Prigovori, prijedlozi, pohvale i zahvale

Ovdje primamo vaša pitanja, prijedloge i poruke svih vrsta.

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 5 mj
Kontakt:
KERS je napisao/la: 13.05.2019., 09:05 Nekako sam dojma da je jako pao tempo u novim člancima...drugi dan utrke je a ništa..snađem se ja okolo ali drže mi je kad ovdje pročitam :chill: :chill:
Jeste, ljudi pišu koliko stignu, sad je svima malo gužva u životu. Vidjet ćemo kako će biti u bližoj budućnosti pa shodno tome pronaći rješenja. :)

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: sve powered by honda
može vetma koja riječ o patreon sistemu?
kako se plaća?
sve u svemu, kompliciranije je od onog starog sistema. :grumpyhare:
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Moram pronaći neki održiv sistem, sustav donacija je zamro i ostao je na bljescima vas par ponavljača donatora, što iz mjeseca u mjesec ne može biti sigurno. Sve je to oke, nemaju ljudi love, a i kad imaju - tko je vidio placat za nešto online što imaš na drugim portalima i mrežama besplatno, sve mi je jasno, ali to je stvar koja se treba razriješiti, ima li smisla raditi ili nema.

Patreon je zgodan jer je na foru pretplate. Ne volim ni ja tu riječ pretplata, ali ovo može biti nešto sitno, vjerujem da ću staviti i opciju da se može dati 1 dolar mjesečno (zasad je 5 minimum), što je smiješno, ali je za portal budžet na koji se može računati. Ako se skupi dovoljno, onda možemo funkcionirati, a ako ne - onda portal mogu prodati ili pokloniti nekome za koga mislim da će se znati brinuti za sve. Meni je portal donio dosta toga dobroga, gledajući u cjelini sve prilike koje su se otvorile i ljudi koje sam upoznao, ali trebat će mi neki odgovori jer mi se gomilaju razni projekti, pa treba uskoro donijeti neke odluke. :)

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
koji je korak nakon registracije? je li se plaća paypalom ili kreditnomnili...?
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Nema koraka, samo odaberes metodu plaćanja (imaju i karticu i paypal opciju).

Umjesto registracije uvijek lakše iskoristiti što nude i login preko FB, ako ti je to opcija.

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari
Šteta što se ona zona od 15$ zove Mercedes zona..... :chill:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Dva nova zaštitnika na našem Patreonu, hvala lukarak i kale_car! :pivo:
Ekipa s Patreona će imati pristup nekim materijalima koje ne objavljujem (ili ne smijem iz različitih razloga objaviti) na portalu. :)

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
pohvale donatorima! :party:

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari
Živjeli :pivo:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

pigmalion
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 3 mj
Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
avetma je napisao/la: 23.05.2019., 18:35 Dva nova zaštitnika na našem Patreonu, hvala lukarak i kale_car! :pivo:
Ekipa s Patreona će imati pristup nekim materijalima koje ne objavljujem (ili ne smijem iz različitih razloga objaviti) na portalu. :)
Kakva je to prljava igra? Tko daje lovu može čitati, što drugi ne mogu......
Je li to kapitalizam? Ili se to meni čini? :kokice:
......ne mogu, ali hoću...... :mrgreen: .....biti po svome,.....

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
pigmalion je napisao/la: 24.05.2019., 10:47 Kakva je to prljava igra? Tko daje lovu može čitati, što drugi ne mogu......
Nije da će čitatelji s portala nešto izgubiti ili da će se nešto manje stavljati na portal nego inače. Ovdje sve ostaje isto, ali tamo idu neke dodatne stvari koje ne smijem stavljati tu.

Ako imas problem s time - širok je internet, ja sam uvijek za slobodu izbora :)

Btw slabo spominješ kapitalizam kad mi svaki mjesec dolazi sto eura računa za hosting :kokice: Portal je pokrenut u veljači 2015., pa računaj.

pigmalion
Formula 1
Formula 1
avetma je napisao/la: 24.05.2019., 10:54
pigmalion je napisao/la: 24.05.2019., 10:47 Kakva je to prljava igra? Tko daje lovu može čitati, što drugi ne mogu......
Nije da će čitatelji s portala nešto izgubiti ili da će se nešto manje stavljati na portal nego inače. Ovdje sve ostaje isto, ali tamo idu neke dodatne stvari koje ne smijem stavljati tu.

Ako imas problem s time - širok je internet, ja sam uvijek za slobodu izbora :)

Btw slabo spominješ kapitalizam kad mi svaki mjesec dolazi sto eura računa za hosting :kokice: Portal je pokrenut u veljači 2015., pa računaj.
Hm..... kolega i ja svoju web stranicu ( da se ne reklamiram, neću je navesti ) održavamo preko reklama.
Zašto vi svoj hosting ne može otplaćivati putem oglasa koji se pojavljuju na vašoj stranici? Ne razumijem.

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
pigmalion je napisao/la: 24.05.2019., 11:03 Hm..... kolega i ja svoju web stranicu ( da se ne reklamiram, neću je navesti ) održavamo preko reklama.
Zašto vi svoj hosting ne može otplaćivati putem oglasa koji se pojavljuju na vašoj stranici? Ne razumijem.
Slobodno reklamiraj, baš me zanima, da bacim pogled. :) Ako sto eura mjesečno zaradite putem oglasa, to mora da je portal duplo jače posjećen od Pulsa, i vaši posjetitelji sigurno nemaju adblockere.

pigmalion
Formula 1
Formula 1
avetma je napisao/la: 24.05.2019., 11:08
pigmalion je napisao/la: 24.05.2019., 11:03 Hm..... kolega i ja svoju web stranicu ( da se ne reklamiram, neću je navesti ) održavamo preko reklama.
Slobodno reklamiraj, baš me zanima, da bacim pogled. :) Ako sto eura mjesečno zaradite putem oglasa, to mora da je portal duplo jače posjećen od Pulsa, i vaši posjetitelji sigurno nemaju adblockere.
Mi plaćamo hosting na godišnjoj razini. 100 € mjesečno ne okrećemo.
Ne možemo se mjeriti sa www.f1puls.com, ali živimo od tih oglasa, plaćamo hosting i domenu.

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
pigmalion je napisao/la: 24.05.2019., 11:16 Mi plaćamo hosting na godišnjoj razini. 100 € mjesečno ne okrećemo.
Ne možemo se mjeriti sa www.f1puls.com, ali živimo od tih oglasa, plaćamo hosting i domenu.
Da je hosting triput jeftiniji onda bi i nama reklame bile dovoljne, iako je i tu sve manje prihoda. Google je sve više škrt s cijenom reklama, a ljudi sve više koriste adblock.

pigmalion
Formula 1
Formula 1
avetma je napisao/la: 24.05.2019., 11:33
pigmalion je napisao/la: 24.05.2019., 11:16 Mi plaćamo hosting na godišnjoj razini. 100 € mjesečno ne okrećemo.
Da je hosting triput jeftiniji onda bi i nama reklame bile dovoljne, iako je i tu sve manje prihoda. Google je sve više škrt s cijenom reklama, a ljudi sve više koriste adblock.
Da. Google Ads su nekada bili dostatni za život našeg portala. Sada nas samo poslovni partneri spašavaju - a i nismo više toliko u igri na našoj stranici kao u početku..... ponestalo moderatora..... i ideja.

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: McLaren
Ante , mislim da je bilo vec govora o ovome ali se ne sjecam rijesenja.

Imam problema sa reproduciranjem videa na portalu.
Do sada mi nije htjelo pokrenuti niti jedan video koji nije sa youtubea , ali evo danas i youtube poceo stekati (kada kliknem da mi ga otvori posebno na youtubeu , radi normalno)
slikaslika slika

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Imaš li uključen AdBlock? Ako imaš, zato ti neće otvarati ove ostale videe, većinom su ovdje videi sa Streamablea koji na stranici ne rade ako je uključen AdBlock. Za YT ne znam, možda je riječ o nekom videu gdje je uploader zabranio prikaz na vanjskim stranicama pa radi samo na YT-u, ovaj zadnji YT video iz Kanade 2008. meni radi normalno i s AdBlockom i bez.

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: McLaren
Iskljucio sam sve ad blokere na f1 puls portalu. Jedino ako je jos neki ostao upaljen a da nisam skuzio , provjerit cu
slikaslika slika

f1zd
F1puls konstruktorski prvak
F1puls konstruktorski prvak
S nama već: 9 god 5 mj
Navija za: Vettel,Ferrari
Vetma, jel se može išta napraviti oko ovoga(možda malo promijeniti boja fonta ili tako nešto)? Uopće se ne vidi naslov. Ako ne, nema veze.[ link do slike ]
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡