Moram pronaći neki održiv sistem, sustav donacija je zamro i ostao je na bljescima vas par ponavljača donatora, što iz mjeseca u mjesec ne može biti sigurno. Sve je to oke, nemaju ljudi love, a i kad imaju - tko je vidio placat za nešto online što imaš na drugim portalima i mrežama besplatno, sve mi je jasno, ali to je stvar koja se treba razriješiti, ima li smisla raditi ili nema.
Patreon je zgodan jer je na foru pretplate. Ne volim ni ja tu riječ pretplata, ali ovo može biti nešto sitno, vjerujem da ću staviti i opciju da se može dati 1 dolar mjesečno (zasad je 5 minimum), što je smiješno, ali je za portal budžet na koji se može računati. Ako se skupi dovoljno, onda možemo funkcionirati, a ako ne - onda portal mogu prodati ili pokloniti nekome za koga mislim da će se znati brinuti za sve. Meni je portal donio dosta toga dobroga, gledajući u cjelini sve prilike koje su se otvorile i ljudi koje sam upoznao, ali trebat će mi neki odgovori jer mi se gomilaju razni projekti, pa treba uskoro donijeti neke odluke.