VN Singapura (18.-20. rujna)

šŸ“° Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

Tko će osvojiti VN Singapura?

Anketa je zavrŔila: 20.09.2015., 14:03.

Ukupno glasova: 0

Kush
GP3
GP3
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari, TR Seb, Lotterer
Rekoh već da mi je stream samo za praćenje inf sa SKY-a, pa su screenovi loÅ”i, jel može netko (npr hatt, ili netko tko će najprije pretražiti videozapise) ponoviti ovaj gdje se svi sportski kucnu Å”ampanjcem - odličan moment:

[ link do slike ]

..ovo s Kimijem, momenat prije nego je primio pehar, kako se nervozno čeŔka :) :

[ link do slike ] :thumbs:

..i ova sa Maurom u žaru himne:

[ link do slike ] :thumbs: :thumbs:

Molim Vas, neka netko tko bude pri tom usput skine (najviŔe ovu sa podija), strah me da neki klipovi opet ne isčeznu sa neta prije nego ih pregledam, tnx! :pivo:

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Uvijek mozes skinuti torrent pa sa njih snimiti te trenutke ;)
Izaci ce za dan dva torrent utrke u 1080p kvaliteti sigurno.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

hattrick
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Vettel
Kontakt:
:shock:
BREAKING NEWS-Vettel's Victory still unconfirmed. Ferrari was called in race direction
https://twitter.com/RoboCoP_G/status/645615762749673472 slika
https://twitter.com/Jamesallenonf1/status/645617232467222528
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. slika

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Massa, Bastianini
Kontakt:
Grazie ragazzi! Forza Ferrari!

Svaka čast Seb, apsolutno domintnta vikend i viŔe nego zaslužena pobjeda, skidam kapu. JoŔ jednom je pokazao da je master Singapura. Senna je imao Monako u svoje vrijeme, Seb ima Singapur.
Iskreno se nada da ovaj vikend označava početak jedne nove Formule, iako malo vjerojatno.
Obrigado Felipe

Brumica
GP3
GP3
Navija za: Sebastian Vettel
Ma neće tu biti niÅ”ta, svi su ispred garaže i čekaju veliku zajedničku fotku. Izgleda da je Å”ef Mau sve rijeÅ”io :mrgreen:
Nitko ne komentira malog Maxa, jel trebao propustiti Carlosa ili ne? :)
They see me strollin', they hatin' :cool:

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:
Evo tek sad čujem za Maxa, nisam niti odgledao zadnjih 5 krugova. NajviŔe mi žao Ŕto sam propustio Eddija na postolju. :zubo:

Nije to nikakav teži prekrÅ”aj pa da pobjeda dođe u pitanje, opuÅ”teno. Koja tisućica na račun u Maranello i to je to. :D
Obrigado Felipe

gidra
Formula 4
Formula 4
Navija za: SF
Pobjeda neće sigurno biti dovedena u pitanje.
No gidra, no party.

hattrick
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
Brumica je napisao/la:Ma neće tu biti niÅ”ta, svi su ispred garaže i čekaju veliku zajedničku fotku. Izgleda da je Å”ef Mau sve rijeÅ”io :mrgreen:
Nitko ne komentira malog Maxa, jel trebao propustiti Carlosa ili ne? :)
Toro Rosso team principal Franz Tost says that Max Verstappen was correct to refuse the order given to him by the team.
He told Sky Sports: "Carlos had newer tyres so we thought we could swap positions.
"But Max was right because Carlos was not closing up. Carlos was always four or five-tenths back. If he wants to swap positions, he needs to be closer."

Brumica
GP3
GP3
Kaže Ted da je Jos Verstappen pričao sa sinom o tome Å”to napraviti ako ga traže da vrati poziciju natrag i tata Verstappen mu je rekao nek odbije jer ako jednom propustiÅ” kolegu onda će se to i u buduće očekivati o tebe, neÅ”to u tom stilu. Uglavnom, ako jednom pristane i u buduće će se to očekivati od njega. I to kaj Franz veli, ne bude nikakvih packi čini mi se.

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Fernando Alonso
Grojean ide u Haas dogodine.

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:
Tražite snimak utrke, joŔ u HD-u, online? Nema problema. :D

Pre-race 1. dio
Pre-race 2. dio
Utrka [240p-720p]
Obrigado Felipe

hattrick
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
Franc je sa svojom izjavom stao iza Maxa. Mislili su da Sainz ima veću brzinu sa novijim gumama, reki su Maxu da ga propusti, no tim je od te poruke skužio da Sainc nema brzinu da se približi Maxu.. i to je to. Saiz je naravno isfrustriran.

_______

Btw.. Vettel je na pol utrke ostao bez tekućine.. i to na ovoj stazi. Sva sreća da je ultimativni majstor na jednoj od najzahtjevnijih staza u povijesti za vozača, pa nije imao većih problema.

______

Razlog zaŔto je pozvano vodstvo Ferrarija na razgovor. Jedan od ferrarijevih mehaničara gurnuo je službenika (vjrovatno FIA-nog) koji se sruŔio na fotografe u Parc Fermeu.
https://twitter.com/F1Photographer/status/645620154588512256

gidra
Formula 4
Formula 4
Navija za: SF
Odličan vikend za Formulu 1 u globalu, prekinut je suÅ”ni dio za Ferrari Å”to se tiće pole positiona koji je trajao od kiÅ”ne Vn Njemačke.

Od starta i prvog kruga gdje je napravio ogromnih 3 sekunde Seb je pokazao kako mu danas nitko ne može oduzeti 25 bodova iz ruku. Cijela ekipa je napravila dobar posao, pa je čak i Kimi , nezadovoljan ponaÅ”anjem boida stigao do postolja. Ferrari je doveo poboljÅ”anja u vidu nove podnice i crash strukture sa malim krilcimana njoj. Posebno me veseli podnica jer je to njihov izum i dosad nisam vidio u tolikoj mjeri onih rezova (8), dok su kopirali Mercedes u vidu krilca. Dobro je Å”to već za tjedan dana dolazi Suzuka, stoga ćemo vidjeti malo bolje kako stvari stoje.

RB je opet pokazao koliko je zapravo jak na stazama gdje motor,odnosno kombinacija MGU-K,H ima manju ulogu, dok s druge strane aerodinamika uzima danak. Pobjedu u Mađarskoj pokvario im je Rosberg dok je bio u juriÅ”u s opcijskim gumama, ali danas jednostavno nisu imali Å”anse iako im je SC iÅ”ao na ruku. Mladi rus se danas nije iskazao.

Mercedes je ovaj vikend bio neslan. Ne znam gdje je problem, vjerojatno ne znaju ni on sami. PotroŔili su tokene, u te dvije utrke imaju čakdva odustajanja , atipično za njih. Ham je opet sa onim svim lancima izjavio glupost kako je imao tempo za pobjedu. Da je , ali na Play stationu. Arognacije kod njega nema kraja, te samo njegov bodovni saldo mu drži osmijeh na licu, iako je vraŔki odličan vozač, zbilja ga nekad sere. Kralj instagrama. Rosberg je utrku odvozio kao papakkoji se zadovoljio sa smanjenjem 12 bodova zaostataka za Lewisom, tako se prvenstvo ne osvaja.

TR a posebice od Josa sin,danas je dobio na lotu. Nakon starta izboka SC ga vratio u život, te splet sretnih okolnosti za njega taktike, SS guma mu je ostavio lagan posao prestizanja lÅ”ih SAubera i Lotusa. Nakon toga ne viđena lupost od njega kada zanemaraju poruku iz boksa, te ne propuÅ”ta Sainza. Da sam Å”ef momčadi pročačkao bi njegov ugovor i poslao ga na hlađenje pa neka Suzuku gleda na TV-u.

FI je donijela mnoga poboljÅ”anja u Singapur te se nadali dobrim rezultatima, incident Mas.Hul po meni greÅ”ka Hulka, ali je dovoljna kazna DNF, stoga postojeća kazna je glupost.

Sauber sa novim nosom osvojio bod, dali su zadovoljni?

Ostali bez ocijene.
No gidra, no party.

Brumica
GP3
GP3
Kralj instagrama :rofl: :rofl:

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Izgleda da je Mercu problem pouzdanost...nabrijali motor naglo sa 7 tokena pa se naŔli u problemima....prvo Rosberg pa Hamilton.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

Kush
GP3
GP3
Felipe je napisao/la:Tražite snimak utrke, joŔ u HD-u, online? Nema problema. :D

Pre-race 1. dio
Pre-race 2. dio
Utrka [240p-720p]
tnx a lot Felipe!
Meni je bilo napeto, mjeÅ”avina Sebovih dana u RB i Schumijevih u Ferr Å”to se tiče dominacije danas, i na ovoj pisti općenito, ali je bilo pregrÅ”t deÅ”avanja, pa bih je svakako želio i ponovo pogledati (Å”to rijetko činim), na miru, da neke detalje pogledam ponovo i sam sebi poneÅ”to razjasnim - a mogu shvatiti da mnogima možda nije bilo napeto, iako iskreno pokuÅ”avam biti obziran, i zaboravljam da nisu svi navijači ferrarija ili nekog njihovog vozača, tako da kada taj detalj smetnem, nije mi jasno kako je nekom ovo bilo dosadno, nebitno, imam ja neke svoje muÅ”ice -Tnx again! :pivo:

Clark
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Bravo, Seb! Bravo, Ferrari!
Odlična pobjeda.

Kush
GP3
GP3
Ferrari je napisao/la:Izgleda da je Mercu problem pouzdanost...nabrijali motor naglo sa 7 tokena pa se naŔli u problemima....prvo Rosberg pa Hamilton.
Istina, poboljÅ”ali sagorijevanje novom komorom prilagođenom novom gorivu - dali su proporcionalno poboljÅ”ali hlađenje? pogotovo cirkulaciju unutar samog bloka, lako za radijator (karik.), dali su koÅ”uljice cilindara podebljane sukladno većoj snazi(tlaku pri sagorijevanju) i većem zagrijavanju, ili napravljene iste debljine ali sa boljim legurama?
Može biti i problem u podmazivanju, može u puno toga na takvom motoru, i oni sigurno znaju Å”to je problem - naravno da neće reći, pitanje je dali ga mogu rijeÅ”iti samo na pravila izdržljivosti i sigurnosti (bez tokena) - i ako je stvarno neki problem s novim motorom - može li se desiti i da Mečkica dobije kaznu zbog extra motora do kraja sezone?
Eh tada bi tek postalo zanimljivo! ;)

hattrick
Formula 1
Formula 1
Kontakt:

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Generalno, utrka nije bila loŔa, bilo je dosta zanimljivosti iako nije bilo previŔe neizvjesnosti ni po pitanju pobjednika, ni po pitanju podija.

Čestitke Vettelu na pobjedi, odvozio je utrku isto kako je i vozio u svojim najboljim danima u Red Bullu kad je odjurio naprijed s PP-a i kontrolirao utrku, svaka čast. Čestitke i Ricciju i Kimiju na podiju.

Rosberg je danas trebao napraviti puno bolji posao, napokon se i Lewisu dogodio jedan peh, ali i dalje ima ogromno vodstvo u ukupnom poretku, stoga i dalje ne vjerujem da je moguće da Nico stigne Lewisa. Kvjat je isto mogao napraviti bolji posao, nakon svih treninga, pa i kvala, očekivao sam viÅ”e od njega, ali na kraju samo 6. mjesto.

Sve pohvale za Maxa Verstappena, uz popriličnu dozu sreće sa SC-ovima, ali i sjajnom vožnjom doÅ”ao je do solidnog osmog mjesta.

Za McLaren Hondu, kao i uvijek, jedan veliki :facepalm: 13 utrka je proÅ”lo, kvarovi i odustajanja su i dalje normalna pojava, a performanse su i dalje nikakve. Iskreno, sad se već i nadam da je ona glasina o Alonsovom prelasku u RB-Ferrari istinita, jer ovoj noćnoj mori u McH-u izgleda nema kraja i teÅ”ko da će oni tako skoro uspjeti napraviti nekakav korak naprijed.

Za kraj, "zahvala" Max GP-u na prisilnom tečaju njemačkog.
Odgovori
šŸ‘€ Registriraj se Prijavi se ⚔