Baš se ne sjećam da se žalio kada mu je Barcelona krala i na prevare dobivala

Messi nije ni dobio crveni zbog nekog udarca. Više zbog stava. Draže mi je da je dobio zbog ovoga nego da je pao i odglumio.AlkY je napisao/la:Ja tek sad vidio ta 2 crvena Argentine i Cilea![]()
![]()
Messi se ovdje lako mogao izvuci bez crvenog. Jer 95 % nogometasa bi se nakon prvog guranja bacilo na pod i valjalo koda ih granata spizdila i naravno da bi samo "napadac" dobio crveni , a ovako ga je "popusio" i Messi iako je daleko pasivniji bio u tom "okrsaju".
Ali kako god sad je i nebitno kad je Argentina uzela trece mjesto
Ajde bravo za mene i tebe, jer ovdje se očigledno svi samo lože na znojne dečkeCrashOverride je napisao/la: 07.07.2019., 20:19 Kako da ne... Cak sam i onu jucer gledo.. Prekucale finale..
Ko kaže?Iceman je napisao/la: 08.07.2019., 00:20Ajde bravo za mene i tebe, jer ovdje se očigledno svi samo lože na znojne dečkeCrashOverride je napisao/la: 07.07.2019., 20:19 Kako da ne... Cak sam i onu jucer gledo.. Prekucale finale..![]()
Frantic cesto baca oko na zenski nogomet... Bolji su nogomet igrale nego decki na Copi.. Bas mi dobro doslo da malo ubijem krizu preko ljetne stanke.. A i AFCON je OKFrantic je napisao/la: 08.07.2019., 06:31Ko kaže?Iceman je napisao/la: 08.07.2019., 00:20Ajde bravo za mene i tebe, jer ovdje se očigledno svi samo lože na znojne dečkeCrashOverride je napisao/la: 07.07.2019., 20:19 Kako da ne... Cak sam i onu jucer gledo.. Prekucale finale..![]()
![]()