Max Verstappen

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

DaveGilmour
Formula 2
Formula 2
S nama već: 9 god 4 mj
Navija za: Sve driven by Verstappen
Solidne kvale za Maxa. Budući da nije bilo Riccija u Q3 ne možemo procijeniti koliko je Maxov krug bio uistinu dobar, ali je P4 definitivno bio maksimum u danim uvjetima. Šteta zbog Ericssonovog izlijetanja u Q2 koje je poremetilo taktiku RB-a. Unatoč kompromitiranoj taktici ostajem optimist i nadam se da je Verstappen ''dark horse'' sutrašnje utrke. Bilo bi fenomenalno kad bi odnio još jednu pobjedu. A vidim da se najavljuje i potencijalna kišica za vrijeme utrke :kokice:

#GOMAX #TOTHEMAX #MAX>CRYMILTON&GRAZIERAGAZZI

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Ma dobar krug Maxa...no gubili su više od pola sekunde u drugom sektoru.
Fali im 30 konja što je ovdje oko 5-6 desetinki...tako da računaj.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

DaveGilmour
Formula 2
Formula 2
Ferrari je napisao/la: 21.07.2018., 16:54 Ma dobar krug Maxa...no gubili su više od pola sekunde u drugom sektoru.
Volio bih vidjeti neki službeni izvor koji potvrđuje te brojke...
Bilo kako bilo, mišljenja sam da se mogu uspoređivati samo krugovi timskih kolega. Za bilo kakvu drugu usporedbu potrebno je baratati informacijama koje mi nemamo. Previše je tu parametara u igri.
Al' ajde, prihvatiti ću tvoju prosudbu da je Max odvozio dobar krug :D

Ferrari
Formula 1
Formula 1
DaveGilmour je napisao/la: 21.07.2018., 17:21
Ferrari je napisao/la: 21.07.2018., 16:54 Ma dobar krug Maxa...no gubili su više od pola sekunde u drugom sektoru.
Volio bih vidjeti neki službeni izvor koji potvrđuje te brojke...
Bilo kako bilo, mišljenja sam da se mogu uspoređivati samo krugovi timskih kolega. Za bilo kakvu drugu usporedbu potrebno je baratati informacijama koje mi nemamo. Previše je tu parametara u igri.
Al' ajde, prihvatiti ću tvoju prosudbu da je Max odvozio dobar krug :D
http://www.funoanalisitecnica.com/

Ovi su njuške što se tiče takvih stvari...kažu 30 konja za Mercom i Ferrarijem pa eto...10 konja na ovoj stazi po izračunima je oko 0.150-200 po krugu.
To je u kvalama...u utrci taj razmak je puno, puno manji.

Ali često je i Horner govorio da se radi o 25-30 konja razmaka u kvalama...
slika slika

DaveGilmour
Formula 2
Formula 2
Ferrari je napisao/la: 21.07.2018., 17:23 http://www.funoanalisitecnica.com/

Ovi su njuške što se tiče takvih stvari...kažu 30 konja za Mercom i Ferrarijem pa eto...10 konja na ovoj stazi po izračunima je oko 0.150-200 po krugu.
To je u kvalama...u utrci taj razmak je puno, puno manji.

Ali često je i Horner govorio da se radi o 25-30 konja razmaka u kvalama...
Hvala! :thumbs:
Nisam ni sumnjao da iznosiš provjerene informacije, ali uvijek volim vidjeti izvor.

DaveGilmour
Formula 2
Formula 2
Ostati ću pri jučerašnjoj retorici, jedna solidna Verstappenova utrka. Više od toga je teško reći jer je Ricci opet morao odustati. Ove godine je sreća definitivno na Maxovoj strani i unatoč tome je opet iza Riccija u poretku što opet naglašava njegov očajan početak sezone :?
Ali dobro, to je iza njega. Zadnjih nekoliko utrka vozi jako zrelo i to mi je neizmjerno drago za vidjeti. Na startu je bio mrvicu anemičan, ali bolje i to nego da opet riskira neki kontakt. Sve u svemu, ja sam zadovoljan današnjim četvrtim mjestom.

Što se tiče kišnog razdoblja utrke, potpuno promašena taktika s Intermedijima, ali je u redu da su se probali kockati. Ispalo je tako kako je ispalo i teško je reći koji je Max mogao biti da su u RB-u igrali na zicer. Vjerojatno je podij bio realna mogućnost, no lako je biti general nakon bitke.

Sad nam slijedi Mađarska gdje bi RB opet trebao biti u samom vrhu poretka. AJMO MAX, VRIJEME JE ZA POBJEDU NO. 2!!

#GOMAX #TOTHEMAX #MAX>CRYMILTON&GRAZIERAGAZZI

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Fernando Alonso
Maxic se malo smirio. Izgleda da je naucio da ne treba sve na silu. Pobjede i podijumi ce doci.

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari
Za divno čudo, pazio je na Raikkonena na startu.
Iako je bolje startao od Kimija, nije silio.
Tek sam na ponovljenom snimku vidio koliko je iovako malo falilo.
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Sokol1Ferrari
Baniran
Baniran
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Sokol Ferrari
Kakav riciardo, nije taj do koljena maxu

Perica9
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Sokol1Ferrari je napisao/la: 23.07.2018., 12:49 Kakav riciardo, nije taj do koljena maxu
Zakljucujes po tome sto je Ricciju crkao motor...Svaka cast
slika

Sokol1Ferrari
Baniran
Baniran
Ne nego po tome sto su oba dvojica pokazali dosada u f1

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Sokol1Ferrari je napisao/la: 23.07.2018., 15:36 Ne nego po tome sto su oba dvojica pokazali dosada u f1
Poprilično su izjednačeni...a ako cemo gledati uspjehe Ricciardo je zaradio vise bodova od Maxa u ove dvije sezone.
I ima dva pole positiona u tom periodu.
slika slika

klikerbgd
Karting
Karting
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: Sebastian
Max je bolji vozac od Rikarda ,to je valjda svima jasno . Talentovaniji i brzi ,problem je sto nije konstantan zato sto je mlad pa prelazi granicu ,ali postaje i tu bolji . Rikardo je precenjen ,najbolji je na kocenju i jon stop se kezi pa je gotivan vecini . Meni nikada nije bio.

Perica9
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
4 sezone u F1 ima.
slika

Slavko
Karting
Karting
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Verstappen
klikerbgd je napisao/la: 23.07.2018., 20:29 Max je bolji vozac od Rikarda ,to je valjda svima jasno . Talentovaniji i brzi ,problem je sto nije konstantan zato sto je mlad pa prelazi granicu ,ali postaje i tu bolji . Rikardo je precenjen ,najbolji je na kocenju i jon stop se kezi pa je gotivan vecini . Meni nikada nije bio.
Za Maxa navijam, ali da neko ne voli Ricciarda... konsultovat se doktoru odmah, nema druge...

Sokol1Ferrari
Baniran
Baniran
Gdje to ima da prosjek od vozaca moze ucjenjivat ekipu

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Sokol1Ferrari je napisao/la: 24.07.2018., 21:53 Gdje to ima da prosjek od vozaca moze ucjenjivat ekipu
Imam blagi osjećaj da trolaš.
slika slika

Sokol1Ferrari
Baniran
Baniran
Ne trolam, taj nikada dosada nije pokazao da je bolji od prosjeka. U toro rosu nista nije napravio, vergne je bio bolji. A zasto u zadnjih par utrka nije obavio to pretjecanje na kocenju? Ah da, pa zato jer nije imao NOVIJE GUME od drugih vozaca

klikerbgd
Karting
Karting
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: Sebastian
Slavko je napisao/la: 24.07.2018., 17:58
klikerbgd je napisao/la: 23.07.2018., 20:29 Max je bolji vozac od Rikarda ,to je valjda svima jasno . Talentovaniji i brzi ,problem je sto nije konstantan zato sto je mlad pa prelazi granicu ,ali postaje i tu bolji . Rikardo je precenjen ,najbolji je na kocenju i jon stop se kezi pa je gotivan vecini . Meni nikada nije bio.
Za Maxa navijam, ali da neko ne voli Ricciarda... konsultovat se doktoru odmah, nema druge...
Ja ga ne volim,a za Maxa ne navijam ! I to nema veze sa ljubavlju ,druze! Doktora mozes sam da posetis i u skolu malo na dopunske casove kulture i ponasanja posle doktora,nevaspitani da ne kazem sta .

Slavko
Karting
Karting
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Verstappen
Aaa sori ako sam te uvrjedio, ali da neko ne voli Ricciarda mi je bio stran pojam :D
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡