croatic f1 je napisao/la: 16.11.2024., 14:53
Novi logo koji je trebao biti predstavljen nakon vikenda je procurio - klasično suvremeno sranje bez grama kreativnosti
https://twitter.com/valgbtquez/status/1857660893565432059
Mogli su se ovi iz Liberty Medije potruditi biti barem malo kreativni.
Lasciatemi guidare...
"By my calculations, we win the championship by 1 point!"
Slavenowsky je napisao/la:Navodno Pramac šuruje sa Yamahom, tako da bi mogli uskoro napustiti Ducati, a da su iz Audija nisu htjeli zadržati Martina i bacili se na Marquesa. Sad jel Ducatiju potreban Marques, kao je li zaista Ferrariju potreban Hamilton, po mome mišljenju ne, ali para vrti svoje.
srce me boli...
a kad vidim da je honda u konstuktorima zadnja, a u timovima zadnja i predzadnja...ybg...logičan izbor.
da je prije promijenio motor pretpostavljam da bi bilo manje ozljeda i više titula.
a sad, razjebat dosta toga da bi mamlaz vozio za tvorničku ducati ekipu...isto razumijem.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
Ja ga nisam nešto prije gotivio, ali otkad je počeo sa ozlijedama sam se nadao i priželjkivao da se vrati na vrh.
Zato mi je drago i razumljivo što ga je Ducati uzeo, a prava šteta bi bila da u Ducati eri ne imao priliku da ponovo pokaže što može. Jer bez obzira na novu generaciju, njegovo vrijeme ne izgleda da je prošlo i daje naslutiti da je i dalje sami vrh kraljevske kategorije, odnosno kralj.
Vettel-Ferrari je napisao/la:Ja ga nisam nešto prije gotivio, ali otkad je počeo sa ozlijedama sam se nadao i priželjkivao da se vrati na vrh.
Zato mi je drago i razumljivo što ga je Ducati uzeo, a prava šteta bi bila da u Ducati eri ne imao priliku da ponovo pokaže što može. Jer bez obzira na novu generaciju, njegovo vrijeme ne izgleda da je prošlo i daje naslutiti da je i dalje sami vrh kraljevske kategorije, odnosno kralj.
Iskreno mislim da mu neće biti tako lako s Peccom kao što neki misle. Očekujem ih blizu, ako baš moram, Marquezu dajem malu prednost. Nadam se samo da će Aprilija uhvatiti bar koju pobjedu, jer na početku 2024. nisu izgledali miljama daleko od Ducatija
lap 76 mi je predug, mada su dobra ekipa. imaju znanja, ali povrs svega strasti za motorsportom.
da imamo ogromnih problema mi je odavno jasno.
nedavno se na testiranjima mir žalio kako nema novih dijelova.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
Marini kaže, tj. oni prenose da je rekao da je dosta novih dijelova došlo, i da se ne može sve istestirati.
Mir ne može da se sastavi poslije one šampionske sezone, ako ove godine nešto ne uspije ne vidim kako ostaje u momčadi.
Nije mi jasno kako Mir nije prvi po broju padova. Imam dojam da je na svakoj utrci bila njegova "crash" grafika, a u stvarnosti je tek 9. sa 17 padova. Vidim da ih je od toga 10 u utrkama, možda je ostalih 7 u sprintovima. Kršio se i Marc s tom Hondom stalno, ali je pritom bar bio uvjerljivo najbrža Honda, dok se Mir krši s nikakvih pozicija i ukupno je na kraju iza oba LCR-a. Nije mi on top kalibar, svaka mu čast na tituli, ali to je osvojio s jednom pobjedom u čudnoj sezoni u kojoj su svi bili grozni, on je samo bio najmanje. Svakako bi mu bilo bolje da je lovio satelitski Ducati kao Marc, znam da se za njega to pričalo kad je Suzuki objavio da ide.
Kad smo kod toga, trebalo bi možda neke novce investirati u dionice KTM-a.
Nešto ne vjerujem da će propasti, tj. mislim da će se oporaviti, uz pomoć države, jer KTM je veliki ponos Austrije.