Utah

Phila (imali +26)

Trae siledžija, sram ga bilo

Lakersi baš mogu žaliti zbog povreda

Philadelphija je sinoć bila domaćin pete utakmice ove serije i upravo su kao domaćini započeli utakmicu, te tako igrali sve do zadnje četvrtine, kada na scenu stupaju ”The Splash Brothersi” istočne obale Trae Young i Lou Williams s pravilno podijeljenih 26 poena u posljednjih 12 minuta. Totalni kolaps Sixersa nakon 25 poena prednosti pred sam......
Nemirno je posljednjih dana u Dallas Mavericksima. Prvo je u srijedu sporazumnim ugovorom klub napustio dugogodišnji generalni menadžer i predsjednik košarkaških operacija, Donnie Nelson, a da bi se danas, nakon 13 godina od klupe Mavsa oprostio i trener Rick Carlisle, prenosi Adiran Wojnarowski iz ESPN-a. Carlisleu su preostale još dvije godine ugovora kojeg neće odraditi,......
Kvantiteta prije kvalitete – fraza koja je obilježila ovu seriju. Zanimljiv je podatak da je u ovoj seriji bilo više magnetskih rezonanca nego pobjeda u gostima. Milwaukee je pobijedio utakmicu broj šest rezultatom 104:89, na leđima Khrisa Middletona, Giannisa Antetokounmpa i Jruea Holidaya. Njih troje kombinirano je zabilo 89 poena, što je 86% ukupno zabijenih......
Nevjerojatne vijesti! Kemba Walker razmijenjen je u Oklahoma City Thunder skupa sa 16. pickom prve runde 2021. te pickom druge runde 2025. za i pick druge runde 2023.! Čini se kako je već prvi potez Brada Stevensa na funkciji GM-a kontroverzna odluka o ovom trejdu koji se, sam po sebi i bez budućeg planiranja, ne......
Još ih je Terance Mann ubioSarma je napisao/la: 19.06.2021., 06:50 Utah![]()
Vode 25 razlike i ne mogu dobiti ove bez Leonarda ...
Smiješno, baš su razočarali.
Kako igra Bogdan zadnje dvije možda je i bolje da ne igra, ali treba im definitivno netko iskočiti u sedmoj, ne može Trae sve sam.Frantic je napisao/la: 19.06.2021., 09:48 Atlanta furiozno krenula, kasnije usporila i izgubila.
Ostali bez Bogdanovića, uputan je za sedmu.
Ovo je prva utakmica u ovom playoffu koju sam pogledao “spoiler-free”, odnosno bez da znam rezultat, i itekako mi je drago jer ovo je definitivno all-time klasik. Bucksi koji muku muče sa svojom igrom protiv Netsa koji imaju super igru ali muče se s ozljedama. I tokom cijele utakmice rezultat je bio blizu, najveća prednost......
Haralabos Voulgaris. Ime je to koje su posljednjih dana dobro naučili i zapamtili svi fanovi NBA-a. Ime je to koje je komplicirano za izgovor i teško pamtljivo, a opet tako specifično. Ime je to zbog kojih se događaju ključne promjene u Dallas Mavericksima! Već po samoj konstituciji imena uočljiv je kompleksan i neobičan narativ, a......