Testiranja 2022.
- Multi 21
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Ferrari, Vet, Max
Biće duže utrkenelinjo je napisao/la: 11.03.2022., 11:07 bolidi ce cini mi se, biti sporiji od 3-5 sec, zavisno od staze! u stvari, ovi bolidi su tenkovi!![]()

"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
E jbg, trebali testirati start, pa odužili sa puštanjem Russella i Verstappena iz boksa. Sad Bottas stade na stazi...
-
Kico
- Formula 2
- S nama već: 5 god 4 mj
- Navija za: Honda
- MrDoomroom
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
Nije samo dizanje već i tvrdoća ovjesa. Ovo testiranje je dosta slično kad se na rfactroru igraš sa setupomGilles je napisao/la:Pa normalno da su na pravcu bili sporiji kad se od polovine istog auto ponaša kao da je na veštačkom biku. Ako podignu zadnji kraj onda gube performanse u krivinama. Ko sto pre ubode sweet spot imaće veliku prednost u prvim trkama.
Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
Sent from my GM1913 using Tapatalk
- Gilles
- GP3
- S nama već: 9 god 7 mj
- Navija za: Ferrari
Ma naravno, pogotovu sto su bolidi na pocetku trke tezi 100kg goriva. Ko tek ovlada ovom stavkom da mu se bolid ponasa slicno kad je pun i prazan, mislim prvenstveno na ovo poskakivanje taj dobija prvenstvo.MrDoomroom je napisao/la: 11.03.2022., 13:12Nije samo dizanje već i tvrdoća ovjesa. Ovo testiranje je dosta slično kad se na rfactroru igraš sa setupomGilles je napisao/la:Pa normalno da su na pravcu bili sporiji kad se od polovine istog auto ponaša kao da je na veštačkom biku. Ako podignu zadnji kraj onda gube performanse u krivinama. Ko sto pre ubode sweet spot imaće veliku prednost u prvim trkama.
Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
Sent from my GM1913 using Tapatalk
-
Har Kl
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Mercedes
AMuS Live] We met Red Bull's sports director Helmut Marko in the paddock. The Graz Doctor does stocktaking: "Ferrari in first place, followed by Red Bull in second place ahead of Mercedes and McLaren." Then the postscript: "But that only applies for the moment."
-
Ante86
- Karting
- S nama već: 6 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
Mozda za 10 ak dana bude opet ista prica kao i do sada sa Mercom Ali oni mi stvarno izgledaju u banani, pratim na Sky test i ovo od njih mi ne izgleda dobro! Nekako mi se cini kao da su sa prvom verzijom auta (iz Barcelone) shvatili da nece Bit toliko jaki koliko su mislili i da su se onda bacili na plan B tj na sve ili nista s ovako radikalnom verzijom bocnih stranica. Cudno mi je da ce netko prakticki baciti u vjertar testiranje u Barceloni i da je tako siguran da du nadmocni i u par dana bez provjere na stazi (sa novim pravilima) opet Bit u vrhu i pomest konkureciju! A i Vuk mi izgleda ne bas opusten!
Crveni za sad Top!
Crveni za sad Top!
- Explorer
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Zeko, par postova iznad 

U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.