Lewis Hamilton

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 3 mj
Navija za: Seb
Ili da je, prije nego je otišao, samo rekao: "I'll be back". :mrgreen:

blown diffuser
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 8 mj
Navija za: Love Parade
Koliko se komentara napisalo ja bi rekao da je Hamilton postigao što je htio. Nije dobro kad ga nema nije dobro kad ga ima. :mrgreen:
slika
God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs

Slavenowsky
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Ferrari
blown diffuser je napisao/la: 06.02.2022., 08:07 Koliko se komentara napisalo ja bi rekao da je Hamilton postigao što je htio. Nije dobro kad ga nema nije dobro kad ga ima. :mrgreen:
Znači ipak potvrđuješ naše teze ovdje?

Niko nije rekao da je loše što ga nema, u ostalom koga briga gdje on ladi muda. Način na koji je otišao je samo potvrda o njegovom razmaženom karakteru. I btw ne pricamo o Yuki Tsunodi, već o sederostrukom prvaku, koji voli biti u žiži javnosti, onda kada je tako, ne znam zašto te čudi piskaranje o njemu?
👤 1952, 1953, 1956, 1958, 1961, 1964, 1975, 1977, 1979, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007...
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...

blown diffuser
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 8 mj
Navija za: Love Parade
Slavenowsky je napisao/la: 06.02.2022., 10:18

Niko nije rekao da je loše što ga nema, u ostalom koga briga gdje on ladi muda. Način na koji je otišao je samo potvrda o njegovom razmaženom karakteru. I btw ne pricamo o Yuki Tsunodi, već o sederostrukom prvaku, koji voli biti u žiži javnosti, onda kada je tako, ne znam zašto te čudi piskaranje o njemu?
Ništa ja nisam rekao da se slažem s napisanim :mrgreen: samo kažem da je izazvao puno pozitivnih i puno negativnih komentara.
Nego je li ti misliš da je Hamilton kojim slučajem dobio zadnju utrku da bi njemu Max ( i njegov tata) čestitao kao ovaj njemu? :mrgreen:
slika
God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs

Ciki-F1
Formula 2
Formula 2
Navija za: Raikkonen Vettel Rosberg
blown diffuser je napisao/la: 06.02.2022., 11:25

Ništa ja nisam rekao da se slažem s napisanim :mrgreen: samo kažem da je izazvao puno pozitivnih i puno negativnih komentara.
Nego je li ti misliš da je Hamilton kojim slučajem dobio zadnju utrku da bi njemu Max ( i njegov tata) čestitao kao ovaj njemu? :mrgreen:
Max da, tata možda, iako vjv ne.
Pitanje je dali bi ham čestitao da nije bilo tate blizu.
Prije čestitke tata je ima malo predavanje na uho jedno 20-30 sec.
Kimi, zadnji Ferrarijev prvak......

Slavenowsky
Formula 1
Formula 1
blown diffuser je napisao/la: 06.02.2022., 11:25

Ehh to ne znam dok ne vidim.

Opet ćemo ući u debatu zbog VN Britanije, jel Hamilton ispao ok prema njemu? Jesu li on i njegov tata otišli Maxu i rekli izvini, ne želimo na ovakav način da vodimo bitke? A Britanija je definitivno promjenila malo tok sezone.

Ne bitno, svi su oni puni ega i ponosa, Hamilton je barem ako ništa stariji, 7 titula na leđima, plus on je "vitez" ili ti ga "sir" barem maniri ne bi trebali doći u pitanje. Kakva god da je situacija, na kraju sezone se treba pružiti ruka, nije Max kriv za nakaradan završetak iste.

Poenta je ta teatralnost, bez koje Hamilton ne može.
👤 1952, 1953, 1956, 1958, 1961, 1964, 1975, 1977, 1979, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007...
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
:rofl: :rofl: :klanjam:
Oplakah
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Har Kl
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god
Navija za: Mercedes
AMG je napisao/la: 05.02.2022., 23:11 Koje reakcije, covjek napravio to sto je napravio, a da pritom nije napravio nista strasno...
Vjerojatno bi vama bilo draze da je svaki dan punio novine svojim komentarima i zaljenjima na "nejasnoce" koje su se dogodile u zadnjih nekoliko trenutaka prvenstva.
Ovako Hamilton ispao gospodin, cestitao suparniku i otisao na razgovor sa samim sobom.
Ovo je ono što žulja :thumbs:
Trebao je ko papagaj svaki dan ponavljati o nepravdi koja mu je nanesena pa da društvo ima čime ispirati usta :lolz:

Interesantno je koliko je lažnih vijesti se svakodnevno objavljivalo, oko njegovog odlaska/ povratka. Od toga da ucjenjuje FIA-u da otpusti Massija do toga da odbija da vozi za Mercedes , jer se vraćaju srebrenoj boji.

Nema veze ... ide nova ploča ... nadam se da se dobro odmorio i da će slijedeće sezone opet nas oduševljavati svojom vožnjom u najboljem bolidu :thumbs:

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
I dalje nema opravdanja da se ne javiš na pozive novog predsjednika FIA-e i da se ne pojaviš na Gala večeri. Ako si gospodin, jelte.

Ako nisi, onda ćeš napraviti suprotno :thumbs:

To su bile ono...dvije doslovno OSNOVNE stvari na koje se moraš odazvati. Sve ostalo je jadno.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

Har Kl
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god
Navija za: Mercedes
Ferrari je napisao/la: 07.02.2022., 10:16 I dalje nema opravdanja da se ne javiš na pozive novog predsjednika FIA-e i da se ne pojaviš na Gala večeri. Ako si gospodin, jelte.

Ako nisi, onda ćeš napraviti suprotno :thumbs:

To su bile ono...dvije doslovno OSNOVNE stvari na koje se moraš odazvati. Sve ostalo je jadno.
Apsolutno se slažemo za te dvije situacije. :thumbs:

Uopšte se ne slažemo da je sve ostalo jadno. Sve je ostalo poprilično OK, čak mu malo i zavidim kako je to "gospodski" odradio.

r2d2
Karting
Karting
S nama već: 8 god 1 mj
Ja isto ne vidim što bi se Hamiltonu trebalo zamjeriti osim nedolaska na dodjelu nagrada za što će ga vjerojatno novčano kazniti. To što se nije javio predsjedniku FIAe pokazuje određeno nepoštovanje ali mislim da je to prenapuhano, nije mu odgovorio na poruke jer se kupao na plaži bez signala.

Nisam siguran da li je kolega Ferrari mislio da su jadne priče koje su 'mediji' napravili iz Hamiltonove šutnje ili da je unfollowing i šutnja jadna? Iako Hamilton je znao da će to privući pozornost i izazvati spekulacije. Sad je li mu to bio cilj ili ga jednostavo nije briga prosudite sami.

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Najjači je ciki sa svojim komentarima o nelegalnom mercedesu .
slika

wapi Verified
GP3
GP3
S nama već: 8 god 3 mj
Nisu mediji priče pravili sami od sebe. Toto je trkeljao svašta i podgrijavao sarmu.... Dakle, Mercov PR odjel je na toj šutnji aktivno radio i podizao tenzije. Sumnjam da su to radili bez dogovora s Lewisom. Bez dogovora s njim ne mogu ni livreju promijeniti, a kamoli izjaviti da se možda neće vratiti u F1.....

"In my bbok": Sir Lewis nije niti do koljena Sir Cliveu (junak mladosti mojeg najboljeg prijatelja) ili Sir Eltonu, ali....
Svaki bedak ima svoje veselje pa tako i F1 navijač.

r2d2
Karting
Karting
S nama već: 8 god 1 mj
Toto ne da nije pomogao nego je bio glavni kuhar, ali 'mediji' će napraviti i razvlačiti priču i oko crknute kokoši samo da privuku klikove. Osobno mislim da Lewis ni približno nema takav utjecaj u mercedesu ali se slažem da je to korišteno za privlačenje pozornosti ako ne i cjenkanje iz kulisa.

Sir Clive Sinclair?

Ciki-F1
Formula 2
Formula 2
Navija za: Raikkonen Vettel Rosberg
Dani je napisao/la: 07.02.2022., 16:11 Najjači je ciki sa svojim komentarima o nelegalnom mercedesu .
Hvala kolega, lijepo je biti cijenjen. 😉
Kimi, zadnji Ferrarijev prvak......

wapi Verified
GP3
GP3
S nama već: 8 god 3 mj
r2d2 je napisao/la: 07.02.2022., 16:46 Sir Clive Sinclair?
Tako je!

Iceman
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, KR7
Uopce se nisam namjeravao osvrtati na ovaj topic od jucer, al kad sam sad vidio na Mercovoj facebook stranici gdje su napisali Welcome back Lewis samo bih prepisao jedan komentar: What a muppet show.
I stvarno je. Znaci citava sfera oko te momcadi , tog vozaca i njegovih navijaca je jedan veliki cringe. Toliko patetike, ufff stvarno to ne volim.

Grah0 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 10 mj
Navija za: #93, #33
Samo da ga ne opali sunce :D

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 3 mj
Navija za: Seb
Grah0 je napisao/la: 07.02.2022., 21:46 Samo da ga ne opali sunce :D