Igor Kokoškov mogao bi se ponovno naći u NBA-u, piše Jack Fischer iz Bleacher Reporta. 49-godišnjak je na meti Dallas Mavericksa, koji prema izvorima Fischera, napreduju u dogovorima za dovođenje Kokoškova u franšizu iz Texasa. Srpski trener time bi se pridružio trenerskom osoblju novog head coacha Mavsa, Jasonu Kiddu, obnavljajući ulogu asistenta. Kokoškov je ranije......
Košarka
Košarka, zimski sportovi, borilački sportovi, tenis, šah, američki sportovi...
- NBApuls bot
- Puls obitelj
- S nama već: 4 god 2 mj
- Navija za: *zip*zorp*
Novo na NBApuls: Kokoškov se vraća u NBA?
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Kakva ludnica u završnici....
Bome, Bucksi povedoše.
CP3 vrlo ljigav faul na Grku na kraju (nešto poput Nosonje nad Sakom), srećom, bez posljedica.
Bome, Bucksi povedoše.
CP3 vrlo ljigav faul na Grku na kraju (nešto poput Nosonje nad Sakom), srećom, bez posljedica.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
Holiday steal for the title...
Malo me razocarali Sunsi...
Ante ide ka naslovu...
Malo me razocarali Sunsi...
Ante ide ka naslovu...
Fino Alla Fine
- f1zd
- F1puls konstruktorski prvak
- S nama već: 9 god 5 mj
- Navija za: Vettel,Ferrari
A gle ovo... Ovaj puca bacanje, a 70% ekrana zauzima neki random debil koji broji pare i pravi majmuna od sebe... I to je košarka.. [ link do slike ]
- NBApuls bot
- Puls obitelj
Novo na NBApuls: Sjajni trio Bucksa donio pobjedu u Phoenixu i vodstvo od 3-2 u finalu!
Bucksi su uzeli 5. utakmicu u gostovanju te su sada pobijedili 3 utakmice zaredom i došli do vodstva od 3-2. Sami početak utakmice nije bio tako obećavajući za njih, jer su u jednom trenutku gubili 32-16, a ta razlika od 16 koševa je ujedno i najveća u čitavoj utakmici gledajući obje ekipe. Na početku Bucksi......
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
Bez obzira što su izbacili Lakerse, i što im se "poklopilo" sa povredama kod svih protivnika na zapadu, do velikog finala, nekako sam navijao da Sunsi uzmu titulu.
Nemaju nijednu titulu, a i zbog CPa, uprkos tome što je dobio veliki minus za ono hinjsko guranje Grka na alley-oopu, u završnici prošle tekme.
Uglavnom, ja obično u finalu navijam za ekipe sa zapada (osim u slučaju Spursa
).
Kontam, biće za Grka vremena da se okiti titulom.
Elem, Bucksi zasluženo.
Vrlo malo ekipa se vratilo nakon zaostatka od 0-2.
Kao što Crash reče, Jrue je vjerovatno napravio steal Bookeru za titulu.
Po meni, potez finala.
Sunsi propustili veliku priliku. Teško će u narednim godinama pored zdravih i kompletnih ekipa iz LA, Denvera, GSWa,..... uspjeti stići do finala.
Nemaju nijednu titulu, a i zbog CPa, uprkos tome što je dobio veliki minus za ono hinjsko guranje Grka na alley-oopu, u završnici prošle tekme.
Uglavnom, ja obično u finalu navijam za ekipe sa zapada (osim u slučaju Spursa

Kontam, biće za Grka vremena da se okiti titulom.
Elem, Bucksi zasluženo.
Vrlo malo ekipa se vratilo nakon zaostatka od 0-2.
Kao što Crash reče, Jrue je vjerovatno napravio steal Bookeru za titulu.
Po meni, potez finala.
Sunsi propustili veliku priliku. Teško će u narednim godinama pored zdravih i kompletnih ekipa iz LA, Denvera, GSWa,..... uspjeti stići do finala.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- AlkY
- Formula 1
- S nama već: 8 god 2 mj
- Navija za: McLaren
Takoder sam navijao za Sunse. Nemaju titule , tko zna kad ce opet doci u priliku ( vjerojatno nikako tako skoro ) , zbog Paula a i naravno zbog Šarića koliko god da je igrao ( a igrao je solidnu minutazu ) opet je Hrvat.
Ali s druge strane nije mi previse zao niti sta su Bucksi uzeli , kud i kamo bolje oni nego bilo tko od "jacih" na papiru.
Ali s druge strane nije mi previse zao niti sta su Bucksi uzeli , kud i kamo bolje oni nego bilo tko od "jacih" na papiru.

- NBApuls bot
- Puls obitelj
Novo na NBApuls: Milwaukee Bucksi osvojili naslov prvaka NBA lige!
50 godina su navijači Bucksa čekali naslov prvaka NBA lige. I dočekali su ga u možda najčudnijoj godini od svih tih 50. No, slavlje im u ovom trenutku ništa ne može pokvariti. Bucksi su doletjeli do naslova na krilima nevjerojatnog Antetokounmpa koji je usput pokupio i MVP Finals nagradu. U pobjedničkoj utakmici Giannis je ugradio......
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
Sunsi su propustili ogromnu priliku..
Imali jesu srece sa ozljedama protivnika ali onda isto mozemo rec i za Buckse jer su im dosli realno slabiji Sunsi u finalu nego Lakersi ili netko drugi...
A opet, malo mi drago da naslov ide na istok..
Imali jesu srece sa ozljedama protivnika ali onda isto mozemo rec i za Buckse jer su im dosli realno slabiji Sunsi u finalu nego Lakersi ili netko drugi...
A opet, malo mi drago da naslov ide na istok..
Fino Alla Fine
- NBApuls bot
- Puls obitelj
Novo na NBApuls: Završen Sport Vision Bracket 2021!
Osvajanjem naslova Milwaukee Bucksa, došli smo i do kraja premijernog izdanja Bracket turnira u suradnji sa Sport Visionom. U playoffu prepunom iznenađenja i velikog broja ozljeda, može se reći da je prava umjetnost bila osvojiti Bracket turnir. Stoga, velike čestitke članu mihael koji je dominantno osvojio titulu najboljeg prognozera. Iako nije pogodio niti osvajača, niti......
- NBApuls bot
- Puls obitelj
Novo na NBApuls: Podjela Sport Vision Bracket 2021 nagrada
Nakon proglašenja pobjednika i dobitnika nagrada, došlo je vrijeme da podijelimo i nagrade. Stoga, pozivamo naše dobitnike Sport Vision Bracket 2021 nagrada da nam se jave putem svog maila kojim su se prijavili na natjecanje, na [email protected] sa svim kontakt podacima i adresom kako bismo im što prije dostavili zaslužene nagrade. U slučaju da se......
- NBApuls bot
- Puls obitelj
Novo na NBApuls: TRADE: Valanciunas u Pelicansima!
Kako se ovih dana ne bi pisalo samo o Olimpijskim igrama, situaciji između Aarona Rodgersa i Packersa te NBA Draftu, pobrinuli su se Pelicansi i Grizzliesi. Te dvije franšize kompletirale su trade u kojem put New Orleansa idu Jonas Valanciunas te 17. i 51. pick nadolazećeg Drafta, dok će u drugom smjeru Steven Adams, Eric......
- NBApuls bot
- Puls obitelj
Novo na NBApuls: Najveći draft bustovi posljednjih deset godina
Bucksi su na krilima Giannisa Antetokounmpa osvojili NBA ligu nakon pedeset godina čekanja i tako stavili ‘točku na i’ jedne od najčudnijih i najturbulentnijih sezona u povijesti lige. Sve oči uprte su sada u olimpijski turnir, a fokus NBA javnosti u noći s četvrtka na petak skrenut će nakratko i na prvu točku nove NBA......
- NBApuls bot
- Puls obitelj
Novo na NBApuls: Uzmi ili ostavi. Thunderi nude svoju mladu zvijezdu Pistonsima.
Jedna od traženijih stvari ovih dana u NBA-u su Detroit Pistonsi, odnosno njihov prvi pick na nadolazećem nam draftu. Kako prenosi Jake Fischer iz Bleacher Reporta, najnovija ponuda koja je stigla na adresu Pistonsa jest ona Oklahoma City Thundera. Čelni ljudi OKC-a spremni su se odreći njihove mlade zvijezde Shaia Gilgeous–Alexandera i šestog izbora na......
- NBApuls bot
- Puls obitelj
Novo na NBApuls: TOP 10 najčudnijih šuteva u povijesti lige
Možda je malo pretenciozno košarku nazivati umjetnošću. Osobno ako me pitate, reći ću da su svi sportovi umjetnost na svoj način. No ipak, da ne bismo naljutili obožavatelje Dalija, Mozarta ili Shakespeara, ogradit ću se od takvih izjava. Ali dopustite mi da unutar košarke, njene određene dijelove nazovem umjetnošću. Umjetnosti u okviru sporta. A jedna......