I palo mi na pamet da je mozda kvaka u tome da ako se sutira na kos oa seodbije pa se skace da ajde ne broji se u tom slucaju.
Znaci, neaktivno stajanje je prekrsaj a dok se dribla, skace po loptu i to, onda se moze zadrzat. Hvala ekipa

NBA nedjelja trebala nam je sinoć ponuditi jako puno zanimljivosti s obzirom na to da je na rasporedu bilo devet, u najmanju ruku zanimljivih, susreta. Trebala, jer, zbog raznih covid protokola tri su utakmice odgođene, pa tako i onaj u kojem su se trebala susresti dvojica trenutno najizglednijih kandidata za MVP nagradu, Nikola Jokić i......
U posljednjih nekoliko tjedana nisam stigao pogledati previše utakmica, a kamoli nešto detaljnije “analizirati”, jedinu ekipu koju sam ispratio su “moji” Cleveland Cavaliersi. Na moju sreću, Cavaliersi su najveći ovogodišnji hit, što rezultatski, tako i sa stajališta “gledljivosti”. Predvođeni novim Twin Towersima Evanom Mobleyjem (o kojem sam pisao na samom početku sezone, i koji me......
Jedan od važnijih dijelova košarkaške utakmice su naravno izgubljene lopte. Vrlo često upravo ekipa koja ima manje izgubljenih lopti u jednoj utakmici u konačnici pobijedi. Pošto na službenim statističkim stranicama (stats.nba.com) nema nekog detaljnijeg breakdowna po vrstama izgubljenih lopti odlučio sam prokopati play-by-play podatke i napraviti nekoliko tablica vezanih uz ovu statističku kategoriju. Na ovoj......
Mislim da ce Doncic jako brzo pakovati kofere, na sta je Porzingis spao da ama baš ništa nemozes izvući za njega. 2 loša igrača su dobili za njega možda Spencer i može proc ali Bertrans nikako, i što je najgore od svega kad im vidiš ugovore onda tek shvatiš sta je Cuban napravioMulti 21 je napisao/la: 11.02.2022., 00:53 Što učiniše Dallas majko mila...
Jedino ako je ovo neki međukorak na putu do nečeg boljeg na ljeto...
Pa bilo je nekih "kontestiranih".AlkY je napisao/la: 21.02.2022., 10:19 Taj All Star ne pratim vec godinama , jer postala prevelika sprdnja.
I od tih 27 suteva za 3 , vjerojatno mu u niti jedan sut nitko nije "usao" niti malo.