Košarka

Košarka, zimski sportovi, borilački sportovi, tenis, šah, američki sportovi...

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari
Taman sam pošao napisati da ako prođu Hawksi i Netsi, imaćemo još jednog novog NBA prvaka (Jazz - Clippers, bilo ko da prođe, nisu osvajali titulu), ali nisam bio siguran za Hawkse (mijenjali su grad), i vidim da su kao St. Louis Hawks osvojili titulu 1958.

Utah :facepalm:
Phila (imali +26) :facepalm: :facepalm: :facepalm:
Trae siledžija, sram ga bilo :mrgreen:

Lakersi baš mogu žaliti zbog povreda :neznam:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

NBApuls bot
Puls obitelj
Puls obitelj
S nama već: 4 god 2 mj
Navija za: *zip*zorp*
Novo na NBApuls: Clippersi bez Leonarda do vodstva u seriji, Hawksi nevjerojatnim preokretom do 3-2
Philadelphija je sinoć bila domaćin pete utakmice ove serije i upravo su kao domaćini započeli utakmicu, te tako igrali sve do zadnje četvrtine, kada na scenu stupaju ”The Splash Brothersi” istočne obale Trae Young i Lou Williams s pravilno podijeljenih 26 poena u posljednjih 12 minuta. Totalni kolaps Sixersa nakon 25 poena prednosti pred sam......

NBApuls bot
Puls obitelj
Puls obitelj
Novo na NBApuls: Nemiri u Dallasu ne prestaju. Nakon 13 godina Carlisle više neće voditi Mavse
Nemirno je posljednjih dana u Dallas Mavericksima. Prvo je u srijedu sporazumnim ugovorom klub napustio dugogodišnji generalni menadžer i predsjednik košarkaških operacija, Donnie Nelson, a da bi se danas, nakon 13 godina od klupe Mavsa oprostio i trener Rick Carlisle, prenosi Adiran Wojnarowski iz ESPN-a. Carlisleu su preostale još dvije godine ugovora kojeg neće odraditi,......

NBApuls bot
Puls obitelj
Puls obitelj
Novo na NBApuls: Bucksi izborili sedmu utakmicu
Kvantiteta prije kvalitete – fraza koja je obilježila ovu seriju. Zanimljiv je podatak da je u ovoj seriji bilo više magnetskih rezonanca nego pobjeda u gostima. Milwaukee je pobijedio utakmicu broj šest rezultatom 104:89, na leđima Khrisa Middletona, Giannisa Antetokounmpa i Jruea Holidaya. Njih troje kombinirano je zabilo 89 poena, što je 86% ukupno zabijenih......

NBApuls bot
Puls obitelj
Puls obitelj
Novo na NBApuls: TRADE: Kemba Walker u Thunderu, u Boston se vraća Al Horford!
Nevjerojatne vijesti! Kemba Walker razmijenjen je u Oklahoma City Thunder skupa sa 16. pickom prve runde 2021. te pickom druge runde 2025. za i pick druge runde 2023.! Čini se kako je već prvi potez Brada Stevensa na funkciji GM-a kontroverzna odluka o ovom trejdu koji se, sam po sebi i bez budućeg planiranja, ne......

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Utah :facepalm:

Vode 25 razlike i ne mogu dobiti ove bez Leonarda ...

Smiješno, baš su razočarali.

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
I ja sam se ponada da ce Utah dobit seriju... LAC dva puta od 0-2 do do pobjede... Nemaju nekog odmora do Sunsa, igraju odmah sutra navecer...
Na istoku dvije sedme tekme 🎉🎊
Fino Alla Fine

AlkY
Formula 1
Formula 1
Navija za: McLaren
Puno ispustanja nemoguceg u ovom play offu :rofl: .
slikaslika slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
Sarma je napisao/la: 19.06.2021., 06:50 Utah :facepalm:

Vode 25 razlike i ne mogu dobiti ove bez Leonarda ...

Smiješno, baš su razočarali.
Još ih je Terance Mann ubio :facepalm: :rofl:
Nikad od Jazza prvaka. :chill:

Atlanta furiozno krenula, kasnije usporila i izgubila.
Ostali bez Bogdanovića, uputan je za sedmu.
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

AlkY
Formula 1
Formula 1
Navija za: McLaren
Ajde barem ce se Babo moci prikljuciti repki.

Ako nebude ih odhebao kao Jokara svoje :rofl:
slikaslika slika

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
Baš se obrukala Utah. Poslije +25 sinoć, a pogotovo u prošloj utakmici na domaćem terenu. A ovi bez najboljeg igrača...
Ali dobro, Clipperse je klupa spasila i protiv Dallasa.

Ipak će Šarić duže ostati u play off-u. :mrgreen:

Kaiser
Karting
Karting
S nama već: 7 god 2 mj
Frantic je napisao/la: 19.06.2021., 09:48 Atlanta furiozno krenula, kasnije usporila i izgubila.
Ostali bez Bogdanovića, uputan je za sedmu.
Kako igra Bogdan zadnje dvije možda je i bolje da ne igra, ali treba im definitivno netko iskočiti u sedmoj, ne može Trae sve sam.
Grozna obrana Utaha jučer, Clipersi igraju istu akciju cijelo vrijeme, a ovi im ništa ne mogu.

Frantic
Formula 1
Formula 1
Još je i nestalo struje u Atlanti u dvorani.
Ili je samo "iskočio osigurač" pa se pogasila sva svjetla. :mrgreen:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

Frantic
Formula 1
Formula 1
Ipak Bucksi.
U produžetku je bilo čitavih 6:2 za Grka & Co.
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

alonso5
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: Alonso & Lorenzo
KDa stigao umor covjek ne moze jednostavno sam, svaka mu cast za ovu seriju, iznio je momacki i nakon onakve povrede se vratio jos bolji. Sigurno br1 igrac na svijetu. A ovo sto su Bucksi igrali je propaganda kosarke znaci trebali su to kud i kamo prije rijesit ali koliko glupih odluka tokom cijele serije pa to je za nepovjerovati. Joe Harris prevara od igraca mislim da mu je mjesto u Kini, Harden isto bazen ne moze da pogodi, ali mi je fascinantno da Jrue i Khris ne mogu iskreirati sebi sut u odbrani gdje igraju Harden, Harris i Griffin. Bucksi prosli i vjerojatno idu u finale ali nadam se da nece osvojit.
Jucer Snyder krivac za poraz, nije mi jasno kako sa small ball petorkom Clippersa nije odgovorio isto, znaci drzi Gobera u igri, igrac manje ti je u napadu a sve poene su primili preko njega ljudi su ga namjerno napadali i sve im prolazilo od ulaza, flotera a o otvorenim trojkama da ne pricam. Doslovno najbolju sutersku ekipu za 3p u RS pustas da sutaju otvorene trice dok Gobert ceka u reketu a i kad doceka ne moze odbranit nista. Mislio sam da Utah uzima glat nakon ozlijede Kawhia ali evo ispostavilo se obrnuto.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Nisam vidio Netse kao nesto woow ali sam mislio da ce proc Buckse...
Utah me razocarala, pogotovo nakon izostanka Leonarda..
Pravo me zanima Phila danas...Choke ili idu na Buckse....
Fino Alla Fine

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Vettel
Kontakt:
Kako će proć Buckse bez Irvinga i s ozlijeđenim Hardenom koji igra na medikamentima? Griffin nije onaj stari, jednostavno je Durant sam tu ostao, čudo što je i ovo napravio. Žao mi je što su Bucksi prošli, bezveznu košarku mi igraju, no dobro. Još da Hawksi prođu, to bi bilo ljepše nego gledat pojedine panjeve iz Phile, pogotovo nesportskog Embiida.

Što se tiče zapada, po meni nema nekih iznenađenja, Clipperse sam ionako očekivao u finalu (iako serija protiv Dallasa nije bila lagana), a Sunsi bez Paula mislim da neće moći kao Clippersi bez Kawhija. Ali ako se vrati Paul, bit će odlična serija.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.

NBApuls bot
Puls obitelj
Puls obitelj
Novo na NBApuls: Nets-Bucks Game 7: Instant klasik
Ovo je prva utakmica u ovom playoffu koju sam pogledao “spoiler-free”, odnosno bez da znam rezultat, i itekako mi je drago jer ovo je definitivno all-time klasik. Bucksi koji muku muče sa svojom igrom protiv Netsa koji imaju super igru ali muče se s ozljedama. I tokom cijele utakmice rezultat je bio blizu, najveća prednost......

Frantic
Formula 1
Formula 1
@Alonso
Jbga, ja moram dodati da NE MOŽE KD biti sigurno br.1 košarkaš na svijetu pored ZDRAVOG Jamesa (čak i u 37-oj), pored Jokera, Stepha, Kawhija, pa i Tatuma, Grka (bez obzira na limitiranost izvana), Obrve, Cigle (šta god ko mislio o njemu).
Moje mišljenje. :chill:

Što se tiče tekmi, da i ja (opet) dodam da me Utah razočarala. Mislio sam da će proći Clipperse i sa Kawhijem.
Na istoku bi takođe volio prolaz Hawksa, ali nešto nisam siguran u to.
Netsi, heh, meni je drago što nisu prošli (prošli bi da su svi bili zdravi).
Iako su igrom i zaslužili. Meni jednostavno odbojno izgledaju te super-trojke ili super ekipe tipa, Pierce-Allen-Garnett, James-Bosh-Wade, ...... a zanimljivo je da se KDa može povezati sa 3 takva slučaja (OKC sa Bradom i Ciglom, zatim kada je otišao "po prsten" u GSW u kojem se bili Steph, Clay i Green, i evo sada u Netsima sa Bradom i Kyriem).

Najviše bi volio vidjeti finale Suns - Hawks. :mrgreen:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

NBApuls bot
Puls obitelj
Puls obitelj
Novo na NBApuls: Strano tijelo Mavericksa. Tko je Haralabos Voulgaris?
Haralabos Voulgaris. Ime je to koje su posljednjih dana dobro naučili i zapamtili svi fanovi NBA-a. Ime je to koje je komplicirano za izgovor i teško pamtljivo, a opet tako specifično. Ime je to zbog kojih se događaju ključne promjene u Dallas Mavericksima! Već po samoj konstituciji imena uočljiv je kompleksan i neobičan narativ, a......
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡