Kako otici na F1 utrku
-
lebidamtev
- Karting
- S nama već: 6 god 11 mj
Prodajem jednu FULL WEEKEND kartu za VN Mađarske.Bronze C
Spreman sam je prodati i za cijenu manju od one koju sam dao za nju u 10om mjesecu prosle godine,tako da se cijena krece oko 500 kn
Spreman sam je prodati i za cijenu manju od one koju sam dao za nju u 10om mjesecu prosle godine,tako da se cijena krece oko 500 kn
- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari
Bronze C?lebidamtev je napisao/la: 29.06.2018., 22:51 Prodajem jednu FULL WEEKEND kartu za VN Mađarske.Bronze C
Zar nije Bronze 1 ili 2?

- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: sve powered by honda
da, vidilo se na tv-u da je masu ljudi.
drago mi je da je bilo raznolikog 'sadržaja'.
napravi putopis!
drago mi je da je bilo raznolikog 'sadržaja'.
napravi putopis!

The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- diegos
- Karting
- S nama već: 7 god 4 mj
Za one koji budu išli autom u Monzu, nedavno su objavljene informacije za parkirališta (barem sam ja to nedavno vidio). Cijene su od 25€ na više za dnevnu kartu, što uključuje bus do staze za 4 osobe.
Više na linku: https://www.monzamobilita.it/eventi.html
Više na linku: https://www.monzamobilita.it/eventi.html
- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: sve powered by honda
davno je to bilo, bijah siromašan student, nije mi palo napamet ništa kupovat na stazi.
valjda će ti se netko javit tko je bio nedavno.
kako čitam po net-u, primaju eure. a u najgorem slučaju ima bankomata na stazi.
https://f1destinations.com/trackside-hu ... rand-prix/
valjda će ti se netko javit tko je bio nedavno.
kako čitam po net-u, primaju eure. a u najgorem slučaju ima bankomata na stazi.
https://f1destinations.com/trackside-hu ... rand-prix/
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- DaveGilmour
- Formula 2
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Sve driven by Verstappen
Ne znam za kartice, ali prošle godine su najnormalnije primali eure.
-
luke flywalker Verified
- GP3
- S nama već: 8 god 6 mj
- Navija za: Mika Hakkinen
Primaju eure najnornalnije, ali bolje prodješ ako plačaš karticom ili forintama, neke jebene marže kucaju u digitron ako hoćeš konverziju na licu mjesta. Cijene au takodjer u euroma na dosta mjesta na stazi. Piva je jeftina 

-
luke flywalker Verified
- GP3
- S nama već: 8 god 6 mj
- Navija za: Mika Hakkinen
@senna66 mi smo u petak moglu sa ga jartom na bronzu ali u subotu nam ne dadoše. Mada, uspjeli smo na grand stand da ući da gledamo gp2. Probaj, nemaš šta izgubiti. I narvno klasika, putopis i slika.
- dzaHo
- Karting
- S nama već: 7 god 7 mj
- Navija za: Ferrari
Mozes uci samo na onu tribinu za koju si uzeo kartu ..senna66 je napisao/la: 27.07.2018., 07:36 jel se može vikend kartom ici po svim tribinama kad su slobodni treninzi? (Hungaroring)
Ako imas GA - ne mozes na tribine.
He Who Dares, Wins !
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 4 mj
- Kontakt:
@senna66: Pričaj glasno kad budeš kružio oko staze, koliko čujem - bit će vas Hrvata gore pa da se sretnete. 

- Basso Profondo
- Karting
- S nama već: 8 god 5 mj
- Navija za: Vettel
Ja i gospođa idemo po prvi na utrku i to u Monzu ići ćemo samo u na utrku i planiram uzet GA kartu jer nisam baš najdubljeg džepa zanima me kad je dovoljno da dođemo na stazu gdje je pametno da stanemo da možemo bit bliže stazi, u hladu i da možemo na kraju bit poštrcani sa šampanjcem