Košarka
Košarka, zimski sportovi, borilački sportovi, tenis, šah, američki sportovi...
- Felipe
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Massa, Bastianini
- Kontakt:
Ne možeš za postavu Hackett-Bellineli-Gallinari-Datome-Melli reći da nemaju pojma, daleko su oni od reprezetacije koja samo trojke ispaljuje, doduše to se i večeras vidjelo, kad god se otvorila rupica u obrani oni su to koristili. Samo što su se rupe jako rijetko otvarale, sjajna obraa i odlična priprema pred utakmicu Petrovića.
Sve u svemu strašna utakmica, privilegija je bila ovo gledati. Šarić je mašina, večeras nije ulazio u kadar često, ali vam je poslužio kao dva igrača, nema šta sve nije radio, kakvu je samo obranu igrao u 4/4 na preuzimanjima, bolje je branio bekove nego vaši ostali igrači na tim pozicijama. Simon je također igrao finu obranu i pogađao što se dalo pogoditi. Bojan je imao težak jumper iz trka preko ruke na oko minut i pol do kraj regularnog dijela, i posle toga ga baš i nije bilo.
Sve u svemu strašna utakmica, privilegija je bila ovo gledati. Šarić je mašina, večeras nije ulazio u kadar često, ali vam je poslužio kao dva igrača, nema šta sve nije radio, kakvu je samo obranu igrao u 4/4 na preuzimanjima, bolje je branio bekove nego vaši ostali igrači na tim pozicijama. Simon je također igrao finu obranu i pogađao što se dalo pogoditi. Bojan je imao težak jumper iz trka preko ruke na oko minut i pol do kraj regularnog dijela, i posle toga ga baš i nije bilo.
Obrigado Felipe
- MrDoomroom
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
Nisam gledao vidim ide se na OI. Znam sto bi bilo da sam gledao mracio bi i to bi bilo lose za mene, a ja sebi želim dobro^^. Svaka čast momcima eto neka sad naprave nesto na turniru, ak neide napad neka barem igraju obranu kako treba.
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
- MrDoomroom
- Formula 1
Brazil i Argentinu mogu jedino pobijediti ako ce igrati Messi i Neymar za ostale nemam pojma pa valjda njih i trebaju da pobjede.f1zd je napisao/la:Bit će standardno, 7.-8. Mogu dobiti Nigeriju, Kinu, Venezuelu i Australiju. Eventualno Brazil ili Argentinu.
- f1zd
- F1puls konstruktorski prvak
- S nama već: 9 god 5 mj
- Navija za: Vettel,Ferrari
To smo mislili i za Talijane i Grke, pa evo vidiš što se desilo. Za svaki slučaj sam prije napisao 'eventualno'.MrDoomroom je napisao/la:Brazil i Argentinu mogu jedino pobijediti ako ce igrati Messi i Neymar za ostale nemam pojma pa valjda njih i trebaju da pobjede.f1zd je napisao/la:Bit će standardno, 7.-8. Mogu dobiti Nigeriju, Kinu, Venezuelu i Australiju. Eventualno Brazil ili Argentinu.
Poslano sa mog ST26i koristeći Tapatalk
- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari

- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
Tim Duncan otisao u mirovinu. Bez oprostajnih turneja, bez oprostajne utakmice....kako je dosao tako je i otisao. Samo cu reci jedno...LEGENDA. [ link do slike ]

- Felipe
- F1puls suradnik
- Kontakt:
Koja legenda jbt, ni jedne mrlje u karijeri, sve što je radio i osvajao je radio sa takvom lakoćom i inteligencijom, ma savršen igrač, savršeno lice franšize. Odlazi u Hall of Fame kao najbolja četvorka ikada.
Kakve igračine, mašine i gospodine Amerika gubi ove godine, prvi u redu Kobe i Tim, pa Lynch, Manning, Johnson..
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Kakve igračine, mašine i gospodine Amerika gubi ove godine, prvi u redu Kobe i Tim, pa Lynch, Manning, Johnson..
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Obrigado Felipe
- Explorer
- F1puls suradnik
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Čujem da Gasol otvara voćarnu. Znate šta o tome?
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.
- Ferrari1345
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Glasniju F1
Lol, mislio sam da se sprdate ali tek sad vidim da su dobili 
Odustao sam nakon prvom poluvremena jer mi nisu nešto igrali a spasili su se donekle sa dvije trice na kraju
Ajde super, kad su već rukometaši podbacili
P.S otvorite temu za olimpijske

Odustao sam nakon prvom poluvremena jer mi nisu nešto igrali a spasili su se donekle sa dvije trice na kraju
Ajde super, kad su već rukometaši podbacili
P.S otvorite temu za olimpijske

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
Vidim da je ona "mašina" Westbrook na triple-double prosjeku, nakon 20 tekmi (31,2p; 10,5s; 11,3a).
Da li će moći izgurati do kraja?
Jedini koji je imao triple-double sezonu je legendarni Oscar Robertson.
Bilo je to u sezoni 1961/62 sa 30,8p; 12,5s i 11,4a.
Imao je još u dvije sezone 9,5 i 9,7a, a u druge dvije sezone 9,0 i 9,9s, a ostale dvije statističke kategorije su bile dvocifrene, tako da je mogao imati 5 sezona sa triple-double učinkom.
Ali, treba imati na umu da su se takve cifre prije 50 godina lakše ostvarivale nego danas.
Takođe, treba uzeti u obzir da je Big "O" igrao po 42-43-45 minuta u tim sezonama u prosjeku, a Westbrook ove sezone igra nekih 35-36min po tekmi.

Da li će moći izgurati do kraja?
Jedini koji je imao triple-double sezonu je legendarni Oscar Robertson.
Bilo je to u sezoni 1961/62 sa 30,8p; 12,5s i 11,4a.

Imao je još u dvije sezone 9,5 i 9,7a, a u druge dvije sezone 9,0 i 9,9s, a ostale dvije statističke kategorije su bile dvocifrene, tako da je mogao imati 5 sezona sa triple-double učinkom.
Ali, treba imati na umu da su se takve cifre prije 50 godina lakše ostvarivale nego danas.
Takođe, treba uzeti u obzir da je Big "O" igrao po 42-43-45 minuta u tim sezonama u prosjeku, a Westbrook ove sezone igra nekih 35-36min po tekmi.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Felipe
- F1puls suradnik
- Kontakt:
Činjenica je da Russ naprosto jede lopte i da dosta troši, sve to radi na nekih 5 turnovera. Ali dajem mu, ja osobno, pažnju jer je Oklahoma tim koji pored njega ima jednog i po, plafon dva krštena igrača i doveo ih je na 12-8 što je suludo. Pokazao je nekidan protiv Wizarda u zadnjoj četvrtini i u OT da je lud u glavu.
Obrigado Felipe
- MrDoomroom
- Formula 1
Nisam nešto njegov ljubitelj vise me fascinira Anthony Davis, a kao PG Giannis Antetokounmpo.