#GOMAX #TOTHEMAX #MAX>CRYMILTON&GRAZIERAGAZZI
Volio bih vidjeti neki službeni izvor koji potvrđuje te brojke...Ferrari je napisao/la: 21.07.2018., 16:54 Ma dobar krug Maxa...no gubili su više od pola sekunde u drugom sektoru.
Fali im 30 konja što je ovdje oko 5-6 desetinki...tako da računaj.
http://www.funoanalisitecnica.com/DaveGilmour je napisao/la: 21.07.2018., 17:21Volio bih vidjeti neki službeni izvor koji potvrđuje te brojke...Ferrari je napisao/la: 21.07.2018., 16:54 Ma dobar krug Maxa...no gubili su više od pola sekunde u drugom sektoru.
Fali im 30 konja što je ovdje oko 5-6 desetinki...tako da računaj.
Bilo kako bilo, mišljenja sam da se mogu uspoređivati samo krugovi timskih kolega. Za bilo kakvu drugu usporedbu potrebno je baratati informacijama koje mi nemamo. Previše je tu parametara u igri.
Al' ajde, prihvatiti ću tvoju prosudbu da je Max odvozio dobar krug![]()
Hvala!Ferrari je napisao/la: 21.07.2018., 17:23 http://www.funoanalisitecnica.com/
Ovi su njuške što se tiče takvih stvari...kažu 30 konja za Mercom i Ferrarijem pa eto...10 konja na ovoj stazi po izračunima je oko 0.150-200 po krugu.
To je u kvalama...u utrci taj razmak je puno, puno manji.
Ali često je i Horner govorio da se radi o 25-30 konja razmaka u kvalama...
Zakljucujes po tome sto je Ricciju crkao motor...Svaka cast
Poprilično su izjednačeni...a ako cemo gledati uspjehe Ricciardo je zaradio vise bodova od Maxa u ove dvije sezone.Sokol1Ferrari je napisao/la: 23.07.2018., 15:36 Ne nego po tome sto su oba dvojica pokazali dosada u f1
Za Maxa navijam, ali da neko ne voli Ricciarda... konsultovat se doktoru odmah, nema druge...klikerbgd je napisao/la: 23.07.2018., 20:29 Max je bolji vozac od Rikarda ,to je valjda svima jasno . Talentovaniji i brzi ,problem je sto nije konstantan zato sto je mlad pa prelazi granicu ,ali postaje i tu bolji . Rikardo je precenjen ,najbolji je na kocenju i jon stop se kezi pa je gotivan vecini . Meni nikada nije bio.
Imam blagi osjećaj da trolaš.Sokol1Ferrari je napisao/la: 24.07.2018., 21:53 Gdje to ima da prosjek od vozaca moze ucjenjivat ekipu
Ja ga ne volim,a za Maxa ne navijam ! I to nema veze sa ljubavlju ,druze! Doktora mozes sam da posetis i u skolu malo na dopunske casove kulture i ponasanja posle doktora,nevaspitani da ne kazem sta .Slavko je napisao/la: 24.07.2018., 17:58Za Maxa navijam, ali da neko ne voli Ricciarda... konsultovat se doktoru odmah, nema druge...klikerbgd je napisao/la: 23.07.2018., 20:29 Max je bolji vozac od Rikarda ,to je valjda svima jasno . Talentovaniji i brzi ,problem je sto nije konstantan zato sto je mlad pa prelazi granicu ,ali postaje i tu bolji . Rikardo je precenjen ,najbolji je na kocenju i jon stop se kezi pa je gotivan vecini . Meni nikada nije bio.