Košarka

Košarka, zimski sportovi, borilački sportovi, tenis, šah, američki sportovi...

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Navija za: Ferrari
Mozda ga uhvate ako trejdaju Hardena :prcnjau: On je nezadovoljan i nema od toga nista, drzat ga u ekipi i toliko placat a ucinak ce vjerojatno biti sve slabiji...

Jutros sam gledao Indianu, malo sna se zrtvuje i dobra tekma.. Slomili Pacersi u zadnjoj... :thumbs: Mladji Holiday 12 asista ...
Sabonis je prvo ime te ekipe.. Mislim da je najbolji skakac bio u svakoj tekmi do sad.. Team work do sad, recimo 2 poraza koja nisu trebali imat. NYK i Kingsi....
Fino Alla Fine

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Ruganje :zubo:

f1zd
F1puls konstruktorski prvak
S nama već: 9 god 5 mj
Navija za: Vettel,Ferrari
Dobra zima u Houstonu :rofl:[ link do slike ]

Multi 21
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Ferrari, Vet, Max
f1zd je napisao/la: 13.01.2021., 15:22 Dobra zima u Houstonu :rofl:[ link do slike ]
Lik pokušava na svaki mogući način iznuditi trade.
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Multi 21 je napisao/la: 13.01.2021., 15:41
f1zd je napisao/la: 13.01.2021., 15:22 Dobra zima u Houstonu :rofl:[ link do slike ]
Lik pokušava na svaki mogući način iznuditi trade.
Ni prvi ni zadnji....
Razmazene tetkice...
Fino Alla Fine

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
41 milijun godišnje, a on ko medo. Ponašanje poput primadone bitno da pare sjedaju na račun. Ionako je radio što je htio na terenu i sad mu kao ne odgovara ništa nema kemije...

Sent from my GM1913 using Tapatalk

f1zd
Izgleda da je to to od Hardena u Houstonu, rekli su da više neće trenirati s ekipom dok se ne napravi trade, najizglednije odredište - Brooklyn.
A lako moguće da onaj glupan Kyrie ode u penziju, lik nije u kontaktu s ekipom već par dana i skroz ih ignorira, samo se zna da je viđen na nekom partyu :prcnjau:

alonso5
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: Alonso & Lorenzo
Phila ili Brooklyn to su destinacije, ja bi ga volio vidjeti u Brooklynu ako je ikako moguce sad je njima prilika da se rijese Irvinga pod uvjetom da on zeli i dalje da igra kosarku.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart

AlkY
Formula 1
Formula 1
Navija za: McLaren
I jos da dode Westbrook u Netse pa veliku trio opet na okupu :rofl:
slikaslika slika

Multi 21
Formula 1
Formula 1
Nedo Bog da dođe u Netse. Baš su simpa izuzev Kyrie-a.
Zaboravio sam koliki je užitak gledati KD-a.
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti

alonso5
Formula 1
Formula 1
Blockbuster trade odradjen. Brada ide u glavni grad, Levert poslan u Houston ali odma je razmjenjen za Oladipa koji ide put Texasa. Allen i Prince u Cavsima. Kakva ludnica. Veliki Trio Brooklyn je napravio.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
alonso5 je napisao/la: 13.01.2021., 22:33 Blockbuster trade odradjen. Brada ide u glavni grad, Levert poslan u Houston ali odma je razmjenjen za Oladipa koji ide put Texasa. Allen i Prince u Cavsima. Kakva ludnica. Veliki Trio Brooklyn je napravio.
Glavni grad cega?

Nema od tog trija nista...
Fino Alla Fine

Multi 21
Formula 1
Formula 1
A u kurac... Houston odlično prošao.

alonso5
Formula 1
Formula 1
CrashOverride je napisao/la: 13.01.2021., 22:52
alonso5 je napisao/la: 13.01.2021., 22:33 Blockbuster trade odradjen. Brada ide u glavni grad, Levert poslan u Houston ali odma je razmjenjen za Oladipa koji ide put Texasa. Allen i Prince u Cavsima. Kakva ludnica. Veliki Trio Brooklyn je napravio.
Glavni grad cega?

Nema od tog trija nista...
Moja greska :facepalm: uvijek mislim da je New York glavni grad Amerike jer se sve oko njega vrti :bonk:

mzf1
F1puls vozački prvak
F1puls vozački prvak
S nama već: 10 god 4 mj
Imam li samo ja osjećaj da je ovaj trade povezan sa ponašanjem Kyriea. On je jedini u Netsima kome ovaj trade ne odgovara. Poznat je po osjetljivom egu međutim sa Durantom koji nije toliko ball dominant je to imalo smisla, jer iako su bila velika očekivanja bar bi bile ravnomjerno podijeljene i zasluge za eventualni prsten, dok sad postaje treći kotač u "svojoj" ekipi, a očekivanja eksponencijalno rastu. Plus nije nemoguće da se i njega u pregovorima spominjalo ko mogućeg igrača za trade a znamo kako neki postanu osjetljivi kad se to dogodi (Lakersi 2019.). Nekako su mi previse isprepletene te situacije da bi bile slucajne.

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
:rofl: :rofl:

slika

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
@Sarma
Da je vislji 20 cm, dominacija...
Fino Alla Fine

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
Tek sad vidim da je Giannis gađao slobodna 1-10 hahaha :rofl: :facepalm:
Daj me nemoj klat... kakva prevara od MVP-a, i na kraju ima više MVP titula npr. od Kobea...
Smiješno.

f1zd

Koliko god srali o njemu, lik je majstor. Kakva dodavanja.. :klanjam:

alonso5
Formula 1
Formula 1
@f1zd veliki majstor! Ali opet kad covjek gleda kako igra KD pa to je melem za oči. Koja lakoca igranja i poentiranja ono je strasno. Sinoc cisti sex pogotovo u zadnjoj četvrtini. Irvinga treba trejdat za 2 dobra defanzivca i onda bi mogli ici do finala.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡