Košarka

Košarka, zimski sportovi, borilački sportovi, tenis, šah, američki sportovi...

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari
Explorer je napisao/la: 20.05.2021., 07:55 Baš i ja gledam, trebalo je to biti uvjerljivije, Lakersi su podosta bolja momčad s dva superstara.
Slažem se.
Ajde, možemo to pripisati dijelom i tome da još uvijek, izgleda, nisu postigli "radnu temperaturu" od kako su se napokon kompletirali.
A i napaljenom Stephu.
To je bila ta opasnost te "jedne" utakmice.
Namučili bi GSW svaku ekipu u jednoj tekmi.
U best of 7 seriji Lakersi (Netsi, Bucksi, Phila, Clippersi) bi uzeli ovaj GSW sa 4-1 ili 4-2.
Jazzeri i Sunsi malo teže, oni su mi nepoznanica.
Jazz zbog flopa prošle godine u bubbleu a Sunsi zbog toga što jedino CP ima potrebno play-off iskustvo.
Npr. Lakersi sad idu na Sunse. U slučaju postizanja "optimalne radne temperature" i bez nekih nepredviđenih situacija, očekujem prolaz, i prije 7. tekme.
Ne zbog toga što sam navijač Lakersa, već zbog toga što su jednostavno (kad je sve OK) bolja i iskusnija (još bitnije) ekipa od Sunsa.
Naravno da nisam sad 100% ubijeđen u to.
Pretpostavljam da su Sunsi i njihovi navijači molili Boga da GSW pobijedi.... :mrgreen:
Kao što reče Edin Avdić: Zdrave i kompletne Lakerse niko ne želi za protivnike u prvom krugu....
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

curry30
Karting
Karting
S nama već: 4 god 3 mj
Šteta je velika što su Warriorsi ovako limitirana ekipa. Doslovno igraju 4 na 3 konstantno (jer su na Stephu 2 igrača nakon svakog bloka) i opet ne mogu dovoljno dobro iskoristiti.

S druge strane, voljni moment im je čudo. Igraju vrhunsku obranu s igračima koji nisu vrhunski obrambeni. Protiv Sunsa bi im čak dao priliku. Protiv Jazza (ako prođu Memphis) baš i ne.

A Lakersi malo dizelaški, ali kad se upale do kraja....finale konferencije bi trebalo biti.

NBApuls bot
Puls obitelj
Puls obitelj
S nama već: 4 god 2 mj
Navija za: *zip*zorp*
Novo na NBApuls: Playoff najava - Golden State Warriors
Bliži nam se ono što smo svi s nestrpljenjem cijele sezone iščekivali – playoff. Mjesta za pogreške je vrlo malo, a najuzbudljiviji dio je pred nama. Kako bi se uspješno mogli pripremiti za praćenje doigravanja, NBA PULSMEDIA Vam donosi informacijama bogatu najavu svih momčadi koje će se tamo pronaći. Svaki dan dvije ekipe i odgovori......

NBApuls bot
Puls obitelj
Puls obitelj
Novo na NBApuls: (NBAPuls Kviz) Koliko ste pratili regularnu sezonu? Vol.3
Novi kviz od 10 pitanja u kojem testiramo Vaše znanje o regularnoj sezoni, koja je sad već iza nas. Ovo su “titule” koje možete osvojiti ovaj put ? Rookie (0-1) 6th Man (2-3) Starter (4-5)Star Player (6-7)All star Player (8-9) Hall of Famer (10) Sretno i javite nam rezultate u komentarima!...

NBApuls bot
Puls obitelj
Puls obitelj
Novo na NBApuls: Liga ozbiljno razmišlja o novim franšizama. Poznati i kandidati
Nakon što se pod kraj prosinca prošle godine zakotrljala priča o mogućem proširivanju lige s dodatnim franšizama, o istom se govori i prije početka ovosezonskog doigravanja. Tako se prekooceanski mediji bave i potencijalnim kandidatima za ulazak u ligu. “Vjeruje se da će liga, prvi put nakon 2004., posegnuti za ekspanzijom kako bi nadoknadili gubitke uzrokovane......

NBApuls bot
Puls obitelj
Puls obitelj
Novo na NBApuls: Mitchell se vraća, Hawksi i dalje bez Reddisha
Najboljoj momčadi regularnog dijela sezone, Utah Jazzu, pred početak doigravanja stižu lijepe vijesti. Nominalno prvo ime momčad, Donovan Mitchell, počeo je trenirati te bi trebao biti spreman za prvu utakmice serije s Golden State Warriorsima ili Memphis Grizzliesima, prenosi Tim MacMahon iz ESPN-a. Podsjetimo, Mitchell je propustio posljednjih 16 utakmica sezone nakon uganuća gležnja sredinom......

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: McLaren
Onaj Bracket bas i ne kuzim.
Deadline je za 13 sati , a Memphis i Golden nakon toga jos igraju tekmu , taj play in.
Po tome se nece znati tko je sve u play offu a moramo izabrat ekipe , rezultate itd ?

Ili sam ja sta krivo skuzio ?
slikaslika slika

curry30
Karting
Karting
S nama već: 4 god 3 mj
Sve si dobro skuzio. Ispravit ce se. Deadline je sutra u 18:00.

AlkY
Formula 1
Formula 1
A onda super , ima vremena jos :D
slikaslika slika

NBApuls bot
Puls obitelj
Puls obitelj
Novo na NBApuls: Playoff najava - Washington Wizards
Bliži nam se ono što smo svi s nestrpljenjem cijele sezone iščekivali – playoff. Mjesta za pogreške je vrlo malo, a najuzbudljiviji dio je pred nama. Kako bi se uspješno mogli pripremiti za praćenje doigravanja, NBA PULSMEDIA Vam donosi informacijama bogatu najavu svih momčadi koje će se tamo pronaći. Svaki dan dvije ekipe i odgovori......

NBApuls bot
Puls obitelj
Puls obitelj
Novo na NBApuls: Liga želi nastaviti s play-inom. GSW i Lakersi među gledanijima ove sezone
Play-in format pokazao se kao pun pogodak. U skraćenoj sezoni donio je uzbudljive dvoboje i povećao kompetitivnost, a na istom tragu želi nastaviti i komesar lige, Adam Silver. Vjeruje se da će ovakav model postati dugotrajnije rješenje, što je potvrdio Silver, gostujući na ESPN-u. “Nisam niti skrivao da želim dalje nastaviti s tom idejom. Pri......

AlkY
Formula 1
Formula 1
Nesto mi taj bracket ne radi bas najbolje.

Sve se popuni , a nemozes birat MVP niti spremit jer pise da nije do kraja ispunjen.
A na sve parove sam stavio rezultat.
Mozda nesto krivo radim
slikaslika slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari
Hmmm, sad vidim..... :shock:
Grizzliesi prošli.
A imao sam predosjećaj da će to otići u produžetke.
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

AlkY
Formula 1
Formula 1
Da.
Nisam pretjerano navijao za nikoga.
Ali mislim da bi Golden pruzio veci otpor u play offu.
Iako , netreba podcijeniti Memphis , ali ipak mislim da bi Golden pruzio dosta vise.
slikaslika slika

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 5 mj
Kontakt:
AlkY je napisao/la: 22.05.2021., 09:52 Nesto mi taj bracket ne radi bas najbolje.

Sve se popuni , a nemozes birat MVP niti spremit jer pise da nije do kraja ispunjen.
A na sve parove sam stavio rezultat.
Mozda nesto krivo radim
Kako misliš? Ja sam isprobao dosta kombinacija i sve prolazi... Daš screenshot nekakav molim te?

AlkY
Formula 1
Formula 1
Mislim da je neki problem nastao zbog toga jer sam ja ispunio bracket prije ove zadnje tekme.
Pa kako su se klubovi promjenili mozda je tu neki stek.
Da mogu nekako restirati bracket vjerujem da bi radilo kako treba , ali nevidim tu opciju.
I onda krenem ponovo svaki rezultat posebno ponovno isklikat , ali na kraju nemogu spremiti niti mi izbaci opciju za biranje MVPa.

Na poslu sam trenutno pa nemogu screen shot. Ali ne izbacuje nikakvu gresku. Jednostavno bracket je popunjen sve do biranja MVPa , i dalje nemogu.
slikaslika slika

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 5 mj
Kontakt:
AlkY je napisao/la: 22.05.2021., 13:23 Mislim da je neki problem nastao zbog toga jer sam ja ispunio bracket prije ove zadnje tekme.
Pa kako su se klubovi promjenili mozda je tu neki stek.
Da mogu nekako restirati bracket vjerujem da bi radilo kako treba , ali nevidim tu opciju.
I onda krenem ponovo svaki rezultat posebno ponovno isklikat , ali na kraju nemogu spremiti niti mi izbaci opciju za biranje MVPa.

Na poslu sam trenutno pa nemogu screen shot. Ali ne izbacuje nikakvu gresku. Jednostavno bracket je popunjen sve do biranja MVPa , i dalje nemogu.
Radio sam na tome u međuvremenu, probaj još jednom.

AlkY
Formula 1
Formula 1
Radi :thumbs: :thumbs:
slikaslika slika

NBApuls bot
Puls obitelj
Puls obitelj
Novo na NBApuls: Playoff Preview za svaku seriju
Kroz ovaj tekst proći ćemo svaku seriju i prikazati kako ekipe igraju u napadu (ovisno o poenima po akciji po utakmici) koji će biti prikazani kroz radar chart (spider chart). Uz to možda naleti još koji graf. ISTOK (1) Philadelphia 76ers – (8) Washington Wizards Wizardsi su u sedmom nebu do kojeg su došli na......

NBApuls bot
Puls obitelj
Puls obitelj
Novo na NBApuls: Playoff vodič za ljude koji noću spavaju
Od prvog dana postojanja, cilj NBA Pulsmedia portala bio je stvoriti zajednicu ljudi koji vole i prate NBA ligu. No, savršeno nam je jasno da, pogotovo na našim prostorima, nije lako detaljno pratiti NBA. Prije svega je tu problem vremenska razlika koja od Vas očekuje da ostajete budni gotovo cijelu noć ako želite utakmicu pogledati......
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡