Testiranja 2022.

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

Har Kl
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Mercedes
https://twitter.com/AlbertFabrega/status/1502253429258952710

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: Ferrari
https://twitter.com/autosport/status/1502325387686207499

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
Odlična taktika Haasa. :rofl:
Šta će raditi sutra kada budu imali 2 sata stazu za sebe. :dance: :mrgreen:

nelinjo
Formula 2
Formula 2
S nama već: 7 god 3 mj
Znači Ferrari je napravio dobar motor :lolz:
Bivši navijač Juventusa, a ubrzo i Ferrarija!

AMG
Karting
Karting
Sta je rec pa nitko nije napiso "senzori u najavi"...
slika slika

renato2107
GP3
GP3
S nama već: 9 god 3 mj
Ante86 je napisao/la: 11.03.2022., 15:20 Mozda za 10 ak dana bude opet ista prica kao i do sada sa Mercom Ali oni mi stvarno izgledaju u banani, pratim na Sky test i ovo od njih mi ne izgleda dobro! Nekako mi se cini kao da su sa prvom verzijom auta (iz Barcelone) shvatili da nece Bit toliko jaki koliko su mislili i da su se onda bacili na plan B tj na sve ili nista s ovako radikalnom verzijom bocnih stranica. Cudno mi je da ce netko prakticki baciti u vjertar testiranje u Barceloni i da je tako siguran da du nadmocni i u par dana bez provjere na stazi (sa novim pravilima) opet Bit u vrhu i pomest konkureciju! A i Vuk mi izgleda ne bas opusten!
Crveni za sad Top!
Pa to su i prije 2-3 godine napravili. Dosli na prvi test s osnovnim bolidom, na drugi s potpuno drugim... I napravili sto

pero iz bukurešta
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Svima se Ferrari čini top bolid; mislim svima; od ljudi na stazi itd..
No to smo gledali i 2017 i 2018 godine!

Ali opet, meni je zanimljivo kao šta je tu jedan kolega rekao, kako Mercedes može biti siguran da potrati Barcelonu i sada u Bahrain dođe sa totalno drugim bolidom tj dizajnerskom politikom!?

A vidjeli smo svi kako je prvi dan u Bahrainu Mercedes skakao, tako nije ni Ferrari u Barceloni!?!?

Brundle je jutros stajo na jednom zavoju i rekao kako niti jedan bolid ne gazi "unutarnju" pasicu koju su prije jeli jer nemaju pouzdanje u stroj i na izlazu svi "opipavaju" gas, a ne ko prije da odmah nagazi i izleti iz zavoja

Bez obzira na sve, ovo je super za nas fanove; toliko različitih dizajna bolida i da vidimo tko je pogodio u "sridu" khm khm :mrgreen:

Samo da onaj najbolji ne bude bio brži sekundu i pol od svih kao Mercedes 2014-te!
Pa ni "moj" Ferrari; ajmo zgusnuti grid, pa i kvarove bla bla, samo da vidimo makar tri momčadi da se bore....

Za Ferrari sam već cijepljen; kada sam počeo gledati najprije je Hill, pa Villeneuve opro Ferrari, tada Mika do 2000-te

I bilo bi super da Mercedesu ne zabrane ovaj koncept bla bla, znamo kako to već ide, pa da vidimo kako i zašto...
Vidio sam na nekom portalu sliku Ferrarija bez bokova; motor ime je složen kompaktno i mislim da mogu famozne "sljedeće godine" kopirat Mercedes ako taj "zeropod" bude ONO.
A to ima i WIlliams....

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Gledam malo on board krugove bolida, ajme što izgledaju tromo kao da kamion imaju pod sobom, rotacija bolida u krivinama ko po jajima. Bolidi vizualno izgledaju odlično, ali ni malo mi se ne sviđa kako se voze na stazi. Bilo bi puno zabavnije da su lakši za 150kg i malo manji.
https://youtu.be/OjKhaJeG9OM

Sent from my GM1913 using Tapatalk

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
RB danas s nešto isklesanijim bočnim usisnicima danas:
slika

slika

Ali ne vidim drugih značajnijih promjena...

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
MrDoomroom je napisao/la: 12.03.2022., 03:09 Gledam malo on board krugove bolida, ajme što izgledaju tromo kao da kamion imaju pod sobom, rotacija bolida u krivinama ko po jajima. Bolidi vizualno izgledaju odlično, ali ni malo mi se ne sviđa kako se voze na stazi. Bilo bi puno zabavnije da su lakši za 150kg i malo manji.
https://youtu.be/OjKhaJeG9OM

Sent from my GM1913 using Tapatalk
Totalno druga filozofija kod ovih bolida, nije ništa čudno. Vjerujem da ćemo već pred kraj sezone gledati totalno drugačija ponašanja bolida i vremena. Možda i na polovici tko zna.
slika

pero iz bukurešta
Formula 1
Formula 1
Kažu Ted i Brundle da je Ferrari pobjednički auto..
A Davidson i Palmer koji su na stazi kažu da Ferrari jako glatko prolazi kroz zavoj broj neznam koji i da izgleda da ima najbolji balans....
Davidson je reko da njemu Ferrari definitivno izgleda iznad svih.

I onda 19.03, Mercedes ili Red Bull 0.975 ispred u kvalifikacijama

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
Nekoliko krugova se Hamilton i Gasly utrkivali na stazi i na kraju ga Hamilton prestiže nakon druge DRS zone (bez korištenja DRS-a):

Mislim da je Hamilton bio i na dosta starijim gumama. Tako da bi od Toro Rossa trebali biti dosta bolji...

Kako god, ovo utrkivanje daje nadu da je praćenje bolida dosta bolje sa novom generacijom bolida :D

nelinjo
Formula 2
Formula 2
Ima li ko dobar stream, neka ubaci...
Bivši navijač Juventusa, a ubrzo i Ferrarija!

pero iz bukurešta
Formula 1
Formula 1
Ma baš su se "utrkivali"
Malo su se pratili, vidilo se iz aviona da to nisu nikakve granice bolida

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
nelinjo je napisao/la: 12.03.2022., 11:08 Ima li ko dobar stream, neka ubaci...
Imaš na v2.sportsurge.net :shush:

pero iz bukurešta
Formula 1
Formula 1
Šta su napravili zadnjih pol sata u Ferrariju?
Počeo je skakat ko lud, haha

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Fernando Alonso
Igraju se sa setupom.

Michael Schumacher
Karting
Karting
S nama već: 8 god 3 mj
Iskreno me zanima kako ce ovo skakutanje (ukoliko se ne riješi do prve utrke) utjecati na same gume i njihovu potrošnju. Jel samim skokom i vracanjem se sloj prijanjajuce gume povecava, a za to sigurno nije projketirana.
slika

Medicinar
Karting
Karting
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Scuderia Ferrari
Šta se dešava sa Ferrarijem, zašto ne izlazi Leclerc na stazu?

Multi 21
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Ferrari, Vet, Max
https://twitter.com/SkySportsF1/status/1502632248419434500 Ja mu vjerujem ovaj put. Stvarno mi izgleda da se muče. Biti će tu puno iznenađenja ove sezone.
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡