Euro 2024
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
Jesu...Da...
Fino Alla Fine
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
Odem mokrit
U momentu povlačenja vode biva gol
Čujem kroz buku vode galamu Velida Spahe
Izlazim iz WCa, te mi jedna kćerka, zatim druga kćerka, pa zatim žena u razamaku od po pola sekunde govore 2:1 , 2:1, 2:1
Dobro, za koga, jbte?
Edit
Kad je Čupo igro rukom, jedino mi ima logike da je Fullkrug bio offside, prije toga
U momentu povlačenja vode biva gol
Čujem kroz buku vode galamu Velida Spahe
Izlazim iz WCa, te mi jedna kćerka, zatim druga kćerka, pa zatim žena u razamaku od po pola sekunde govore 2:1 , 2:1, 2:1
Dobro, za koga, jbte?

Edit
Kad je Čupo igro rukom, jedino mi ima logike da je Fullkrug bio offside, prije toga
Zadnja izmjena: Frantic, dana/u 05.07.2024., 20:41, ukupno mijenjano 1 put.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Njima u tom momentu nebitno
Fino Alla Fine
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Pa ono. Imali su domacini bolje sanse..
Samo sto je spanjolski golman nesto vise i branio.
Fino Alla Fine
-
Alonso king
- GP3
- S nama već: 9 god 5 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Peticija za ulazak Taylora u F1 suce. Mozda osvane Spanjolskim vozacima!
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Carvajal šaketa dok se naši laganini guslaju po terenu.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
E da da. Razlika. Nisam fan lika nikako ali da. Lider i fajter.Mr.Spaceguy je napisao/la: 05.07.2024., 20:50 Carvajal šaketa dok se naši laganini guslaju po terenu.
Rudiger blijed na Euru.
Muller ne znam sta radi u repki.
Fino Alla Fine
- Frantic
- Formula 1
Španija mi je na 0:0 i na 1:0, sve dok Ćelavac nije izvadio sve napadače na klupu i povukao se, bila nekako sigurnija i više su mi bili za prolaza, iako su i Švabe imale svoje šanse.
E onda je Ćelavac svojim potezima zamalo izbacio svoju ekipu iz daljnjeg toka prvenstva, te su Švabe zasluženo izjednačile.
Možda je najrealnije bilo da ode u penale, ali meni je drago što je završilo ovako.
E onda je Ćelavac svojim potezima zamalo izbacio svoju ekipu iz daljnjeg toka prvenstva, te su Švabe zasluženo izjednačile.
Možda je najrealnije bilo da ode u penale, ali meni je drago što je završilo ovako.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Nije bas da je i kolega s druge klupe briljira. Raum je losiji bek od Mittelstadta.
Ovaj Sane ne znam dal ima mjesta u repki a kamoli u prvih 11...
Havertza mi ne moze nitko objasnit.
Muller i Neur su gotovi sa repkom.
Mislim da su vise izglednih sansi imale Svabe..
Penali bi recimo bili fer.
Kako je sudac izgubio tekmu. Strasno. Od samog pocetka je bio mlak. Kasnije ocekivano kad tako lose krenes da izgubis konce. Mora bit boljih od njega za ovakve tekme.
Ovaj Sane ne znam dal ima mjesta u repki a kamoli u prvih 11...
Havertza mi ne moze nitko objasnit.
Muller i Neur su gotovi sa repkom.
Mislim da su vise izglednih sansi imale Svabe..
Penali bi recimo bili fer.
Kako je sudac izgubio tekmu. Strasno. Od samog pocetka je bio mlak. Kasnije ocekivano kad tako lose krenes da izgubis konce. Mora bit boljih od njega za ovakve tekme.
Fino Alla Fine
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Zaspah u pauzi prije prvog produzetka. Joau se na licu vidjelo da je napaljen kao gladan vegan na rostilj.
Neka vise, dosta i Pepea i Cristiana..
Neka vise, dosta i Pepea i Cristiana..
Fino Alla Fine
- AlkY
- Formula 1
- S nama već: 8 god 1 mj
- Navija za: McLaren
Da se nadovezem.
Prvo , Kross treba završiti karijeru u 6 min , sramota.
Penal za Njemačku , kasnije sam čitao da je valjda zalede bilo prije toga , ne znam.
Bilo ili ne , ne treba se opce čuditi kad engleski suci idu kontra Vara , to je vječiti rat. To gledamo svaku temu svakog kola premijer lige , i ne znam kako to krovne organizacije i dalje dopuštaju.
Francuzi apsolutno ni sami ne znaju kako su u polufinalu , ne znam niti ja.

- CrashOverride Verified
- Formula 1
Sudac je totalno krivo usa u tekmu.. Svabe nabrijane a posljedicno tome i nervozne, da je Kross dobio odmah zuti za prvi start i razgovor sa sucem, bilo bi i njemu lakse sudit a i Kross bi se vjerojatno smirio.. Ovako je isa iz greske u gresku.. Kross je moga ka Joe Simunic dobit tri zuta komotno sinoc i Carvajal dva izravna crvena
Da, moguce je zaledje Fullkruga bilo, ali bez dodatne analize i ne znam, bilo je granicno svakako.. I kod one prve ruke Cucurelle je isto mozda bilo zaledje Fullkruga ali isto, nije bilo dodatne provjere..
Kod ove druge situacije bode u oci sudac koji je vrlo rezolutno odbacio mogucnost penala a od svih vidjenih ruku na Euru jedino za tu mozemo sigurno rec da je penal ako se ne varam a sve ostalo je li-la..
Trener je najveci krivac za poraz domacina, neka se oni sad prepiru sta ce s njim..
Francuzi cak i imaju dosta prilika i to odlicnih.. Da igra Giroud, bio bi za petama onom momku Own goalu

Da, moguce je zaledje Fullkruga bilo, ali bez dodatne analize i ne znam, bilo je granicno svakako.. I kod one prve ruke Cucurelle je isto mozda bilo zaledje Fullkruga ali isto, nije bilo dodatne provjere..
Kod ove druge situacije bode u oci sudac koji je vrlo rezolutno odbacio mogucnost penala a od svih vidjenih ruku na Euru jedino za tu mozemo sigurno rec da je penal ako se ne varam a sve ostalo je li-la..
Trener je najveci krivac za poraz domacina, neka se oni sad prepiru sta ce s njim..
Francuzi cak i imaju dosta prilika i to odlicnih.. Da igra Giroud, bio bi za petama onom momku Own goalu

Fino Alla Fine
- Frantic
- Formula 1
@crash, u pravu si i za prvo igranje Čupe rukom, tada je Fully bio u očitijem offsideu, nego kada je Čupo odbranio.
S tim što je prvo igranje rukom bilo napucana lopta sa čitavih pola metra, pa ja to ipak ne bi uzimao kao penal.
Uglavnom, objašnjenje za nesviranje penala (ne, nije offside)
https://www.goal.com/en/lists/explained ... 5a6cff38c0
Možda i ima common sensea
Ali, zašto je sviran penal za Njemačku protiv Danske onda?
Nadam se da je De La Fuente naučio lekciju od sinoć
Što se tiče druge tekme, da imam sina (sinove) koji vole i igraju lopte, i gledaju to, sinoć bi ih odveo u drugu sobu da ne gledaju onu sramotu i horor od tekme.
U moru idiotluka, odlučila je stativa Felixa u penal seriji.
Ne zna čovjek odakle bi krenuo. Martinez ne smije izvaditi Rokija, a ne vidi (ili ne smije) da mu je repka postala njegov "talac". Velika šteta za njih što nije onda protiv Turske uvalio gol, umjesto da doda Brunu. Skinuo bi taj teret sa sebe, lakše bi bilo i njemu i Martinezu, što bi se odrazilo na igru repke. Ali aj što je Roki sa 39 bio igrač manje na terenu za Portugal, dobar dio tekme (i dosadašnjeg dijela prvenstva) skoro 14 godina mlađi Mbappe je izgledao tako. Didier u penal seriju stavlja dvojicu koji (navodno) NIKADA nisu pucali penal u ozbiljnoj (seniorskoj) tekmi, kako u toku tekme, tako i u penal seriji (Kounde i Barcola). Ok, dali su golove, ali..... Deschamps se može Bogu zahvaliti što mu je sa druge strane bio Martinez. Napisah nekad u grupnoj fazi da još uvijek nije zasrao. E pa, zasrao je.
Ova Francuska, ako uđe u finale, i nedaj Bože, osvoji prvenstvo, a sa ovakvom šugavom igrom (ok, odbrana im je beton) me ne bi iznenadilo, katastrofa. Čuj polufinale bez gola iz igre.
Ne znaš ko je gori, oni ili Eneglezi (ovi su makar dali golove iz igre). To će biti level iznad Grčke i 2004. A kakva ekipa(e) na papiru.
S tim što je prvo igranje rukom bilo napucana lopta sa čitavih pola metra, pa ja to ipak ne bi uzimao kao penal.
Uglavnom, objašnjenje za nesviranje penala (ne, nije offside)
https://www.goal.com/en/lists/explained ... 5a6cff38c0
Možda i ima common sensea
Ali, zašto je sviran penal za Njemačku protiv Danske onda?

Nadam se da je De La Fuente naučio lekciju od sinoć
Što se tiče druge tekme, da imam sina (sinove) koji vole i igraju lopte, i gledaju to, sinoć bi ih odveo u drugu sobu da ne gledaju onu sramotu i horor od tekme.
U moru idiotluka, odlučila je stativa Felixa u penal seriji.
Ne zna čovjek odakle bi krenuo. Martinez ne smije izvaditi Rokija, a ne vidi (ili ne smije) da mu je repka postala njegov "talac". Velika šteta za njih što nije onda protiv Turske uvalio gol, umjesto da doda Brunu. Skinuo bi taj teret sa sebe, lakše bi bilo i njemu i Martinezu, što bi se odrazilo na igru repke. Ali aj što je Roki sa 39 bio igrač manje na terenu za Portugal, dobar dio tekme (i dosadašnjeg dijela prvenstva) skoro 14 godina mlađi Mbappe je izgledao tako. Didier u penal seriju stavlja dvojicu koji (navodno) NIKADA nisu pucali penal u ozbiljnoj (seniorskoj) tekmi, kako u toku tekme, tako i u penal seriji (Kounde i Barcola). Ok, dali su golove, ali..... Deschamps se može Bogu zahvaliti što mu je sa druge strane bio Martinez. Napisah nekad u grupnoj fazi da još uvijek nije zasrao. E pa, zasrao je.

Ova Francuska, ako uđe u finale, i nedaj Bože, osvoji prvenstvo, a sa ovakvom šugavom igrom (ok, odbrana im je beton) me ne bi iznenadilo, katastrofa. Čuj polufinale bez gola iz igre.

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Nema tu nista od common sensa.. Dns je bas uz VAR relativno jednostavno vidit sta moze bit sprecavanje gola, sanse rukom ili slucajan kontakt ruke i lopte ali ne - i to se moralo usrat..
Grcka 2004 je bila top.. Ne znam sta ljudi hejtaju, ljudi su ulazili u zavrsnice sa 5-7 igraca.. Grcka.. Nit koga pokrali nit prevarili..
Kikica je htio bit rekorder i po asistima, sumnjam da mu to nije bilo na pameti.. Lakse je dat gol nego asistirat u njegovom slucaju, kad puca sve zivo sta moze u Potugalu
Inace vise "mrskih" igraca igra za Portugal tako da sam ono, u egalu... Nit mije zao nit drago sto su Francuzi prosli..
Grcka 2004 je bila top.. Ne znam sta ljudi hejtaju, ljudi su ulazili u zavrsnice sa 5-7 igraca.. Grcka.. Nit koga pokrali nit prevarili..
Kikica je htio bit rekorder i po asistima, sumnjam da mu to nije bilo na pameti.. Lakse je dat gol nego asistirat u njegovom slucaju, kad puca sve zivo sta moze u Potugalu

Inace vise "mrskih" igraca igra za Portugal tako da sam ono, u egalu... Nit mije zao nit drago sto su Francuzi prosli..
Fino Alla Fine