Prigovori, prijedlozi, pohvale i zahvale
Ovdje primamo vaša pitanja, prijedloge i poruke svih vrsta.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god
- Navija za: Ferrari
Ovo je na 'brave' browseru, vjerojatno je do njega, otvori se normalno kutija za sljedeci komentar.. Kad probam na Chromeu gdje su svi blockeri pogaseni za F1puls, ucita se normalno.. Edge i sa blockerom ucita normalno komentar.. Ignore 

Fino Alla Fine
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 5 mj
- Kontakt:
Bravo za brave, interesantan projektić
Provjerit ću gdje je logika oko toga... Hvala na prijavi 

- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god
Brave mi je odlicanavetma je napisao/la: 01.08.2019., 23:56 Bravo za brave, interesantan projektićProvjerit ću gdje je logika oko toga... Hvala na prijavi
![]()

Fino Alla Fine
- Testarossa
- Karting
- S nama već: 7 god
Pozdrav Vetma. S obzirom da nam se blizi ljetna pauza, imao bih jedan prijedlog za redakciju. Mislim da bi hila zanimljiva rubrika o poznatim vozačima u nepoznatim ekipama. Kao primjer bih naveo šumahera u zauberu, batona u vilijamsu, fizikelu u zauberu, ferstapena u hondi, kovalainenov drugi stnt u lotusu, heidfelda u džordanu... Mislim da ces shvatiti na šta ciljam. Ja bih čak uvrstio i fetala u zauber u ili recimo hamiltona u artu iako je gp2
"I am who I am. I don't try to be anybody else or act in any way. I've always been the same idiot." - S.V.
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Jel se to nudiš za pisanje tih tekstova? 

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Znaš kako ti kažu u službi za korisnike "razumijemo vašu nestrpljivost..." ali kad budem u svom radnom centru onda mogu to staviti na dnevni red, znači za dva tjedna najranije.
- _bataziv_0809
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: McLaren
Gdje mogu procitati znacenje bedzeva i ove statuse od kartinga do prvaka?Frantic je napisao/la: 03.08.2019., 09:55 Opet pitanje.
S obzirom da je Lord bio najbolji na drugom treningu, kad ćemo imati njegov bedž?
Unaprijed hvala.![]()

- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
Bedževi_bataziv_0809 je napisao/la: 03.08.2019., 11:09Gdje mogu procitati znacenje bedzeva i ove statuse od kartinga do prvaka?Frantic je napisao/la: 03.08.2019., 09:55 Opet pitanje.
S obzirom da je Lord bio najbolji na drugom treningu, kad ćemo imati njegov bedž?
Unaprijed hvala.![]()
Naslovna > Korisnički panel > Ispod imaš "Promjena bedža", pa vidi
Statusi
Evo ti link.
https://www.f1puls.com/forum/memberlist.php
To ti je lista članova, poredana po datumu registracije, a možeš redati i po ranku iki broju poruka (samo klik na to)
Pa ćeš otprilike vidjeti broj poruka za određen status, vidiš ko je novinar, ko je banovan, ko je donator, itd....
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Ekipica, u zadnje vrijeme je pala kvaliteta komentara i pojavilo se nekoliko trolera koji odvuku kompletnu raspravu tamo gdje ne bi trebala ići.
U tom duhu - prije nego napišete komentar provjerite poštuje li dva uvjeta:
1) imam li nešto pametno za napisati
2) ima li to veze s temom
Ako ta dva uvjeta nisu ispoštovana - komentar će vjerojatno biti izbrisan. Nikad nije bio cilj da bude 100 komentara na svakom članku, a da ih je onda pola tipa "ajde da vidimo minuse" ili "forza ferrari".
I naravno, kao i uvijek, zabranjeno je komentirati druge članove.
U tom duhu - prije nego napišete komentar provjerite poštuje li dva uvjeta:
1) imam li nešto pametno za napisati
2) ima li to veze s temom
Ako ta dva uvjeta nisu ispoštovana - komentar će vjerojatno biti izbrisan. Nikad nije bio cilj da bude 100 komentara na svakom članku, a da ih je onda pola tipa "ajde da vidimo minuse" ili "forza ferrari".
I naravno, kao i uvijek, zabranjeno je komentirati druge članove.

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Stigla nova donacija, čini se da je opet krenulo otkad sam vratio PayPal 
Molim K.Đ. da se javi tu jer ne znam koji mu je nadimak na portalu... Pa da se zahvalim kako spada

Molim K.Đ. da se javi tu jer ne znam koji mu je nadimak na portalu... Pa da se zahvalim kako spada

-
Anonimus4138
- GP3
- S nama već: 7 god 5 mj
- Navija za: VTEC kick in yo!!! :P
Ja sam Ante!!avetma je napisao/la: 03.08.2019., 16:56 Stigla nova donacija, čini se da je opet krenulo otkad sam vratio PayPal
Molim K.Đ. da se javi tu jer ne znam koji mu je nadimak na portalu... Pa da se zahvalim kako spada![]()
“If Honda does not race, there is no Honda.” – Soichiro Honda
- croatic f1
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Uključio se Hondin tabor u doniranje
Svaka čast svim donatorima 

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
-
Anonimus4138
- GP3
- S nama već: 7 god 5 mj
- Navija za: VTEC kick in yo!!! :P

“If Honda does not race, there is no Honda.” – Soichiro Honda
- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: sve powered by honda
to kic, konačno imamo razloga za slavlje!
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- Testarossa
- Karting
- S nama već: 7 god
Ako ces ikreno nisam planirao hahah jer sam upravo u procesu pisanja diplomskog i ucenja zadnjeg ispita, a usput i radim. Ali mogu pokusati, da ti odradim sve to npr u narednih par dana, a ti onda ako ti se dopadne objavljuj sukcesivno
"I am who I am. I don't try to be anybody else or act in any way. I've always been the same idiot." - S.V.
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Ma zezam ja, ne treba, imam plan za ljeto. Samo se ti bavi diplomskim, sretno s time

- DaveGilmour
- Formula 2
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Sve driven by Verstappen
Ante, postoje li planovi za još koji pub kviz ove sezone? Npr. prije početka drugog dijela sezone