Sebastian Vettel

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

Iceman
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Ferrari, KR7
Ovako tu vas par je prokužilo Leclerca kao i Seb. A sto ste vi to prokužili? Pricate nebuloze o skrivenim motivima (kao gesta sa kacigom), laznim osmjehom i negativom.
A sto je decko od 20 i sitno godina napravio da vi ovdje njega stavljate na listu proračunatog i negativnog lika?
Ok imao je par diskutabilnih situacija sa svojim timskim kolegom, nerijetko u prvom krugu, kao i npr sa drugim vozacima recimo proslu utrku, gdje se moze propitati njegova procjena za prostorom i zasto pokusava pobjediti u prvom krugu utrke.
Ali osim toga, sto je sasvim normalno u motosportu, sto je to Leclerc napravio ili negativno izjavio o Vettelu da vi tog malog ocrnjujete? Da li je problem sto ga je pobjedio u dvije sezone? Ili sto je pridobio momcad na svoju stranu? Pa procitajte sto je taj decko izjavio o Sebu nakon utrke. Leclerc je naucio puno od Seba i taj decko ga postuje unatoc tome sto su suparnici na stazi. Mozemo diskutirati da se Ferrari trebao bolje ponijeti prema Sebu, ali od kuda Leclerc postaje negativac u citavoj prici?

Iceman
Formula 1
Formula 1
grga je napisao/la: 13.12.2020., 23:31
Iceman je napisao/la: 13.12.2020., 21:23 Cudim se da pametni i dobri Seb nije prokljuvao ovaj zlobni smajlić
Ja ne mislim da nije prokljuvio. Samo što nije njegov nivo da potencira, tj. uzvraća negativu. Dapače, on istu amortizira, odnosno prihvati na sebe. Možda to (nekima) zvuči naivno, ali takvi ljudi zaslužuju najveće poštovanje. Ljudskost je vrlina bitnija od brzine.
A Seb je bio pun ljudskosti i pozitive u počecima RB karijere? Vettel je odrastao i ima troje djece. Vettel je nogiran iz Ferrarija na ružan način. I to su glavni razlozi zasto je Vettel danas čovjek, karakter, patnik i u očima onih koji ga nisu voljeli i zasto ga danas ljudi vise postuju.
Leclerc je decko od cca 22 godine i prvog koga mora pobjediti je momcadskog kolega. Ne vidim nesto lose u tome.

Multi 21
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Ferrari, Vet, Max
Baš se pretjeruje s tom negativom oko Leclerca. I to je uglavnom zato jer je s druge strane, većini simpatičniji Seb. Momak je na stazi onakav kakav treba biti, nemilosrdan i čvrst, sa svima, makar to nekad dovodilo do grešaka i neugodnih situacija. Na taj način će izgubiti neke dvoboje, ali puno više će ih dobiti. Draže mi je to gledati nego neke pasivne vožnje. A van staze pokazuje dobre vrline. Nije on sad okrenuo Ferrari protiv Vettela nekakvim podlim igrama i politikom, Ferrari je sam okrenuo leđa Sebu, a ovaj je vozio svoje i pritom osvojio naklonost ekipe. Nisu oni doveli Leclerca da bude vodonoša Vettelu. To je bio test, kojeg je po njima Seb pao.
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti

grga Verified
Karting
Karting
Navija za: dobro utrkivanje
Iceman je napisao/la: 14.12.2020., 01:20
grga je napisao/la: 13.12.2020., 23:31
Iceman je napisao/la: 13.12.2020., 21:23 Cudim se da pametni i dobri Seb nije prokljuvao ovaj zlobni smajlić
Ja ne mislim da nije prokljuvio. Samo što nije njegov nivo da potencira, tj. uzvraća negativu. Dapače, on istu amortizira, odnosno prihvati na sebe. Možda to (nekima) zvuči naivno, ali takvi ljudi zaslužuju najveće poštovanje. Ljudskost je vrlina bitnija od brzine.
A Seb je bio pun ljudskosti i pozitive u počecima RB karijere? Vettel je odrastao i ima troje djece. Vettel je nogiran iz Ferrarija na ružan način. I to su glavni razlozi zasto je Vettel danas čovjek, karakter, patnik i u očima onih koji ga nisu voljeli i zasto ga danas ljudi vise postuju.
Leclerc je decko od cca 22 godine i prvog koga mora pobjediti je momcadskog kolega. Ne vidim nesto lose u tome.
Da, Seb je bio pun ljudskosti i pozitive (i) u počecima RB karijere. Za razliku od mnogih navijača (i vozača) mahom ferarija, kojima je strašno išao na živce. Što su mnogi navijači ferarija priznali zadnjih godina.
Neke stvari se mogu naučiti. “Ljudskost”, na žalost, nije među njima. Manjak ljudskosti, između ostalog, “ispravlja” (bolje rečeno skriva) PR mašinerija. Ja sam prilično uvjeren da bi dožvljaj Seba bio vrlo sličan i da kojim čudom ne postoji PR. Što se ne bih kladio za neke druge vozače.
Niti ja ne vidim ništa loše u tome da Leclerc želi pobijediti momčadskog kolegu. Dapače, bio bih razočaran da to ne želi. Pitanje je samo što je sve spreman poduzeti da taj legitiman cilj i ostvari. Govorim načelno, na prozivam sad Leca-a ni za što.
Ako voziš i sve je mirno i sve držiš pod kontrolom, znači da ne voziš dovoljno brzo.

f1zd
F1puls konstruktorski prvak
F1puls konstruktorski prvak
S nama već: 9 god 5 mj
Navija za: Vettel,Ferrari
[youtube]8ON989Fd4sg[/youtube]

Tek sad vidim koliko je bilo odličnih trenutaka i borbi proteklih godina. 2017 i 2018 su bile genijalne sezone, povijesna rivalstva. Ferrari-Mercedes, Vettel-Hamilton. Šteta što nije potrajalo.

Baš mi je žao što Seb odlazi, ali čini se da je tako najbolje za sve... Bilo je lijepo imati najdražeg vozača u najdražoj ekipi.. Definitivno ću navijati za njega i u Astonu, ali neće biti isto, jebiga. Sad sam baš tužan nekako :(

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Iceman je napisao/la: 14.12.2020., 01:20 Vettel je nogiran iz Ferrarija na ružan način. I to su glavni razlozi zasto je Vettel danas čovjek, karakter, patnik i u očima onih koji ga nisu voljeli i zasto ga danas ljudi vise postuju.
Kako da ne... Vettel je ljudina, i to je jako puno ljudi prepoznalo. Nema to veze sa sažaljenjem kao što kažeš.

MSC
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Navija za: Ferrari
Kontakt:
Seb je pravi čovjek, vrednuje nešto što danas postoji sve manje, a nove generacije više za to ni ne znaju.

Inteligentan je, duboko promišljen, neiskvaren čovjek. Živi na farmi, odgaja djecu, uspješan je i dobro plaćen za posao koji radi i koji voli. Ne misli samo na sebe, briga ga za društvene mreže i fake život koji svi tamo žive.

Po meni najbolji karakter na gridu, bar koliko mi vidimo iz vana. I sve to bez glume, onako kako treba.

Da, navijati ću za Ferrari i iduće godine, uopće neupitno. Ali i za Seba.
"What a little star." May 26, 2012.

Iceman
Formula 1
Formula 1
avetma je napisao/la: 14.12.2020., 07:11
Iceman je napisao/la: 14.12.2020., 01:20 Vettel je nogiran iz Ferrarija na ružan način. I to su glavni razlozi zasto je Vettel danas čovjek, karakter, patnik i u očima onih koji ga nisu voljeli i zasto ga danas ljudi vise postuju.
Kako da ne... Vettel je ljudina, i to je jako puno ljudi prepoznalo. Nema to veze sa sažaljenjem kao što kažeš.
Ja ne kažem da nije, ali nije ni Vettel isti čovjek kao od prije 10 godina i to ne mislim u nekom negativnom svjetlu. Prije 10 godina on je bio isto ambiciozan mladić kao što je to danas Leclerc.
Ali budimo iskreni do kraja pa recimo i to da Schumija Sr. danas ljudi vole više nego ikad prije, Pereza isto ali također i Grosjeana. To je činjenica i to je vidljivo.
Smješno mi je to da se ovdje govori da je Vettel gospodin pa se on ne spušta na tu neku razinu (ne znam samo na koju se to Leclerc spušta), ali taj isti gospodin ima idola koji je bio nemilosrdan na stazi i kao takvog Vettel poštuje.
Mislim ljudi ne bih se uključivao u ikakvu raspravu da ste u ovu priču stavili Alonsa ili Hamiltona, koji jesu imali negativne izjave dok je Vettel bio u RB, ali ovdje govorimo o mladom vozaču koji je ambiciozan kao što je to nekad bio Vettel i koje je puno naučio od istog tog Sebastiana. Obojica su iskazali komplimente jedan drugome (obojica su sudionici tog PR-a, nije samo jedna strana u pitanju). Ne razumijem tu negativu oko Leclerca i čudne zaključke posljednjih par dana.

Iceman
Formula 1
Formula 1
MSC je napisao/la: 14.12.2020., 11:45 Seb je pravi čovjek, vrednuje nešto što danas postoji sve manje, a nove generacije više za to ni ne znaju.

Inteligentan je, duboko promišljen, neiskvaren čovjek. Živi na farmi, odgaja djecu, uspješan je i dobro plaćen za posao koji radi i koji voli. Ne misli samo na sebe, briga ga za društvene mreže i fake život koji svi tamo žive.

Po meni najbolji karakter na gridu, bar koliko mi vidimo iz vana. I sve to bez glume, onako kako treba.

Da, navijati ću za Ferrari i iduće godine, uopće neupitno. Ali i za Seba.
Naravno da ti Seb odgovara ako si i ti otprilike njegovih godina ili stariji, ako više manje poštujete iste vrijednosti i način života. Ja osobno da mogu birati s kojom dvojicom ili trojicom vozača bih otišao na pivu točnom znam s kim bih otišao.
Ali da slažem se sa svime što si napisao.

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Iceman je napisao/la: 14.12.2020., 13:01 ..... Ja osobno da mogu birati s kojom dvojicom ili trojicom vozača bih otišao na pivu točnom znam s kim bih otišao.
....
Da pogađam.
Kimi, Ricci i Lando?
Dobro, Landu bi "zvali" mlijeko. :mrgreen:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Iceman je napisao/la: 14.12.2020., 12:53 Ne razumijem tu negativu oko Leclerca i čudne zaključke posljednjih par dana.
Ne razumijem ni ja kako možeš zaključiti da je glavni razlog što Vettela danas ljudi vole i poštuju to što je nogiran iz Ferrarija na ružan način. Svatko tko prati F1 je čuo, vidio i pročitao što je čovjek radio i govorio svo ovo vrijeme, pa mi se taj zaključak čini ili površan ili namjerna provokacija. Bezveze, u oba slučaja.

Za Leclerca nekima očigledno smeta to što je sjajan PR igrač i to što je dobio lekcije kako se ponašati u kojim prigodama. Tako da nitko ne vjeruje kad nakon sudara dođe pred kamere i prva rečenica bude "it's completely my fault", pa tako svaki put. Ali dobro, vrijeme će pokazati tko ga je bolje pročitao, to se ne može dugo skrivati, bilo ovako ili onako.

Iceman
Formula 1
Formula 1
avetma je napisao/la: 14.12.2020., 13:23
Iceman je napisao/la: 14.12.2020., 12:53 Ne razumijem tu negativu oko Leclerca i čudne zaključke posljednjih par dana.
Ne razumijem ni ja kako možeš zaključiti da je glavni razlog što Vettela danas ljudi vole i poštuju to što je nogiran iz Ferrarija na ružan način. Svatko tko prati F1 je čuo, vidio i pročitao što je čovjek radio i govorio svo ovo vrijeme, pa mi se taj zaključak čini ili površan ili namjerna provokacija. Bezveze, u oba slučaja.

Za Leclerca nekima očigledno smeta to što je sjajan PR igrač i to što je dobio lekcije kako se ponašati u kojim prigodama. Tako da nitko ne vjeruje kad nakon sudara dođe pred kamere i prva rečenica bude "it's completely my fault", pa tako svaki put. Ali dobro, vrijeme će pokazati tko ga je bolje pročitao, to se ne može dugo skrivati, bilo ovako ili onako.
Nije provokacija nego moje zapažanje no ovom forumu kao i na britanskim F1 portalima gdje je dobio popriličan broj simpatija i novih fanova tokom ove godine. Nikad nije dobio toliko respekta kao ove godine.

Za ovo drugo to sam i ja skužio. Može mi proći prvu sezonu, može i drugu, ali nakon toga se počnem češkati po glavi. I to je to. Neka to ponovi sljedeće sezone ne može me više kupiti jer se sve gleda kroz prizmu da li si naučio iz prošlih grešaka, ali svejedno ga ne ocrnjujem jer ljude gledam na dobre i zle, a njega ne smatram zločestim. A na ovom forumu ga se počelo prikazivati kad bad boy.

Iceman
Formula 1
Formula 1
Frantic je napisao/la: 14.12.2020., 13:05
Iceman je napisao/la: 14.12.2020., 13:01 ..... Ja osobno da mogu birati s kojom dvojicom ili trojicom vozača bih otišao na pivu točnom znam s kim bih otišao.
....
Da pogađam.
Kimi, Ricci i Lando?
Dobro, Landu bi "zvali" mlijeko. :mrgreen:
Nop Seb :thumbs:

VettelFerrari
Karting
Karting
S nama već: 6 god 8 mj
Navija za: Sebastian Vettel, Ferrari
avetma je napisao/la: 14.12.2020., 13:23

To je škola Ferrarija, uvijek moraš dobro pripaziti što ćeš izjaviti, vidjeli su da je Leclerc budućnost, ali su ga morali "odgojiti" jer su prije nekoliko godina vidjeli što se dogodi kada vozač (svi znamo tko je taj vozač :mrgreen: ) nema dlake na jeziku.
M.B.: Ferrari nije u krizi

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Zavrsava jos jedna prica i ono, mixed feelings...
Sezona 2017, odlicne voznje, odlicna sezona do toga nesretnog Singapura pa onda udarac u jaja u Japanu :(
Sljedece godine do Belgije i dobro, poslije :bonk:
Od dolaska Leclerca Seb iz prijasnjih sezona vise nije postojao :? a i bolid je bio kantica u odnosu na prijasnje dvije sezone..
Nadam se da ce u AMu pokazivat ono iz 2017e iz Ferrarija..
Fino Alla Fine

_bataziv_0809
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: McLaren
Leclerc je jednostavno previse promisljen i sracunat. Usta mu se smiju a oci ne, instinkitivno ali i iskustveno znam da su to najcesce losi ljudi. Ne vjerujem mu nista, uopce nije autentican lik. Da se razumijemo i Hamilton je isti postao nakon sto je zaposlio bataljon PR-ovaca i strasno mi ide na zivac ponavljanjem ispraznih fraza "I am so grateful"; "Sending you message of positivity"; "Thank you for the hard work" bla bla, ali njega se barem sjecamo kakav je nekad bio, a na momente ipak ispliva i onaj pravi on, kad mu stvari ne idu kako on zeli :mrgreen: A Leclerc je uvijek u ulozi.

A Seb je ljudina i to je pokazao i ponasanjem u odlasku.
slika

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
:P

slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god