Alen13ASC je napisao/la: 15.09.2019., 15:32
Pošto je F1Puls mrak, želim podeliti ovu jednostavnu animaciju, F1Puls logo animacija unutar FIA LED panela!
Skoro 100 frejmova sam napravio, ali vredelo je. Već mi je u signatureu.
U duhu FIA-e - proglašavam da LED panel vrijedi od ovog trenutka.
LH44 je napisao/la: 15.09.2019., 16:21
Ja sam shvatio da se radi o F1Puls panelu. Jel to normalno ako ne dobiješ na mail objašnjenje da se radi o F1puls panelu?
Ako sam shvatio, fora je crvena zastava na panelu na Q3 u Italiji.
LH44 je napisao/la: 15.09.2019., 16:21
Ja sam shvatio da se radi o F1Puls panelu. Jel to normalno ako ne dobiješ na mail objašnjenje da se radi o F1puls panelu?
Ako sam shvatio, fora je crvena zastava na panelu na Q3 u Italiji.
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Lovro B. je novi donator, on je odlučio u britanskim funtama 10 GBP Ne znam koji je nadimak na portalu, pa bi bilo dobro da se dotični javi ako je registriran uopće Hvala!
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
ma prošla užas. jedna fotografija koja se na deskotopu vidi do pola.
sad je ovo kako je nekad bilo. ja bi još smanjio naslovnu fotografiju u korist ovih vijesti desno, ali i ovo je napredak.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
Desktop nažalost koristi sve manje ljudi, iz mjeseca u mjesec gledam postotak kako se smanjuje. Sjećam se kad je prvi put prešlo 50% pa mi je bil neobično... Sad je ispod 20%. Tako da je onaj prošli napravljen s mišlju primarno na mobitel. Ovim je malo vraćen balans.
Što se tiče širine slike, omjer diktira to. Ako smanjim lijevu sliju, onda moram povećati širinu desne dvije, a visina ostaje ista pa kadar ne hvata ništa. Baš taj problem se događao na desktopu u prošloj varijanti. Jako široko, a visinu ne mogu više dirati pa bi onda redovito rezalo glave ljudima na slici.
I ja sam za desktop..... mobitel je dostupniji, ali za pisati......
Eventualno tablet.
......ne mogu, ali hoću...... .....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can. A gentleman will walk, but never run
Takođe preferiram desktop.
S ove "siće", u principu samo čitam, slabije komentarišem....
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”