F1tv

📺 Fotografije, video i ostali multimedijalni sadržaji vezani uz F1.

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Ono što se meni ne sviđa u samom prijenosu je to što su jako loše povezani sa Skyem. Npr. ovo kad u pauzama između quali rundi čujemo kako njihova ekipa komentira jedno, a na ekranu je nešto drugo (naravno jer oni imaju one svoje analize) - danas su skroz ugasili njihov ton u pauzama, što i ima najviše smisla. Također nema nikakvog zaključka prijenosa, Crofty i Brundle se isključe prije intervjua, nakon toga ništa (eventualno Lazenby ili koga smo već danas čuli kako najavljuje utakmice na Skyevim programima).

Nemaju ni nikakvu emisiju prije ili nakon kvala, prije i nakon utrke mislim da bude nešto na YT-u, ali to ni ne znam kako je koncipirano, a na F1 TV-u toga koliko vidim nema.

Uglavnom, trebali bi to bolje organizirati, te emisije prije i poslije, u sklopu toga neka ubace svoju ekipu (Buxtona, Jacquesa, koga god) da pričaju nešto u pauzama i odjavljuju prijenose.

Alen13ASC
Formula 1
Formula 1
Navija za: Fernando Alonso
Kontakt:
Meni je to najmanji problem jer ja sve sesije gledam sa FX tonom, bez komentatora i uživancija. A tokom treninga uglavnom gledam Alonsove onboard snimke.
slika

limitmaker1 Verified
Karting
Karting
S nama već: 7 god 3 mj
...ja sam instalirao race control, te nije bilo problema s gledanjem tako da ću sutra nadam se gledati utrku bez trzanja...na mobitelu su rezultati prije komentara tako da sam danas vidio da je ham na pole-u a zvuk komentatora je došao nekih 40s kasnije... :)

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari
Sutra njemacki RTL prenosi.
Planiram sutra na pc i laptop live timing i nečiji onboard uz RTL.

ja sam danas u pocetku kvala imao buffer i u Race Controlu i browseru, ali se dobio nakon 5 min. Možda je i do mene bilo.
slika

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
Danas je i na Sport Klubu bilo dosta smetnji u toku prijenosa.

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Alen13ASC je napisao/la: 08.05.2021., 18:13 Meni je to najmanji problem jer ja sve sesije gledam sa FX tonom, bez komentatora i uživancija. A tokom treninga uglavnom gledam Alonsove onboard snimke.
Drago mi je da postoji ta opcija za one kojima to odgovara, ali ja ne mogu gledati sportske prijenose bez komentatora. Nije mi to to.

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
crveni karton od mene.
Nemam ja živaca za ovo, ilegalni streamovi su pouzdaniji.
slika

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Nadam se da neću zacoprati, ali meni zasad radi super. Doduše, na tabletu gledam.

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
moj se dobio sada....
slika

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Ja ne znam stvarno kakve to probleme imate sa F1TV.... Radi ko Mercedes...
Fino Alla Fine

BoJack
Karting
Karting
S nama već: 4 god 5 mj
Navija za: Hamilton, Leclerc, Russel
Meni isto danas bez problema, u odnosu na prošli put kao da su 2 tokena iskoristili 😁

limitmaker1 Verified
Karting
Karting
...ja sam danas odgledao utrku bez poteškoća sa race controlom...zahvaljujem na preporuci ranije s ove teme ne sjećam se tko je postavio... :klanjam:

Har Kl
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Mercedes
Danas sam gledao pit lane kanal na TV, a nemam F1tvpro. Našao sam IPTV listu koja ima sve kanale, uključujući i onboard. S obzirom da nije legalno, ako nekoga interesuje može mi se javiti sa PP.

Brane FA14
Karting
Karting
Navija za: Alonso
Meni je ove nedjelje F1 tv odradio solidno, jest da sam ga morao ipak gledati preko Edge-a, jer na Chrome-u je opet nešto zapinjalo

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
Meni je Chrome nekako najpouzdaniji za F1tv iako ga ne koristim inače. Edge je oke, postao je solidan preglednik.
Vidim da oni preporučuju da se hardware acceleration isključi. Ja kad ga isključim zaštekava mi prijenos svake sekunde. Tako da ako nekome zapinje probajte se igrati s tom postavkom, izgleda da svakome drugačije rezultate daje.
slika

Har Kl
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Mercedes
Za one koji nisu obratili paznju, ukoliko se pretplatite za F1 TV večeras, možete za mjesec dana gledati četri utrke.
Pretplata sa promo codom "PLANETF10" za jedan mjesec u BiH iznosi 7.19 EUR, što je manje od 2 eura po utrci.
Ukoliko znate za neki bolji promo code javite do večeras :)

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
Ne znam za vas ali imam buffer i na mobu i na kompu.
slika

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Da li netko ima problema sa loginom....
Meni javlja gresku sa racunom... Posla sam upit ali jos nisu odgovorili...
Fino Alla Fine

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
meni sve normalno
slika

diegos
Karting
Karting
S nama već: 7 god 4 mj
Jel zna netko mogu li gledati F1TV dok sam u Italiji, sa svojim accountom koji je otvoren u HR? Koliko mi je poznato, tamo nije dostupan F1TV jer Sky prenosi?
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡