VN MAĐARSKE 2020. | 17.-19. srpnja
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Usporedba Hamiltonovog i Vettelovog kruga:
Strašna razlika, do šikane je već skoro za dvije dužine bolida ispred Mercedes.
Strašna razlika, do šikane je već skoro za dvije dužine bolida ispred Mercedes.
- MSC
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
- Navija za: Ferrari
- Kontakt:
Brutalna razlika. Uz to da Seb puno više rubnjake koristi. Reko bih da u mečki ima još koja desetinka. 

"What a little star." May 26, 2012.
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 4 mj
- Kontakt:
To je potpuno različita serija bolida, kao da gledaš F2 protiv F1.
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
https://twitter.com/F1/status/1284495744414744588
Jim Clark 

-
Ibarac00
- GP3
- S nama već: 7 god 8 mj
- Navija za: Sergio Perez, FI, SF.
'oće li kiša?'
Po nekim prognozama ispada da bi moglo biti par milimetara kiše, čisto da malo začine utrku.
Ali i bez toga mislim da ce utrka bit uzbudljiva iza dva Mercedesa, a Bottas i Ham ce je valjda začiniti s borbom za prvo mjesto.
Po nekim prognozama ispada da bi moglo biti par milimetara kiše, čisto da malo začine utrku.
Ali i bez toga mislim da ce utrka bit uzbudljiva iza dva Mercedesa, a Bottas i Ham ce je valjda začiniti s borbom za prvo mjesto.
- AlkY
- Formula 1
- S nama već: 8 god 1 mj
- Navija za: McLaren
Ma jucer je na startu kvalifikacija pisalo 90% sanse za kisu pa nista. Par kapi palo.
Tako da njihove prognoze su price za malu djecu. Kao da smo u 16om stoljecu pa nemogu nista tocno prognozirati.
Jos uvijek je tocnija prognoza starih baba , kad kažu steglo me u leđima sutra ce biti kisa. I stvarno bude kisa.
A danasnja tehnologija od milijune dolara nemogu nikada nista predvidjeti.
Tako da njihove prognoze su price za malu djecu. Kao da smo u 16om stoljecu pa nemogu nista tocno prognozirati.
Jos uvijek je tocnija prognoza starih baba , kad kažu steglo me u leđima sutra ce biti kisa. I stvarno bude kisa.
A danasnja tehnologija od milijune dolara nemogu nikada nista predvidjeti.

- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Juane, pa nije ovo 1953. godina kada su tebi kolege davale svoje bolide jer su se kvalificirali ispred.Fangio je napisao/la: 18.07.2020., 22:24Pa uvijek mogu voziti prošlogodišnji ...ili mozda ne?Facooo je napisao/la: 18.07.2020., 17:08 E sada.. Ako ova nije power staza... Nego staza gdje aerodinamika ima veliku ulogu ispade da ferrsri i nije tako losa sasija... Gdje su bili prve 2 utrke ovdje mislim da bicu konkurentni sutra jer ako plus bude kisa nista se nezna... Dobro da nije ferrari prv opet bi poceli senzore na motoru... Samo je merc legalan njika nikad senzore
Bolid iz 2019. je lošiji od trenutnog, a motor svakako ne mogu koristiti jer nisu motori toliko različiti, samo su došle nove regulacije i senzori.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- Multi 21
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Ferrari, Vet, Max
Ja se veselim svemu osim vodećem dvojcu danas. Možda RP opet malo padne u race pace-u, tu je Max, Leclerc i Vettel. Trebalo bi biti zanimljivo 

"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 4 mj
- Kontakt:
Što vam se čini koja će se dva ista bolida sudariti danas u prvom zavoju?
a) Dva Mercedesa
b) Druga dva Mercedesa
c) Ferrari
d) McLaren

a) Dva Mercedesa
b) Druga dva Mercedesa
c) Ferrari
d) McLaren

-
Limpskinz
- Karting
- S nama već: 5 god 10 mj
- Navija za: Kimi
pa da dođe williams i da napravi izgledom identičan bolid mercedesovom, svejedno bi bio za sekundu sporiji od pravog mercedesa, čisto zato što se aerodinamika mora sinkronizirati sa ostatkom bolida, ove sve priče oko rp su gluposti za malu djecu
-
Ibarac00
- GP3
- S nama već: 7 god 8 mj
- Navija za: Sergio Perez, FI, SF.
B) druga dva Mercedesaavetma je napisao/la: 19.07.2020., 12:29 Što vam se čini koja će se dva ista bolida sudariti danas u prvom zavoju?
a) Dva Mercedesa
b) Druga dva Mercedesa
c) Ferrari
d) McLaren
![]()
C) Ferrari
- AlkY
- Formula 1
- S nama već: 8 god 1 mj
- Navija za: McLaren
Naravno da je Ferrari favorit , ali ja idem na manji ulog ali veci koef. pa cu reci 2 kopirkeavetma je napisao/la: 19.07.2020., 12:29 Što vam se čini koja će se dva ista bolida sudariti danas u prvom zavoju?
a) Dva Mercedesa
b) Druga dva Mercedesa
c) Ferrari
d) McLaren
![]()

- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Ja ću reći da će dvije Crne strijele imati kontakt koji će otvoriti karte za ostale ekipe.
Svakako treba paziti na F1.5 sve od RP do dva McLarena. Svi su tu negdje, bit će ogromna borba danas. Samo da nema kiše.
Svakako treba paziti na F1.5 sve od RP do dva McLarena. Svi su tu negdje, bit će ogromna borba danas. Samo da nema kiše.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

-
Limpskinz
- Karting
- S nama već: 5 god 10 mj
- Navija za: Kimi
To bi svakako bilo lijepo, ali malo vjerojatnoFerrari je napisao/la: 19.07.2020., 12:36 Ja ću reći da će dvije Crne strijele imati kontakt koji će otvoriti karte za ostale ekipe.