Nogometni chat

⚽ Nogomet je sport u kojemu se dvije momčadi od 11 igrača nadmeću na pravokutnom igralištu travnate površine.

KrBoy93
Formula 4
Formula 4
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari
jel on to reko atletico je po 11. put prvak europe il sam ja krivo cuo? :prcnjau:

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
ovakav RM da osvoji LP... :facepalm: :facepalm:
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

zjurina
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Leclerc, Ferrari.Honda
Šteta za Atletico, više su zaslužili naslov.
Al drago mi je radi Luke, i on je zaslužio tu kantu, debelo! Trčao je ko navijen! :klanjam:
slika

Ferrari1345
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Glasniju F1
Ovaj Real je kupio sreću za sljedećih 10 godina a vi me slobodno napadajte... :chill:

Nepisano je pravilo da ako jednom prođeš na penale (atletico-psv) drugi put nećeš... Sad će Modric opet turistički na prvenstvo

Poslano sa mog SGP321 koristeći Tapatalk
slika

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Frantic je napisao/la:Jebem ti penale :gandalf:
I opet, s obzirom na moju sklonost i simpatije prema "manjim i slabijim" klubovima, u tekmama gdje igraju 2 meni, nebitna kluba.
Čestitke Realu, Atletico može žaliti za promašen penal (odnosno 2), kao i za nedosuđen offside kod Realovog gola.
Mislim da nisu zaslužili izgubiti treće finale na ovakav način.
1974. Bayern izjednačio u 120. minuti, pa u ponovljenoj tekmi slomljeni i ispražnjeni Atletico puhnuo 4:0.
2014. Real izjednačio u sudijskoj nadoknadi (93. minuta), pa ih slomio u produžecima.
2016. penal lutrija, jbga.
Mislio sam da će maneken profulati penal, ali je bio priseban.
Još jednom čestitke Realu na 11. tituli.
Zanimljivo je da je ovo prva osvojena titula prvaka Evrope za neki klub, a da nisu izbacili nekog bivšeg šampiona Evrope, na putu do titule.
Zadnja izmjena: Frantic, dana/u 28.05.2016., 23:50, ukupno mijenjano 1 put.
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Slavenowsky
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
HALA MADRID :D
👤 1952, 1953, 1956, 1958, 1961, 1964, 1975, 1977, 1979, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007...
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...

Frantic
Formula 1
Formula 1
Ferrari1345 je napisao/la:Iako sam pred par dana bio za Atletico nekako sam sad za dobru utakmicu pa ko bude bolji nek pobjedi... Čak iz glupavog razloga bi volio da Real izgubi da ne dođe do emotivnog praznjenja kod Modrica kao sto je bio slučaj 2014 zbog kojeg je cijelo svjetsko odigrao penzionerski tek toliko da pokupi pare :bang:

No u cijeloj priči mi smeta ova tehnologija. Prvo em sto Hrt ima kvalitetu slike ko iz prošlog tisutljeca tako sada imaju i ovaj zvuk...
Druga je ovaj gol iz offside-a... Prvo se hvale tata mata sa gol tehnologijom a onda poslije ni ne prikazu gol da se ne osramote :bang:
Samo se zbilja nadam da to neće odlučit utakmicu

Ostalo... Već se sve zna Madrid pobjeđuje :D

Bio si u pravu da Madrid pobjeđuje.
Ajd, Luka možda ipak bude bolji na prvenstvu nego prije 2 godine.
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

Ferrari1345
Formula 1
Formula 1
Dok ne uvode offside tehnologiju ja prestajem gledati ovaj nogomet... u pm ima se za 50 milijuna za nepoznatog nogometaša a nema se za tehnologiju koja postoji na FIFI i PES-u.. Žalosno

Žalosno je još što je Ronaldo postao "heroj" a odigrao na razini penzionera. Čudim se što je uopće slavio prvi gol jer je opće poznato da čim on ne zabije ni ne obraća pažnju na druge... :chill:

Možda sam malo razočaran pa nerealan :trep: ali imao sam ipak nakraju navijačkih motiva prema Atletiku...
Čestitke Luki i nadam se da neće sa ovom medaljom samo šetat Francuskom
slika

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"

alonso5
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: Alonso & Lorenzo
Iako sam navijac Reala moram priznati da je Atletico osvojio titulu bilo bi zasluzeno bas kao sto je Real uzeo.
Utakmica i nije bila toliko dobra puno prekrsaja prvo poluvrijeme za uaborav ali malo po malo kako je utakmica odmicala izgledalo je sve bolje.
Najzalije mi je promasenih Realovih zicera pogotovo onaj Benzemin promasaj a mogao je odigrati Ronaldu koji je sam bio i tako bi zakljucili utakmicu.Real je imao bolje i izglednije prilike ali Atletico je vise dijtirao igrom pogotovo u 2 poluvremenu s obzirom na rezultat.
U produzetku je ipak Real pokazao vise i Atleticovi igraci nisu imali vise snage.
Bilo kako bilo 11 titula je tu a to je najbitnije.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart

alonso5
Formula 1
Formula 1
Breaking news:Ibra potpisao jednogodisnji ugovor sa Unitedom.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart

Majki2111
Formula 2
Formula 2
Navija za: Red Bull, Alonso
Lomi te, al se nedaš
22.03.2020. 6:24

Frantic
Formula 1
Formula 1
Dobra sinoć bi uvodna tekma.
Francuzi očekivano, ali ni blizu tako lako lagano. Rumuni su me pozitivno iznenadili.
A još da su Rumuni dali gol na početku nakon onog kornera, uhhh svašta bi bilo.
A onaj Payet je igračina samo takva, jeste malo sebičan na momente, ali mislim da im je reprezentacija s njm jača jedno 20%, najmanje, (kakav Pogba.....).
Danas igraju Albanija protiv Albanije (domaća protiv iseljeničke :mrgreen: ) i tu bi moglo biti krvi. U drugoj dajem blagu prednost Slovacima (Wales previše zavisi od Balea), a u zadnjoj Englezima. Opet, sve je moguće. Uostalom vidjećemo. :kokice:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

Ferrari1345
Formula 1
Formula 1
I kakve su prognoze? :trep:

Na papiru izgledamo dobro, ali bojim se da krajnja izvedba na terenu nece biti takva... (nadam se da grijesim)

[ link do slike ]

Usput jedna izuzetno zanimljiva informacija koja se dotiče same F1... Ovo je naime treci put zaredom da se prva utakmica Hrvatske na Euru poklapa sa Velikom Nagradom Kanade. 2008,2012 i sad 2016....
Samo za razliku od 2008 i 2012, utakmica se po satnici ne pokalapa sa F1... :jupije: (iako bi i dalje F1 bio prioritet :mrgreen: )

Naprijed naši! :crvenazastava:
slika

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
2:0 za nas. jaci smo i bolji smo i trebali bi to realizirat...

Majki2111
Formula 2
Formula 2
Navija za: Red Bull, Alonso
http://www.24sata.hr/sport/24sata-uzivo ... eva-478412

Navodno rizična utakmica, a Rusi i Englezi nisu bili hahaha. Ovo je meni odlično za vidjet. Pravi sportski rivalitet. Na terenu se sve pokazuje. Van terena samo zabava. Nadam se da će tako i ostati. :cheer: :cheer:

Kao prvo ja želim proć skupinu. Samo to.
Lomi te, al se nedaš
22.03.2020. 6:24

Frantic
Formula 1
Formula 1
[ link do slike ]
[ link do slike ]
Kakva utakmica viskog rizika. Ljudi se provode i piju zajedno (Turci možda malo manje piju, Ramazan je).
Pošto je BiH zemlja van svake logike, ovo će jedino kod nas (naročito u Mostaru) biti utakmica visokog rizika. Navodno je policija u pripravnosti.
Nadam se da neće biti nemilih scena. :gandalf:
I nadam se da će biti dobra tekma prije svega.
Sretno komšije.
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

alonso5
Formula 1
Formula 1
Dobra igra nase reprezentacije pogotovo 2 poluvrijeme.
Nedostajalo je malo srece jer realno trebali su dat jos 3-4 gola.
Svi su sjajno odigrali bas svi cijela ekipa.
Zali Boze za onim promasenim prilikama ali 3 boda su tu.
Sad Cesku isto ovako otrest i bit ce dobro.

Ferrari1345
Formula 1
Formula 1
Sva sreća pa nas one promašene prilike nisu koštale... Kvaliteta je debelo na našoj strani bila na ovoj utakmici.

Možemo puno napraviti, to je sigurno. Šteta što neki karizmatičniji trener nije na klupi. Nikako mi nisu jasno odluke da se ne uvedu zamjene do 85.min

Samo naprijed!!! :party: :party:

EDIT malo razmišljam, ovaj Tudor bi dobro došao... Pokazao se u Hajduku, tamo negdje dole u Grčkoj a i poznaje dosta prvotimaca
slika

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 5 mj
Navija za: Vettel
Kontakt:
Da, stvarno sreća da nas promašene prilike nisu koštale pobjede. Dvije grede, Srna falio prazan gol, Perišić usro pet puta dobru priliku.
Ali kvalitetniji smo puuuno, Modrić uvjerljivo najdominantniji igrač utakmice.

Što se tiče zamjena, ako dobro funkcionira i grizemo, što je bio slučaj, onda ne treba neke rošade raditi. To su sve dobri igrači koje smo imali i za njih 90min ovakvog nogometa nije ogroman problem.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.

Frantic
Formula 1
Formula 1
Čestitke komšije.
Zasluženo.
Trebalo je biti nekih 3-4 komada.
Turci katastrofalni, jedna šansa za 90 minuta.
Modrić - kakva golčina. :klanjam:
Ono što bi vas trebalo zabrinuti je to što ste se ispromašivali ko veliki (sreća pa vas nije koštalo nekim glupim golom i to pred kraj utakmice) i što bi npr. Subašić vjerovatno odbranio Modrićev šut (Turčin na golu je skroz loše reagovao, što ne umanjuje Modrićev šut), pa je moglo ostati 0:0, što bi bilo nezasluženo, jer je trebalo biti, kao što rekoh jedno 3-4 razlike za Hrvatsku.
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡