Košarka

Košarka, zimski sportovi, borilački sportovi, tenis, šah, američki sportovi...

VettelFerrari
Karting
Karting
S nama već: 6 god 8 mj
Navija za: Sebastian Vettel, Ferrari
Sunsi napravili trade, Oubre, Rubio, Jerome i Lecque odlaze u Thunder, a CP3 stiže u Phoenix.
M.B.: Ferrari nije u krizi

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Navija za: Ferrari
Ako je OKC doveo u PO, idu tamo i Sunsi pa i dalje.. A di ce OKC s tim svim pickovima, nema dovoljno igraca koliko su oni pickova pobrali :zubo:
Fino Alla Fine

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Neka "proberu" :mrgreen:
OKC dinastija u stvaranju :kokice:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
Mislim da ih je OKC dobro pokro. Nije Rubio neka razlika od Paula, a uz njega su pobrali još dosta toga.

Frantic
Formula 1
Formula 1
Bio bi fazon da OKC uzme titulu za koju godinu
A nije im to pšlo za rukom sa Durantulom, Ciglom i Bradom :rofl:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
I koliko je jos mladji, sigurno 5 godina.. Dobar posao Prestija..
Fino Alla Fine

f1zd
F1puls konstruktorski prvak
F1puls konstruktorski prvak
S nama već: 9 god 5 mj
Navija za: Vettel,Ferrari
Frantic je napisao/la: 17.11.2020., 12:03 Ciglom
Bob graditelj :rofl: :rofl:

alonso5
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: Alonso & Lorenzo
Pastor je napisao/la: 17.11.2020., 11:56 Mislim da ih je OKC dobro pokro. Nije Rubio neka razlika od Paula, a uz njega su pobrali još dosta toga.
Nije Rubio neka razlika od Paula???? Daj molim te zar mozes to rec, pa njih dvojica su razlika nebo i zemlja, galaksija jedna. Paul je sigurno najkompletniji play u zadnjih 15ak godina, i samo me zanima sta je jos OKC pobrala dosta toga u ovom tradeu!?
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
alonso5 je napisao/la: 18.11.2020., 06:29
Pastor je napisao/la: 17.11.2020., 11:56 Mislim da ih je OKC dobro pokro. Nije Rubio neka razlika od Paula, a uz njega su pobrali još dosta toga.
Nije Rubio neka razlika od Paula???? Daj molim te zar mozes to rec, pa njih dvojica su razlika nebo i zemlja, galaksija jedna. Paul je sigurno najkompletniji play u zadnjih 15ak godina, i samo me zanima sta je jos OKC pobrala dosta toga u ovom tradeu!?
A moga je on i do Clippersa :D
Mozda je tu i kvaka, ima godina.. A mozda skidaju ugovore za nesto vece, Paul nije jeftin.. Sigurno je bolji od Rubia, tko to spori nesto nije u redu s njim.. Paul bi trebao dosta toga skinuti sa Bookera a i onaj mladi centar bi moga profitirati sa eventualnim pick and rollom.. Ima Phoneix vise talenta od OKCa i vjerujem da samo sa ovime OKC ispada iz PO a Sunsi upadaju :zubo:
Presti skuplja ove pickove (ima ih brijem 20) ko da mu zivot ovisi o tome.. A mozda ce i Rubia i Oubrea koristiti dalje za neki trade..

Mene vise zanima sta ce napravit Netsi i Warriorsi :zubo:
Fino Alla Fine

alonso5
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: Alonso & Lorenzo
@crash ma njegove godine i nisu vazne kad igra kao svicarski sat, pa prosle godine je uveo Oklahomu u PO naravno ne sam ali na njegovim ledjima je glavni teret bio. Ja vjerujem da ce Booker sad biti toliko motiviran da konacno udje u PO a kao sto si rekao i Ayton ce sigurno profitirat, a tko zna mozda i cijela ekipa. Na papiru Phoenix sad ima finu petorku i samo se treba sjetit kako su igrali u bubbleu i kad nadodas jos CP3 mislim da stvari samo na bolje mogu ic.

A da sam na mjestu Netsa bez razmisljanja bi Irvinga poslao u Houston plus jos jednog igraca i pika u zamjenu za Bradu. Pa nemas bas priliku svaki dan da dovedes igraca kao sto je Harden.

Bucksi su se fino pojačali i vjerojatno idu na All In, jos koji veteranski ugovor potpisat za klupe i mogu napadati titulu, u RSu ce sigurno biti jaki ali ipak kada dodje PO tad se pruzaju kljucne partije.

I da vcrs je draft, ne bas neka jaka klasa po najavama ali tko zna mozda se izrodi za 2,3 godine neki All star.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Sunsi su razbili u Orlandu ... Vjerujem da ce Paul sjesti kao upgrade, ocekujem vise asistencija i manje suteva u odnosu na OKC.

Bas sam ulovio video o mogucim tradeovima za Hardena, Netsi no.1... Houston ili ce dobit isto kapitalca ili hrpu pickova i mladjih igraca, ne treba spominjat "visak" love od ugovora Hardena..

Meni osobno je veliki upitnik Durant.. Ozljeda znamo kakva je bila, nije bas da se nakon toga vracaju isti kao prije.. Treba vidjet..

Na Bucksima je da dokazu da nisu ono sto svi mislimo da jesu :zubo:

Da, draft sam totalno zaboravio.. Nije bas neka razvikana generacija.. Nije razvikan bio ni Nash, Ginobili, Parker, Jackson..Nije to lutrija bzvz...
Fino Alla Fine

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Strašno... :? :?
https://twitter.com/wojespn/status/1329492642896470016 https://twitter.com/NBATV/status/1329496532899536901

Frantic
Formula 1
Formula 1
Pa gdje je potrga? :facepalm:

Šta mislite o draftu?
Vidjećemo Edwardsa.
GSW očekivano uzeo centra, stiže im Oubre, koji se nije zadržao u OKCu.
Cole Anthony završio relativno nisko.
LaMello očekivano visoko.
Rubio proslijeđen (natrag) u Minnesotu, OKC uzeo ovog "malog" Pokuševskog.
Horford bi trebao u OKC, za pickove i prava na Micića, Green takođe, a Lakersi bi trebali dobiti Schrodera.
Seth Curry u Philu, Pistonsi, Clippersi i Netsi rade trade gdje bi Shamet trebao u Netse, Mcgruder u Pistonse, Kennard u Clipperse, plus nekih "kusur" pickova.

Zvijezda drafta je Oklahoma City Thunder.
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Sta je Shamet skrivio da su ga se rjesili :)
Phila je zadovoljna ..Rjesili se Horforda :zubo:
Nije neki napuhan draft, trebalo bi bit dobrih igraca..
Ball kod Jordana...
Fino Alla Fine

VettelFerrari
Karting
Karting
Draft klasa nije nešto, Edwards prvi pick kako sam i mislio, iznenadio me pick Bullsa, Patrick Williams, vjerojatno su nešto vidjeli u njemu što mi nismo. Lakersi imali tihi draft, doveli samo Zavier Simpsona iz Michigana. Pogledao sam malo njegove highlightse, i sviđa mi se ovo što sam vidio. Igrat će garbage time ove sezone. Thunder ima 18 pickova prve runde u idućih šest draftova :rofl: .
Thompson out za sezonu, Warriorsi će morati dovesti ili Beala ili tako nekog sličnog igrača da pomogne Curryju.

Frantic
Formula 1
Formula 1
VettelFerrari je napisao/la: 20.11.2020., 09:57 Draft klasa nije nešto, Edwards prvi pick kako sam i mislio, iznenadio me pick Bullsa, Patrick Williams, vjerojatno su nešto vidjeli u njemu što mi nismo. Lakersi imali tihi draft, doveli samo Zavier Simpsona iz Michigana. Pogledao sam malo njegove highlightse, i sviđa mi se ovo što sam vidio. Igrat će garbage time ove sezone. Thunder ima 18 pickova prve runde u idućih šest draftova :rofl: .
Thompson out za sezonu, Warriorsi će morati dovesti ili Beala ili tako nekog sličnog igrača da pomogne Curryju.
Oubre
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

VettelFerrari
Karting
Karting
Frantic je napisao/la: 20.11.2020., 10:26
VettelFerrari je napisao/la: 20.11.2020., 09:57 Draft klasa nije nešto, Edwards prvi pick kako sam i mislio, iznenadio me pick Bullsa, Patrick Williams, vjerojatno su nešto vidjeli u njemu što mi nismo. Lakersi imali tihi draft, doveli samo Zavier Simpsona iz Michigana. Pogledao sam malo njegove highlightse, i sviđa mi se ovo što sam vidio. Igrat će garbage time ove sezone. Thunder ima 18 pickova prve runde u idućih šest draftova :rofl: .
Oubre
Oubre neće biti dovoljan, ja bi trejdo Greena za Beala. To je dobar trade i za Warriorse i za Wizardse.

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Gute job 👍
https://twitter.com/SportsCenter/status/1330006111357984769

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Schröder i Harrell .. Vrlo dobar ulov..
Sad kad Davis ne potpise :trep:
Fino Alla Fine

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
Nadao sam se daće Rosea dovesti. Spominjalo se da je izgledan trade ove godine za njega. A sada sa Schroderom tu, malo je vjerovatno.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡