AlkY je napisao/la: 29.06.2019., 21:42
A i Kikici su za Europsko rekli da je osvojio veliki trofej sa repkom pa da je zbog toga "veci" od Messija. Tako da ako Messi uzme Copu to je trofej iste vrijednosti kao i Euro , samo drugi kontinent
Nadam se da trolas
A i meni je Euro duplo jaci. Kud je svake 4 godine , kud su naravno jace repke u igri. Ali cinjenica je da su oba trofeja za prvaka svog kontinenta.
To je jasno ali nisu niti ce ikad za naseg vijeka bit iste vrijednosti...
Jebi ti to, Argentina kakva god bila usrana, jedina je postigla gol(ove) u četvrtfinalnim tekmama na Copi
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Mr.Spaceguy je napisao/la: 29.06.2019., 23:20
Šta ti je nogomet. Tri gola poništi VAR i onda na penale ispadneš.
Stvarno rijetkost.. Onaj prvi nije VAR jer nije bilo potrebe.. Drugi je stvarno bio marginalno u zaledju a treci mi se odmah ucinilo da je zaledje ali je VAR potvrdio..
Nekad najsimpaticnija repka tamo ali se onda Suarez pognjidio i bas je super ispalo da je on jedini fulo
Ne znam da li ste vidjeli video gdje lik trazi penal nakon sto je golman igro rukom
Sarma je napisao/la: 30.06.2019., 20:41
@Crash
Paratici opet radi strašan posao
Ramsey i Rabiot za 0€
Za sad ide odlicno.. Malo su im place visoke ali na danasnjem trzistu bolje milju dve vise godisnje nego 70ak milioncica koliko bi njih 2 kostala da se kupuju..
Sutra taman pocinje nova financijska godina da se mogu predstavit.. A i de Ligt bi trebo kroz tjedan..
Sad je red da nekog utope.. Da se rasterete..
Mr.Spaceguy je napisao/la: 02.07.2019., 20:02
Spursi se lijepo pojačavaju, navodno bi i Ceballos trebao doći na posudbu. United ponudio 78 milijuna eura za Maguirea, Liverpool traži 98 milijuna.