Prigovori, prijedlozi, pohvale i zahvale

Ovdje primamo vaša pitanja, prijedloge i poruke svih vrsta.

Hazard
Karting
Karting
S nama već: 6 god 11 mj
Navija za: Ferrari
avetma je napisao/la: 03.02.2019., 21:22 Ma nije, vjerojatno je već glasovao (možda i kao gost) jer su u zadnja dva mjeseca uglavnom bile stare ankete koje sam stavljao. Isto se dogodilo pigmalionu.

@Hazard: Javi mi ako se isto dogodi na nekoj od budućih anketa.
Poprilično sam siguran da nisam, jer sam u jednoj od anketa favorizirao Maxa, što je protiv svih mojih moralnih načela :P
Ali nije ni bitno, ne smeta mi što se to događa, samo sam htio prijaviti u slučaju da je to neka greška.
Javiti ću ako se dogodi ubuduće.

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Massa, Bastianini
Kontakt:
Malo kasnim, znam da, ali pohvale Ante za novu verziju sajta. Oku ugodna, jednostavna za koristiti, i trebaju ti samo četiri minute scrollovanja prema dole na desktopu dok dođeš do forum sekcije na naslovnoj. :mrgreen:

Jesi sam sve pisao ili imaš neku outside pomoć, ako nije tajna? :)
Obrigado Felipe

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 5 mj
Kontakt:
Ajme, ti si još premlad za biti čangrizav :mrgreen: Evo mala pomoć, da vam tetive ne odu zbog skrolanja - sad je u glavnom izborniku (samo na desktopu) munja koja vodi direktno do novih tema na forumu:

slika

Što se tiče pisanja - sam. :) Doduše, ovo je u temelju wordpress sustav, to znaš. Ali ako misliš na dizajn i/ili dodatke (manager, profil, reputacija i slično) - to sam ja.

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:
A kako se onda brzo vratiti gore ako nema ništa novo na forumu? :mrgreen: :mrgreen:

:thumbs:
Obrigado Felipe

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: sve powered by honda
avetma je napisao/la: 03.02.2019., 23:04 Ajme, ti si još premlad za biti čangrizav :mrgreen: Evo mala pomoć, da vam tetive ne odu zbog skrolanja - sad je u glavnom izborniku (samo na desktopu) munja koja vodi direktno do novih tema na forumu:

slika

Što se tiče pisanja - sam. :) Doduše, ovo je u temelju wordpress sustav, to znaš. Ali ako misliš na dizajn i/ili dodatke (manager, profil, reputacija i slično) - to sam ja.
sto mu gromova, ovo je korisno!
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Felipe je napisao/la: 03.02.2019., 23:17 A kako se onda brzo vratiti gore ako nema ništa novo na forumu? :mrgreen: :mrgreen:

:thumbs:
Imaš strelicu u donjem desnom kutu ekrana! :zubo:

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Felipe je napisao/la: 03.02.2019., 22:47 Malo kasnim, znam da, ali pohvale Ante za novu verziju sajta. Oku ugodna, jednostavna za koristiti, i trebaju ti samo četiri minute scrollovanja prema dole na desktopu dok dođeš do forum sekcije na naslovnoj. :mrgreen:

Jesi sam sve pisao ili imaš neku outside pomoć, ako nije tajna? :)
Nema ga pola godine i odmah zvoca :chill:
:rofl: :rofl:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:
Frantic je napisao/la: 04.02.2019., 06:41 Nema ga pola godine i odmah zvoca :chill:
:rofl: :rofl:
:mrgreen: :mrgreen:

Moram dovesti stvari na svoje mjesto :gandalf:
Obrigado Felipe

Mr X
Karting
Karting
S nama već: 8 god
Pozdrav ekipa! Drago mi je vidjeti da se portal razvija i napreduje. Vjerujem da je ova zadnja nadogradnja tehnički najnaprednija i da omogućuje neke stvari koje ste prije htjeli, ali niste mogli napraviti. No, imam jednu primjedbu i prijedlog, a to je broj najnovijih vijesti, tj. broj članaka u "Najnovije" dijelu. Čitam portal gotovo svakodnevno (svakodnevno tokom sezone, sada otprilike svaki drugi dan) i baziram se na nove vijesti koje su se pojavile od zadnjeg posjeta (kao vjerojatno i većina ostalih). Kako nekada u danu znate napisati dosta vijesti, postavljanje zadnje 4 kao najnovije mi se čini dosta limitirajuće i češće nego rjeđe je potrebno otvarati i pregledavati arhivu, kada sve 4 vijesti budu nove (evo danas mi je 5 vijesti novo). Sam pregled arhive također nije dovoljno pregledan jer nema navedenog datuma objave vijesti. Bilo bi dobro kad bi mogli proširiti "Najnovije" dio na 6 ili 8 vijesti. Zgodno je i kako su vijesti grupirane po 3 najjače ekipe. Kako je taj dio jednako istaknut kao i najnovije vijesti, možda da se članak koji pripada toj skupini, ne prikazuje kao najnovije. Tako bi zadržali zadnje 4 vijesti kao najnovije, ali ne bi imali duplanje članaka pa bi vjerojatno na naslovnici mogli prikazati puno više članaka nego sada. Radim s ljudima pa znam koliko suludo zvuči kada je nekome problem 1 klik više da bi došao do nečega, ali eto, ako je nešto izvedivo, razmislite :)

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Mr X je napisao/la: 05.02.2019., 23:17 Pozdrav ekipa! Drago mi je vidjeti da se portal razvija i napreduje. Vjerujem da je ova zadnja nadogradnja tehnički najnaprednija i da omogućuje neke stvari koje ste prije htjeli, ali niste mogli napraviti. No, imam jednu primjedbu i prijedlog, a to je broj najnovijih vijesti, tj. broj članaka u "Najnovije" dijelu. Čitam portal gotovo svakodnevno (svakodnevno tokom sezone, sada otprilike svaki drugi dan) i baziram se na nove vijesti koje su se pojavile od zadnjeg posjeta (kao vjerojatno i većina ostalih). Kako nekada u danu znate napisati dosta vijesti, postavljanje zadnje 4 kao najnovije mi se čini dosta limitirajuće i češće nego rjeđe je potrebno otvarati i pregledavati arhivu, kada sve 4 vijesti budu nove (evo danas mi je 5 vijesti novo). Sam pregled arhive također nije dovoljno pregledan jer nema navedenog datuma objave vijesti. Bilo bi dobro kad bi mogli proširiti "Najnovije" dio na 6 ili 8 vijesti. Zgodno je i kako su vijesti grupirane po 3 najjače ekipe. Kako je taj dio jednako istaknut kao i najnovije vijesti, možda da se članak koji pripada toj skupini, ne prikazuje kao najnovije. Tako bi zadržali zadnje 4 vijesti kao najnovije, ali ne bi imali duplanje članaka pa bi vjerojatno na naslovnici mogli prikazati puno više članaka nego sada. Radim s ljudima pa znam koliko suludo zvuči kada je nekome problem 1 klik više da bi došao do nečega, ali eto, ako je nešto izvedivo, razmislite :)
Dobrodošao! :)
Te "najnovije" koje tražiš su u headeru. Povlačiš ih ulijevo i tamo ih je 10 najbitnijih. Ovo što piše "najnovije" će zapravo tijekom sezone biti "ostale" - one koje nisu dospjele na vrh. Zasad je takav koncept, a kako će funkcionirati kad dođu dani sa 15+ novosti dnevno - vidjet ću.
Radim još jednu varijantu za desktop, to bi trebalo biti online kroz par dana.

Mr X
Karting
Karting
avetma je napisao/la: 06.02.2019., 12:10
Mr X je napisao/la: 05.02.2019., 23:17 Pozdrav ekipa! Drago mi je vidjeti da se portal razvija i napreduje. Vjerujem da je ova zadnja nadogradnja tehnički najnaprednija i da omogućuje neke stvari koje ste prije htjeli, ali niste mogli napraviti. No, imam jednu primjedbu i prijedlog, a to je broj najnovijih vijesti, tj. broj članaka u "Najnovije" dijelu. Čitam portal gotovo svakodnevno (svakodnevno tokom sezone, sada otprilike svaki drugi dan) i baziram se na nove vijesti koje su se pojavile od zadnjeg posjeta (kao vjerojatno i većina ostalih). Kako nekada u danu znate napisati dosta vijesti, postavljanje zadnje 4 kao najnovije mi se čini dosta limitirajuće i češće nego rjeđe je potrebno otvarati i pregledavati arhivu, kada sve 4 vijesti budu nove (evo danas mi je 5 vijesti novo). Sam pregled arhive također nije dovoljno pregledan jer nema navedenog datuma objave vijesti. Bilo bi dobro kad bi mogli proširiti "Najnovije" dio na 6 ili 8 vijesti. Zgodno je i kako su vijesti grupirane po 3 najjače ekipe. Kako je taj dio jednako istaknut kao i najnovije vijesti, možda da se članak koji pripada toj skupini, ne prikazuje kao najnovije. Tako bi zadržali zadnje 4 vijesti kao najnovije, ali ne bi imali duplanje članaka pa bi vjerojatno na naslovnici mogli prikazati puno više članaka nego sada. Radim s ljudima pa znam koliko suludo zvuči kada je nekome problem 1 klik više da bi došao do nečega, ali eto, ako je nešto izvedivo, razmislite :)
Dobrodošao! :)
Te "najnovije" koje tražiš su u headeru. Povlačiš ih ulijevo i tamo ih je 10 najbitnijih. Ovo što piše "najnovije" će zapravo tijekom sezone biti "ostale" - one koje nisu dospjele na vrh. Zasad je takav koncept, a kako će funkcionirati kad dođu dani sa 15+ novosti dnevno - vidjet ću.
Radim još jednu varijantu za desktop, to bi trebalo biti online kroz par dana.
Uh, valjda najveće stvari uvijek nekako promaknu. Eto, već napredak bez ikakvog rada :) Valjda je samo navika sa starog dizajna koji mi je bio super pregledan.

wapi Verified
GP3
GP3
S nama već: 8 god 2 mj
Ante, pokušavam promijeniti cover na profilu ali ne ide mi. Namjestim fotku kako je treba rezat, pritisnem Upload, dobijem pričekajte, prozor se zatvori i - ništa.

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Sređeno, hvala na upozorenju!

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Testiram chat za zimske testove.

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Mr X je napisao/la: 06.02.2019., 21:15
avetma je napisao/la: 06.02.2019., 12:10 Radim još jednu varijantu za desktop, to bi trebalo biti online kroz par dana.
Uh, valjda najveće stvari uvijek nekako promaknu. Eto, već napredak bez ikakvog rada :) Valjda je samo navika sa starog dizajna koji mi je bio super pregledan.
Evo nove varijante za desktop. Uz najnovije vijesti sad je mali link "Još kronološki" koji vuče potpuno sve samo na čistu kronologiju, bez opcija o tome što je važnije ili iz koje je ekipe vijest.

slika

Osim toga, datumi su u toj sekciji relativni, radi lakšeg snalaženja.

slika

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
E da, ovu opciju imaju samo logirani korisnici.

Mr X
Karting
Karting
Super stvar :pivo:

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: sve powered by honda
oduševljeno pozdravljam promjenu!
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Mali update - ako odaberete kronološku opciju i odete s portala, idući put kad se vratite - i dalje će biti kronološki. Tek klikom na "Vrati staro" se vraća opcija po ekipama.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡