Košarka

Košarka, zimski sportovi, borilački sportovi, tenis, šah, američki sportovi...

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: McLaren
Sada mi je sve vise zao ozljeda u Miamiu. Naravno da su Lakersi bolja ekipa.
Ali kad je Butler ovakav , i da jos ima suigrace zdrave ipak bi tu bilo puno vise posla za Lakerse.

A ovako , kad Lakersi poprave igru , Butler u ovom izdanju nece biti dovoljno bez velike pomoci suigraca.
slikaslika slika

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god
Navija za: Ferrari
Nisam pratio kakva je situacija sa Adebayom i Dragicem za game 4?
Fino Alla Fine

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
Loša igra glavnih igrača Lakersa je zbog toga što ih je Miami dobro pritisnuo. Dok su zbog toga Markieff i Kuzma odigrali jednu u 100...

alonso5
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: Alonso & Lorenzo
CrashOverride je napisao/la: 05.10.2020., 18:18 Nisam pratio kakva je situacija sa Adebayom i Dragicem za game 4?
Sinoc su dosle neke informacije da je Bam spreman i da ce igrat ali onda je Miami potvrdio da nece, vjerojatno onda igra sljedecu a za Dragica se jos nista ne zna.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart

alonso5
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: Alonso & Lorenzo
Pastor je napisao/la: 05.10.2020., 19:40 Loša igra glavnih igrača Lakersa je zbog toga što ih je Miami dobro pritisnuo. Dok su zbog toga Markieff i Kuzma odigrali jednu u 100...
10 TO u prvoj cetvrtini,Davis je konstantno bio udvojen, brzo usao u probleme sa faulima i tu je Miami vecim dijelom i rijesio utakmicu. James je imao par bljeskova ali nedovoljno za fenomenalnog Butlera.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Bam je questionable, Goran je doubtful. :shock:
Questionable je neki upgrade "na bolje" u odnosu na doubtful.
https://www.nba.com/article/2020/10/05/ ... ate-game-4
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
Bome jedva LAL na guzove :zijev:

Frantic
Formula 1
Formula 1
Niko nije vodio više od 10 razlike
Jbga, jučer sam bio preumoran, pa sam tekmu odbauljao po principu 5min budan, pa 15min spavam :mrgreen:
Čak ni rezultatska napetost nije pomogla
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Aaah.. Isto ka da je bilo i 30 za LAL.. Zaspo sam ko foka sa salicom caja u ruci, probudila me zena u 6 kad se ustala da ide na posa... Posto nikad ne pocne (znalo se ustat u 2 ak je pisalo da pocinje u 2 i onda do pocetka zaspem :mrgreen: )tekma kad pise, usta sam na sredinu prve i zaspa nesto malo prije poluvremena ..
3:1 :(
Fino Alla Fine

Wehrlein94
GP3
GP3
S nama već: 5 god 2 mj
Navija za: Raikkonen
Faul Olynika koji nije bio na Morrisu ( 3 slobodna bacanja za Lakerse u trenutcima kad nisu mogli pogodit ocean iz igre ), onda Igoudala čuva Davisa, 4 sec do isteka napada ( izmisle faul i evo ti 2 bacanja Obrvo kad već nemoš iz igre ).
Jako puno je tu sitnih poguranaca od strane sudaca a da je Dragić zdrav, ja sam sad uvjeren da bi Miami dobio jer oni igraju bez playa a Dragon bi konstantno probijao i radio bi asiste za Adebaya i Olynika,ali sada to nemamo jer Miami igra bez playa.

Frantic
Formula 1
Formula 1
KCP i Green se malo trgnuli (ustvari malo više u odnosu na prošlu tekmu), a AD ponovo iskočio u prvi plan za MVPa, naravno, ukoliko Lakersi osvoje titulu
The Lakers outscored the Heat by 17 points in the 42 minutes that Anthony Davis was on the court; they were outscored by 11 in his 6 minutes on the bench.
With Davis playing the entire first quarter, the Heat scored just 22 points on 24 possessions. He sat to start the second and the Heat scored on their first eight possessions of the period to turn a five-point deficit into a five point lead. Then Davis checked back in and the Heat scored just eight points over their final 15 possessions of the half.
With Davis playing the entire third quarter, the Heat were again held to less than a point per possession (23 on 25). After sitting the first 2:26 of the fourth, he returned to help the Lakers force two straight 24-second violations, swatting Kendrick Nunn on the first.
Davis blocked four shots and, according to Second Spectrum tracking, the Heat shot just 6-for-19 on shots he defended.
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Davis dominira pod obručima, to je jasno..
Fino Alla Fine

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
Ma nije toliko bitna odbrana koliko je bitno imati odličnog šutera, koji pogađa u ključnim trenucima. Davis je tu najbitniji. Butler je najvažniji igrač kod Miamija, a nije neki šuter. Ali zna iznuditi faul, što mu dosta podiže prosjek poena. Nešto kao Harden. Onaj mali Hero je (će biti) strašan šuter.

Zato bi zdrav Golden State i danas bio jedan od favorita, jer znamo kakvu dvojicu šutera imaju. Kod takvih šutera nikakva odbrana ne pomaže.

Frantic
Formula 1
Formula 1
E jbga, pa zar ne rješava odbrana tekme?
Pogotovo u play-offu.
Jimmy je počeo odlično ali je bio prilično suzdržan (limitiran) u drugom poluvremenu, pogotovo u usporedbi sa monstruoznom prethodnom partijom.

Zar nije loša igra glavnih igrača rezultat toga zbog toga što ih se dobro pritisne?

Ili ovdje vrijedi ona moja (zbog koje me @crash jednom prozvao) da su Lakersi bili ekipa koja je odlučila tekmu br. 3 ("odlučili" su da izgube, a dolazili su u par navrata do egala, sa katastrofalnim Greenom i KCPom, limitiranim Davisom i 8 Jamesovih izgubljenih lopti).

BTW, većina stručnjaka i analitičara se složila da je (iako se nešto pita i Miami, naravno) na Lakersima da "osvoje" ili "izgube" titulu.
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

AlkY
Formula 1
Formula 1
Navija za: McLaren
Frantic je napisao/la: 07.10.2020., 22:31 Zar nije loša igra glavnih igrača rezultat toga zbog toga što ih se dobro pritisne?
Pa u mnogim slucajevima i nije.
Uvjerili smo se puno puta da glavni igraci ekipe ciglare cijelu tekmu ,a da ih pritom nitko posebno ne smeta :D
slikaslika slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
AlkY je napisao/la: 07.10.2020., 22:43
Frantic je napisao/la: 07.10.2020., 22:31 Zar nije loša igra glavnih igrača rezultat toga zbog toga što ih se dobro pritisne?
Pa u mnogim slucajevima i nije.
Uvjerili smo se puno puta da glavni igraci ekipe ciglare cijelu tekmu ,a da ih pritom nitko posebno ne smeta :D
Ma naravno.
Mnogo puta smo vidjeli ciglarenja i chokeove.

Ali se to ipak ne odnosi na zadnje dvije tekme finala.
Ono što je napisano za Davisa, i što sam poentirao, odnosilo se prvenstveno na odbranu.
Ako je Miami odigrao odličnu odbranu u prošloj tekmi, a jeste, iako su Lakersi imali brdo promašenih otvorenih šuteva i imali određen broj neprisiljenih grešaka, tj. grešaka za koje nije zaslužna odbrana, onda možemo reći da su Lakersi odbranom (a ne napadom) riješili sinošnju tekmu (upravo gledam reprizu). Pogotovo od strane Davisa, manjim dijelom Carusa i Greena.
Nisu im utrpali 120 poena sa preko 50% šuta, već 102 sa 44%, ali su zadržali Miami na još manjim ciframa, a dobar dio onog što sam vidio Miami se ispromašivao na "contested shots".
James u prvom poluvremenu tanak, sa čak 5 izgubljenih za četvrtinu i po, ali do kraja tekme podigao nivo igre, popravio šut (mislim 2 promašaja) i izgubio još samo jednu loptu.
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Momcadski je to sport, svaka tekma ima svoje specificnosti..
Nekad vas bude tako, ciglarenje pa ga nitko ne ferma skoro cijelu tekmu jer nemre nis..
Nekad se tog istog bas stisne pa ima isti (ne)ucinak..
Lakersi su dvjje tekme koje sam gleda rjesili boljom obranom..
Miami skoro sve svoje dobio na bolju obranu od protivnika a opet, momcadski je to i svaka tekma ima specificnosti koje se trebaju sagledat..
Fino Alla Fine

Wehrlein94
GP3
GP3
S nama već: 5 god 2 mj
Navija za: Raikkonen
@crash,a Miamiju se ne dozvoljava da igra obranu, Igoudala proba čuvat Davisa,faul, Olynik čuva,faul, faul faul faul.. ne možeš igrat obranu protiv Lakersa,po običaju,nažalost. Šteta

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
Prestani više trollati, jer to loše radiš.
Ostavi bar nešto - kad Lakersi osvoje naslov :thumbs:

Frantic
Formula 1
Formula 1
Sarma je napisao/la: 08.10.2020., 20:35 Prestani više trollati, jer to loše radiš.
Ostavi bar nešto - kad Lakersi osvoje naslov :thumbs:
Šta se pališ, bolan? :mrgreen:
Ja sinoć rahat gledao reprizu (kad sam "gledao" direktno, više sam spavao nego gledao) i izbrojao 3-4 greške na štetu Lakersa, samo u prvom poluvremenu, tako da.... :chill:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡