VN MEKSIKA (30.10.-01.11.)

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

dakako
Formula 4
Formula 4
S nama već: 10 god 6 mj
Navija za: Mercedes
hattrick je napisao/la: ..kako kažu, ono što poželiš drugome očekuj kod sebe. :(
Najgore kad to covjek na "sebi" nauci.
Timski igrac

Lady
GP3
GP3
Čestitke Rosbergu na pobjedi.... :thumbs:

Ferrari katastrofa....
Raikkonen radi previše pogrešaka u zadnje vrijeme i uopće mi nije jasan, a Vettel je danas bio Grandissimo! Ne znam od kud mu ideja da se trebalo kaznit Ricciarda za prvi zavoj?? Nekako mi u zadnje dane daje blago rečeno 'čudne' izjave...

Navodno je Alonso izjavio da je totalno uživao u sva 3 zavoja današnje utrke! Mislim da je njemu od silne muke u McLarenu čak i zabavno.....

Inače, utrka totalni prosjek, ali zato čista desetka za atmosferu..... :thumbs:
slika

hattrick
Formula 1
Formula 1
Navija za: Vettel
Kontakt:
Maurizio Arrivabene: Sebastian Vettel doesn't need to apologize us and we don't need to apologize him. We are all together.

Vettel: I had a bad start. These things happen it is racing. The race was pretty much lost. I tried to come back, but 2 mistakes didn't help. The last mistake was my mistake, so I'm not proud of it. We were very close to Mercedes in terms of pace, as close as we have been for a while. We were forcing it.

Vettel on the incident with Ricciardo: This kind of stuff you can't do on purpose, so I don't blame him. It is a pain when it hits you in T1.
https://twitter.com/sebvettelnews/status/660934255174815745
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. slika

dakako
Formula 4
Formula 4
Kush je napisao/la:
dakako je napisao/la:
Felipe je napisao/la:Odgledao snimke Kimi-Valtteri, povlačim što sam rekao ranije, oprostite. Trkaći incident, ništa više.
:thumbs:
Uopće nije stvar u tebi ili meni ili bilo kojem članu foruma, mi možemo imati i svoje (kroz navijačku prizmu malo i obojeno) stajalište, iako se uglavnom trudimo biti realni, i sam sam rekao da kada se ta razna trkaća pravila ponište u takvom slučaju, pravedna odluka jest trkaći incident, kao što je i pravilno kazniti nekoga kada je očigledno.

Pravi problem je u sucima koji znaju biti pristraniji od nas, želim samo da su isti kriteriji za sve, a za to je potrebna nepristrana strana koja odlučuje o krivnji i kaznama - a to je prava rijetkost, i to unosi puno prepirke među navijačima/gledateljima - imo. :chill:

Potpuno se slazem za kriterije kod sudaca.Katastrofalni su.Nego muci me dvolicnost kod navijaca,tj.kad jedne kriterije imaju kad su drugi vozaci u pitanju,a druge kad su njihovi puleni.
Primjer nekome nije bilo pravedna kazna za Kimija u Rusiji i dize se velika galama,ali to ne sprjecava pojedinca da tu istu kaznu trazi kad je netko drugi u pitanju. Ako nesto nije za kaznu,onda nije,pa makar to sto puta ostetilo moj tim. Ugrist cu se za guzicu i istrpit to,a ne okretat se kako vjetar puse.

Ne aludiram na nikoga,nego bi nam ovdje svima bilo bolje ako bi bili fer sa kriterijima.
Timski igrac

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
@Dakako

Ja samo tražim jednaki kriterij.
Ono u Rusiji je bio trkači incident kao što je i ovdje bio, ali je u Rusiji jedan dobio kaznu, a ovdje Bottas nije.
Znam da si aludirao na mene ;) , ali već sam naglasio i prije da je ovo jednaka stvar kao u Rusiji i da treba Bottas dobiti kaznu jer je i Kimi dobio kaznu za trkači incident.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

hattrick
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
https://twitter.com/sebvettelnews/status/660914549021761536 https://twitter.com/Gianlu_DAle/status/660938227440840704

dakako
Formula 4
Formula 4
Ferrari je napisao/la:@Dakako

Ono u Rusiji je bio trkači incident kao što je i ovdje bio, ali je u Rusiji jedan dobio kaznu, a ovdje Bottas nije.
Znam da si aludirao na mene ;) , ali već sam naglasio i prije da je ovo jednaka stvar kao u Rusiji i da treba Bottas dobiti kaznu jer je i Kimi dobio kaznu za trkači incident.
Nisam aludirao na tebe,citaj moju zadnju recenicu. Stalno se iznova dogadjaju primjeri neujednacenih potraznji kod navijaca sto na ovome forumu,sto na ostalima. Medjutim mene zanima ovaj forum ovdje.

Ovo je bilo dobromamjerno skretanje paznje,ni manje ni vise.
Timski igrac

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Ferrari
hattrick je napisao/la:https://twitter.com/sebvettelnews/status/660914549021761536
hatt, što se ponavljaš? :mrgreen:
Ima ovaj na prethodnoj stranici.
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Ferrari
Formula 1
Formula 1
dakako je napisao/la:

Nisam aludirao na tebe,citaj moju zadnju recenicu. Stalno se iznova dogadjaju primjeri neujednacenih potraznji kod navijaca sto na ovome foumu,sto na ostalima. Medjutim mene zanima ovaj forum ovdje.

Ovo je bilo dobromamjerno skretanje paznje,ni manje ni vise.
Pa pročitao sam zato sam i napisao da ipak mislim da aludiraš na mene jer sam samo ja i još nekoliko članova rekli da je Bottas trebao dobiti kaznu.
Opet kažem da nije ništa neujednačeno i dvolično, ako se u potpunosti ista stvar se dogodila bez jednakog kriterija kod sudaca.
slika slika

Lady
GP3
GP3

Ma kakav trkaći incident u Rusiji?! Pa ne da je Raikkonen bio kriv, nego kriv na kvadrat!
Stvarno dobro kaže kolega @dakako,malo objektivnosti ne bi škodilo kad se radi o našem timu ili pulenima.....
Po meni je i danas kriv Raikkonen, samo ga nisu kaznili jer je sam sebe kaznio odustajanjem.
slika

dakako
Formula 4
Formula 4
Lady je napisao/la:

Ma kakav trkaći incident u Rusiji?! Pa ne da je Raikkonen bio kriv, nego kriv na kvadrat!
Stvarno dobro kaže kolega @dakako,malo objektivnosti ne bi škodilo kad se radi o našem timu ili pulenima.....
Po meni je i danas kriv Raikkonen, samo ga nisu kaznili jer je sam sebe kaznio odustajanjem.

Lady zbog ovakvih postova kod mene imas respekt na kvadrat. Da je vise ljudi poput tebe atmosfera bi na forumu bila kudikamo bolja,al sta se moze.
Zadnja izmjena: dakako, dana/u 01.11.2015., 23:13, ukupno mijenjano 1 put.
Timski igrac

Luka
Karting
Karting
S nama već: 10 god 5 mj
Navija za: Nico Rosberg
Odlična utrka Nice, obrana prvog zavoja, držanje Lewisa na distanci i kontrola utrke unatoč dobroj vožnji i pritisku. Pokazao je da može, samo to je kasno za to, ali eto, barem će se bodovno približiti Hamiltonu i uzeti drugo mjesto Vettelu, drugo mjesto koje i zaslužuje ove sezone (žalosno ali istinito).. jednostavno ove godine ima loš momentum, Lewis ima psihičku prednost, više sreće i sveg što ide uz to, ali budimo realni, i više iskustva. Šteta za Ferrari, mogli su vrlo lijepo parirati strijelama i ponuditi jednu lijepu i zanimljivu utrku, iako nije bila dosadna koliko pričaju (s mog stajališta naravno). Idemo dalje, još 2 epizode do kraja, pa u dugo čekanu frišku sezonu, sa nadajmo se vrhunskijim začinima. Full attack :)
"No matter how good a driver you are, you have to have the right car and the right team behind you in order to succeed."

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Zbilja ne znam kako je atmosfera na forumu loša ili lošija?
Ako se rasprava vodi to je onda cilj foruma, a ne "lošija atmosfera" ;)
slika slika

hattrick
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
Frantic je napisao/la:
hattrick je napisao/la:https://twitter.com/sebvettelnews/status/660914549021761536
Dešava se, kao i ova usrana utrka (za Vettela naravno). :mrgreen:

btw.. čestitke Rosbergu, no pitanje je što bi de se desilo da je Mercedes dopustio Hamiltonu ostanak na stazi. Navijao sam da isu do kraja utrke na onim gumama, i fajt na kraju. Mercedes je mudro izveo manevar. Očekivano, jer Rosbergu trebaju ti bodovi. Nema se što zamjerit.

Lady
GP3
GP3
dakako je napisao/la: Lady zbog ovakvih postova kod mene imas respekt na kvadrat. Da je vise ljudi poput tebe atmosfera bi na forumu bila kudikamo bolja,al sta se moze.
Hvala, hvala.... :trep:

A cuj, naučila sam već odavno da treba prvo dobro ohladit glavu a onda nešto pisat po forumu....

Meni je Raikkonen izrazito drag vozač, i bio je moj miljenik nakon Montoye, i prije Vettela...., ali u zadnje vrijeme radi previše grešaka šta je netipično za njega, Bila bi totalno neobjektivna kad bi ga opravdavala ili još gore, svaljivala krivicu na druge...
isto tako i Vettel... ako odvozi dobro, ja ću ga extra pohvalit, ali ako zakenje, prva ću ga iskritizirat.
Još Vettela mogu i skužit u ovoj utrci jer kad je zbog puknuća gume završio na začelju, išao je maximalno forsirat šta je dovelo do niza pogreška pa mu se još i može oprostit, pogotovo šta je odvozio maestralnu sezonu, ali Raikkonen nema više pravo na nikakva opravdanja.

Sad će me Kimijevci razapet..... :zubo:
slika

Lady
GP3
GP3
hattrick je napisao/la: btw.. čestitke Rosbergu, no pitanje je što bi de se desilo da je Mercedes dopustio Hamiltonu ostanak na stazi. Navijao sam da isu do kraja utrke na onim gumama, i fajt na kraju. Mercedes je mudro izveo manevar. Očekivano, jer Rosbergu trebaju ti bodovi. Nema se što zamjerit.
Ne kužim zašto bi pustili Hamiltona na istim gumama do kraja utrke? Pa to bi bila totalna kontra Rosbergu i njegovoj zasluženoj pobjedi. Zvali su ih obojicu ciljano u box, jer su imali ogromnu prednost pred drugima i mogli su si (Merc) to komotno priuštit, kao šta su i rekli, iz sigurnosnih razloga.
slika

Luka
Karting
Karting
S nama već: 10 god 5 mj
Navija za: Nico Rosberg
hattrick je napisao/la:
Frantic je napisao/la:
Dešava se, kao i ova usrana utrka (za Vettela naravno). :mrgreen:

btw.. čestitke Rosbergu, no pitanje je što bi de se desilo da je Mercedes dopustio Hamiltonu ostanak na stazi. Navijao sam da isu do kraja utrke na onim gumama, i fajt na kraju. Mercedes je mudro izveo manevar. Očekivano, jer Rosbergu trebaju ti bodovi. Nema se što zamjerit.
Ja bih opet rekao da nije zbog toga, iako sam pomislio slicno.. mislim da bi Bullovi jako zaprijetili da nisu isli po nove komponente..
"No matter how good a driver you are, you have to have the right car and the right team behind you in order to succeed."

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Ferrari
Jeste li primjetili u jednom momentu, kako je režiser pratio Hulka, nekih 20-30 sec, pa kad je skontao (ili kad su mu rekli) da je to Hulk, a ne Checo, odmah je našao Checa (koji je doduše bio iza Hulka nekih 5-6 sec). :mrgreen:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

vlado Verified
Formula 1
Formula 1
Lady, od pocetka sezone imas kritike na racun Kimija. I pokazale su se opravdane. Ne znam sta mu je ali se mora sabrati. Nadao sam se da ce stati na loptu nakon novog ugovora. Pa cak je i Pastor to uspio. Kimi kao da je pogubljen. Posebno kada cujem da je izjavio kako ce Bottas imati jos incidenata ako bude "ovako" nastavio voziti. Ne treba mu to.
No!

Ferrari
Formula 1
Formula 1
RBR nema brzinu...to se vidjelo danas jako dobro.
Ne bi zaprijetili nikako čak ni sa novijim gumama IMO.
slika slika
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡