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡