zekohonda je napisao/la: 27.01.2019., 15:46bravo konju!
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Hm... nema ništa između ta dva elementa. Smanjio sam sad malo margine lijevo i desno od svakog linka u izborniku, javi je li urodilo plodom. Kad simuliram rezoluciju 1024*768 meni sve stoji u istom redu, i to s ogromnom rupom između...
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
neuspješno embeddiranje slika i clipova poput ovog wapija koje primjećujem po f1puls forumima u zadnje vrijeme.
je li to do 'našeg' foruma ili do drugih 'sajtova' koji to brane?
pretpostavljam ovo drugo, ali nisam neki stručnjak.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
Primjetio sam da mi prilikom otvaranja članaka s anketom piše da sam glasao za neku od opcija. Pomislih na prvu da sam možda pijan otvorio portal pa se ne sjećam, al evo već nekoliko zadnjih anketa mi se to događa. Siguran sam da nisam glasao niti na jednoj, a čim otvorim mi je boldana jedna od opcija i ne mogu glasati. Gledao sam po ovom topicu malo unazad i nisam našao nekoga da se požalio na ovaj problem, je li onda problem u mom browseru ili sličnome?
avetma je napisao/la: 03.02.2019., 10:03
Neobično... To se događa kad je netko s tvoje ip adrese ili s tvog kompa već glasovao. Možda imaš dupli profil ili dijeliš laptop?
Inače, Hazard je naš novi donator, poklonio 10€ eura za život portala, zahvaljujem Postavljen ti je bedž donatora i uklonjene reklame.
Ništa od navedenog, a pogotovo mi je neobično jer sam to primjetio unazad cca 2 mjeseca, prije mi se to nije događalo.
A za donaciju, neka je pola kune za svaki članak koji sam pročitao na portalu, s ovih 10 eura još sam dužan .
Živili
@Ante, ako ti je samo ip dovoljan kao kriterij, onda se može dogoditi da kod rotacije adsl ip adrese čovjek dobije adresu nekoga tko je glasao. POstao je site prepopularan.
Ma nije, vjerojatno je već glasovao (možda i kao gost) jer su u zadnja dva mjeseca uglavnom bile stare ankete koje sam stavljao. Isto se dogodilo pigmalionu.
@Hazard: Javi mi ako se isto dogodi na nekoj od budućih anketa.