Nogometni chat

⚽ Nogomet je sport u kojemu se dvije momčadi od 11 igrača nadmeću na pravokutnom igralištu travnate površine.

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari
alonso5 je napisao/la:@Frantic haha neces vjerovati mislio sam napisati Mecka vs Ferrari ali reko necu Ferrarijevci ce me uzeti na zub :D :mrgreen:

Mislim nemam nista protiv Danija samo me je raspistoljilo kad je napisao Kakvo kaskanje aludirajuci na finalnu utakmicu ali sam mu odma objasnio malo siru sliku sveukupnog stanja jer realno gledajuci Spanci su danas ipak svijet za sebe.
@dani ako si se nasao uvrijedjenim izvini jos jednom nisam imao nikakvu losu namjeru.
:pivo:
Pa to i jeste pravi odnos snaga (Benz - Ferr / Špa - Eng).
Kao što rekoh, ne pretjeruj sa Sauberom (to bilo više u smislu da porediš špansku ligu i bh ligu) :mrgreen:
Ali stoji ovih 13 tačaka što sam napisao, jel` da?
Kao što i stoji da su španski klubovi dominantni u Evropi zadnjih 15-tak godina.
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

alonso5
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: Alonso & Lorenzo
@Frantic :thumbs: :pivo: sve to stoji ali prije ce Ferrari uhvatit Mecku nego Englezi Spance :D
Jednostavno u nogometu novac igra preveliku ulogu i tko najvise ulaze taj ce i profitirati ALI evo u zadnje vrijeme City i PSG jako puno ulazu ali nema rezultata u Europi a i United je posao da ulaze sa povecim kapitalom.Samo Bayern moze da naudi u nekom smislu Spanskom triu i bar zasada nitko drugi.
Evo ocit dokaz je gdje u zadnjih par godina odlaze trofeji LP i EL a taj ce se trend vjerovatno nastaviti i u iducim godinama.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
evo nisam si mogao pomoći a da ovo ne podijelim s vama, obratite pažnju na komentare, komentari su zabava. :rofl: :rofl:
[ link do slike ]
slika

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
U Engleskoj sljedeće sezone klubove vode Klopp, Mourinho ( gotovo sigurno ), Guardiola, Conte, evo pa na kraju i Ranieri. Sva četvorica će imati čitavo ljeto da poslože ekipe po svojim prohtjevima. Jedva čekam da ti dokažem da si u krivu.
Zanimljivo kako nisi nave da su engleski klubovi od te tvoje 2000. ( baš se pitam zašto si odabrao tu godinu, a ne recimo 1990, jer do tada španjolaca nema nigdje.) igrali u 7 finala i 2 puta osvojili. A tu tvoju brojku finala bilda uefa liga za koju je poznato da englezi ne preferiraju. Premierligaši su konačno skupili grupu kvalitetnih trenera koji će potpomognuti superiornošću premierlige u finacijskom smilsu nad primerom donijeti rezlutate. To sam siguran.
slika

alonso5
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: Alonso & Lorenzo
@Dani a od svih tih trenera sto si ih naveo samo ce Guardiola i Ranieri igrati LP ali eto i dogodine cemo vidjet po tvojoj nekoj logici koliko su Englezi dobri odnosno oceli nadjacat Spance a znas kako kazu strpljen spasen.
I Spanjolci su od 2000 do danas igrali 8 finala i osvojili cak 6 a i od 1990-2000 su odigrali 5 finala i osvojili su 3 a Englezi su igrali samo 1 i osvojili su ga u svakom slucaju bolji su od Engleza naravno pritom mislim na LP a ne na Kup Uefa.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Zaboravljaš da su engleski klubovi u tom razdoblju ( od 85 .do 91. imali zabranu nastupa u ligi prvaka , od toga Liverpool najdulje. A znamo kakva sila je tada bio Liverpool. Tako da ti tvoji podaci se mogu uzeti sa rezervom. Velim još jednom. jedva čekam novu sezonu. A pogotovo onu sljedeću kad će Klopp imati godinu dana u Liverpoolu.
slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
Kakva je prognoza?
Pitam ove objektivne što ne navijaju ni za jedan klub (odnosno za Real, pošto čisto sumnjam da na forumu neko inače navija za Atletico)? :mrgreen:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

zjurina
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Leclerc, Ferrari.Honda
Frantic je napisao/la:Kakva je prognoza?
Pitam ove objektivne što ne navijaju ni za jedan klub (odnosno za Real, pošto čisto sumnjam da na forumu neko inače navija za Atletico)? :mrgreen:
Imo, Real bi to trebao odnijeti...

A ... "ove objektivne što ne navijaju ni za jedan klub (odnosno za Real, pošto čisto sumnjam da na forumu neko inače navija za Atletico)?" hahaha :rofl:
Ipak igra tu naš Modrić :mrgreen:

BTW, da nema njega, sigurno bi navijao kontra, jer kako je ovaj Ronaldo sebičan... to je jednostavno odurno.
cf. ova akcija od prije desetak minuita.
slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
Mislim da je bio offside. Mali, ali je bio. Sačekaćemo analizu poslije tekme. Ima još sat da se igra.
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

zjurina
Formula 1
Formula 1
Nije loš Atletico, fino igraju.
& :mrgreen: nebi bilo loše da izjednače pa da se stvari malo zakuhaju hehe...
slika

Ferrari1345
Formula 1
Formula 1
Navija za: Glasniju F1
Iako sam pred par dana bio za Atletico nekako sam sad za dobru utakmicu pa ko bude bolji nek pobjedi... Čak iz glupavog razloga bi volio da Real izgubi da ne dođe do emotivnog praznjenja kod Modrica kao sto je bio slučaj 2014 zbog kojeg je cijelo svjetsko odigrao penzionerski tek toliko da pokupi pare :bang:

No u cijeloj priči mi smeta ova tehnologija. Prvo em sto Hrt ima kvalitetu slike ko iz prošlog tisutljeca tako sada imaju i ovaj zvuk...
Druga je ovaj gol iz offside-a... Prvo se hvale tata mata sa gol tehnologijom a onda poslije ni ne prikazu gol da se ne osramote :bang:
Samo se zbilja nadam da to neće odlučit utakmicu

Ostalo... Već se sve zna Madrid pobjeđuje :D
slika

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"

KrBoy93
Formula 4
Formula 4
Pa komentira s telefona svako malo cujes kak stisne tipku i cuje se BIIIP....sramotno i zalosno...

zjurina
Formula 1
Formula 1
Zasluženi produžetci. Ako Real izgubi, uopće mi nebi bilo žao.
U Realu ako su pametni, prodati Ronalda i kupiti za dobivene novce druga dva igrača koji žele igrati. :chill:
slika

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
plaćaš im 80 kn uredno i onda ti daju prijenos najvažnije utakmice preko telefona. sramota.

Ronaldo očajan, ukoliko Real danas izgubi Ronaldo je glavni krivac. Onakve stvari se moraju iskoristiti, pogotovo igrač takve klase...nevidljiv i beskoristan.
slika

Jester
Formula 4
Formula 4
S nama već: 9 god 7 mj
Navija za: Merc (6)
zjurina je napisao/la:Zasluženi produžetci. Ako Real izgubi, uopće mi nebi bilo žao.
U Realu ako su pametni, prodati Ronalda i kupiti za dobivene novce druga dva igrača koji žele igrati. :chill:

Baš to...njegova nonšalancija bi mogla Real skupo koštati.
I would like to apologize to anyone I have not yet offended. Please be patient. I will get to you shortly.

Frantic
Formula 1
Formula 1
senna66 je napisao/la:plaćaš im 80 kn uredno i onda ti daju prijenos najvažnije utakmice preko telefona. sramota.

Ronaldo očajan, ukoliko Real danas izgubi Ronaldo je glavni krivac. Onakve stvari se moraju iskoristiti, pogotovo igrač takve klase...nevidljiv i beskoristan.
Ne pamtim da je IJEDNU BITNU utakmicu, što za reprezentaciju, što za ManUtd, kao i Real odigrao na onom nivou na kojem bi trebao da odigra.
Pod bitnim utakmicama podrazumijevam finala sa klubovima, prvenstva sa reprezentacijom, kao i derbije u Primeri (ajd, tu je možda i imao dobrih epizoda u pokojem El Clasicu).
Sva 4 finala LP koje je igrao, odigrao je katasrofalno (da, da, i ono prije 2 godine, bez obzira što se upisao u strijelce).
2008. je jedini fulao penal za ManUtd.
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

zjurina
Formula 1
Formula 1
116.ta minuta - muk :facepalm: :chill: čuje se samo publika :mrgreen:

EDIT:
118.ta minuta - "mali tehnički problemi" ??? wtf ?? :facepalm:
senna66 je napisao/la:plaćaš im 80 kn uredno i onda ti daju prijenos najvažnije utakmice preko telefona. sramota.

...
valjda mu se baterija ispraznila :prcnjau:
slika

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
Ronaldo ce ako treba i s 50 metara pucati nego ubaciti ili dodati loptu...mozemo reci za njega sto hocemo. U finalima je nevidljiv jer igra sa sebe a ne klub i bas zato je u ovakvom izdanju kod kljucnih utakmica.
Idemo na penale...ali Atletico je ovo zasluzio. Pogotovo kada se sjetimo koga su izbacili na putu do finala.
slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
Jebem ti penale :gandalf:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
evo ronalda. ak nis barem je penal uspio...
slika
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡