Gledam neke video kompilacije iz Ferrarija. Šta je čovjek mogao raditi sa tim bolidom iz 2017. Nije ni čudo da mu je taj omiljeni. Šteta što nije bio dovoljno brz. Onaj duel sa dvostrukim trzajem, prije prestizanja. Današnji Ferrari se okrene i bez trzanja.
Onda ima ono dvostruko prestizanje na ulasku u boks koje mi je vratilo lijepe uspomene.
Jedva čekam sljedeću sezonu. I ne sumnjam da će biti vrh.
Normalno, nije glup da baca novac. Danas često vlada mišljenje da ako imaš novca da ga trebaš dobro potrošiti. Kao on ima para za auto od 100 tisuća eura, pa zašto ne bi nešto platio par tisuća eura, šta je to njemu?
Pa jednostavno, ne mora značiti ako imaš novac da ga treba rasipati. Upravo ljudi koji imaju dosta para uglavnom paze kako troše.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.
Vjerujem da će Vettel ovdje ostati do kraja karijere, dok se sam ne odluči kada je tome vrijeme. A s obzirom i na ulaganje u ovaj tim, mislim da će mu i nastavak karijere u drugoj ulozi započeti u ovom timu.
CrashOverride je napisao/la: 27.01.2021., 20:15
Fotka ko narucena dosla na whatsapp
Grozne su sve 4 frizure
Malo je reć....
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.