Nogometni chat

⚽ Nogomet je sport u kojemu se dvije momčadi od 11 igrača nadmeću na pravokutnom igralištu travnate površine.

F12000
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Ferrari, Leclerc
Neopisivo mi je drago radi Liverpoola :party:
slika

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Ne pratim nogomet skoro nikako, ali mi je uvijek drago čuti kad Barcelona izgubi (nekad bio gorljivi Realovac) :mrgreen:

Bravo za Liverpool :thumbs:

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: McLaren
Vidim Madriđani u sedmom nebu , sretniji su kad Barca izgubi nego kad Real dobije :D.

Bilo kako bilo , kako je Barca zasluzila dobit prvu tekmu tako je i Liverpool , vise nego zasluzio ovo danas.
slikaslika slika

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 8 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Madriđanima vazda bilo draže da Barca izgubi nego da Real pobijedi :mrgreen:
slikaslika

Perica9
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Perica9 je napisao/la: 04.05.2019., 22:53
Frantic je napisao/la: 04.05.2019., 22:46
Frantic je napisao/la: 04.05.2019., 22:26
Možda ipak ne bude 97 bodova? :kokice:
Da ne bude k`o Hamiltonu 2016.? :mrgreen:
Moža ipak bude. :rofl: :rofl:
A možda Shitty nadrlja :kokice:

Što se tiče Salaha, u EPLu još je samo jedno kolo, može to i bez njega.
A Barcu ne bi prošli ni ovako ni onako
U Istanbulu je bilo dovoljno 6 minuta , što ne bi bilo dosta na Anfieldu 45? ;)
!!! Hahahah trenutno najsretniji covjek na svijetu :pivo:

Dode u kafani jedan katalonac i kaze vidi ulazi neki vaj vaj vajdralnum koja piksa materina... Sanjat ce ga veceras :mrgreen:
slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari
Kao i u slučaju Citya i Liv, gdje ne znam za koga bi mi bilo "draže" da ne uzme Premiership, i u ovom polufnalnom paru, ne znam za koga bi mi bilo draže da su ispali. :mrgreen:
Takođe, da budem iskren, stvarno nisam očekivao prolaz Liverpoola. I pored gola u 7. minuti.
Ali Barca je nekako uspjela nadmašiti sama sebe u svojoj "lošosti" (op.a. vidi pod Roma prošle godine :chill: ), ali opet čestitke Liverpoolu jer je trebalo bez Salaha i Firminha nadoknaditi 3-0 protiv Barcelone.
Mada, kad već nije Ronaldo prošao do finala, ne mora ni Messi. :rofl:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Taj Valverde je prevara od trenera.
3-0 od Rome i onda sad 4-0 od Liverpoola.
slika

kasalo
Karting
Karting
S nama već: 6 god 3 mj
drago mi je da je uefalona popusila

raca
GP3
GP3
S nama već: 10 god 4 mj
AlkY je napisao/la: 07.05.2019., 23:13 Vidim Madriđani u sedmom nebu , sretniji su kad Barca izgubi nego kad Real dobije :D.

Bilo kako bilo , kako je Barca zasluzila dobit prvu tekmu tako je i Liverpool , vise nego zasluzio ovo danas.
Nije da Barca nije zaslužila pobjedu u prvoj tekmi, ali da je tad pobijedio Liverpool, isto bi bilo zasluženo,s obzirom na igru i mnoštvo propuštenih gol-šansi

AlkY
Formula 1
Formula 1
raca je napisao/la: 08.05.2019., 01:35
AlkY je napisao/la: 07.05.2019., 23:13 Vidim Madriđani u sedmom nebu , sretniji su kad Barca izgubi nego kad Real dobije :D.

Nije da Barca nije zaslužila pobjedu u prvoj tekmi, ali da je tad pobijedio Liverpool, isto bi bilo zasluženo,s obzirom na igru i mnoštvo propuštenih gol-šansi
Naravno imao je Liverpool sansi , imala je i Barca jos tako da je moglo zavrsiti i vise od 3:0. Takoder Barca je morala zabiti 1 i u uzvratu koliko su zicera imali.
Ali Boze moj , nisu zabili i totalno zasluzili ispasti , sami su si krivi. Bar su priredili Realovcima najvece veselje u sezoni :D
slikaslika slika

alonso5
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 10 mj
Navija za: Alonso & Lorenzo
@Alky pa mislim da je i obrnuta situacija da kad Real izgubi i ispadne da Barcini navijaci slave kao da su osvojili neznam sta. Pa kako god okrenes svi smo mi isti.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart

F12000
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Ferrari, Leclerc
raca je napisao/la: 08.05.2019., 01:35

Potpis, od do! :thumbs:
slika

pigmalion
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 4 mj
Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
alonso5 je napisao/la: 08.05.2019., 10:21 @Alky pa mislim da je i obrnuta situacija da kad Real izgubi i ispadne da Barcini navijaci slave kao da su osvojili neznam sta. Pa kako god okrenes svi smo mi isti.
OT;

Nisam ovo do sada vidio...... kasnim............ odlična fora, pogotovo ako je istinito:

"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart
......ne mogu, ali hoću...... :mrgreen: .....biti po svome,.....

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

AlkY
Formula 1
Formula 1
Ma istina je da velika vecina navijaca oba kluba tako dozivljavaju neuspjehe onog drugog. Ali ja gledam po sebi. Dok vecina navijaca Barce "brusi" na losu sezonu Reala. Meni je ipak tuzno gledati taj klub u takvom izdanju , jer nema veceg uzitka kad se Real i Barca bore za naslov do zadnjih kola. Ali sta cemo , nemoze svaka sezona bit takva
slikaslika slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
AlkY je napisao/la: 08.05.2019., 12:04 Ma istina je da velika vecina navijaca oba kluba tako dozivljavaju neuspjehe onog drugog. Ali ja gledam po sebi. Dok vecina navijaca Barce "brusi" na losu sezonu Reala. Meni je ipak tuzno gledati taj klub u takvom izdanju , jer nema veceg uzitka kad se Real i Barca bore za naslov do zadnjih kola. Ali sta cemo , nemoze svaka sezona bit takva
Jbga, imaš navijača Barce (ili Reala, svejedno) koji vole da se klubovi kolju do zadnjeg kola i da se titula uzme sa 2-3 boda prednosti, ispred najljućeg protivnika. Bude nekako slađe i ljepše. :mrgreen:
Imaš opet navijača koji "svršavaju" kad najljući protivnik ima slabu sezonu i kad se titula osvoji sa 10-15-20 bodova prednosti.
Obje situacije se mogu preslikati i na parove Mutd - Liv (svaka čast ostalim, ali ovo su još uvijek 2 najveća engleska kluba, i biće još duži niz godina) ili Juve - Milan/Inter (kako ko hoće), Celtic - Rangers, pa imamo "trojke" tipa Benf - Porto - Sport, Ajax - PSV - Fej,...., ne znam s kim bi mogli Bayern uparit (tamo je gore rivalstvo Dortmund - Schalke), a i u Francuskoj PSG nema nekog "arch enemya" (St. Ettiene - Lyon su najljući rivali).
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

alonso5
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 10 mj
Navija za: Alonso & Lorenzo
Meni je nekako draze kad se titula osvoji sa 10-15-20 bodova razlike to je ipak znak neke dominacije i to je bas ponizavanje rivala kao sto je Barca na moju zalost dotukla Real. Jer matematički gledao titula je titula bila ona osvojena sa 1 ili 20 bodova razlike ali mi je nekako 20 bodova razlike sladje. Frantic kad vec spominjes te velike derbije samo da nadodam tu Besiktas-Galata-Fener mislim da su to jedni od najaci derbija Evrope isto tako i u Grckoj je uvijek kaos. A izvan Evrope Boca-River.

@pigmalion istinito je nego kako, negdje sam naletio na ovo njegovu izjavu samo nezz gdje tocno.

Frantic
Formula 1
Formula 1
Boca - River je ubjedljivo "najgori" (od sve djece) :gandalf:
A i ovi iz Istanbula (koja god 2 kluba upariš) i Atine su su isto "katastrofa" (dobro, to je do balkanskog mentaliteta).
Pa i na beogradskom je znalo biti sranja.... (kako na tarenu, tako i van njega)
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

pigmalion
Formula 1
Formula 1
alonso5 je napisao/la: 08.05.2019., 14:43
................

@pigmalion istinito je nego kako, negdje sam naletio na ovo njegovu izjavu samo nezz gdje tocno.
OT;

:koska: :klanjam:

:vozi: :vozi:

I povratak na temu; neka večeras pobjedi Tottenham pa imamo e. finale....... :klopa:

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 5 mj
Kontakt:

pigmalion je napisao/la: OT;

Nisam ovo do sada vidio...... kasnim............ odlična fora, pogotovo ako je istinito:

[ link do slike ]

pigmalion
Formula 1
Formula 1
avetma je napisao/la: 08.05.2019., 18:10
pigmalion je napisao/la: OT;

[ link do slike ]

OT;

Hahahhhaahh,...... :klanjam: :klanjam:

Prvo se smijem,..... a onda skužim da je ovo komentar konzervativno - tradiocinalnog NEobožavatelja Fernanda Alonsa....... :zubo: :rofl:

Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡