Sarma je napisao/la: 03.10.2020., 19:50
Zašto bi njegova zvijezda trebala slabije sjati zbog toga što je u godinu dana Lakerse iz prosječne pretvorio u šampionsku momčad? I što je istu stvar prethodno napravio i s Clevelandom i s Miamijem?
Ne mogu se bas sloziti da je LeBron pretvorio Lakerse iz prosjecne u sampionsku ekipu, blize sam misljenju sa pokojinom GMom Bullsa, Krauseom koji je reka "Players and coaches alone don't win championships; organizations win championships" pa se Jordan nasa uvrijedjen..
Takodjer stoji sto je kolega napisa, ta ekipa sa Jamesom nije usla u PO a sa Davisom i LeBronom ce udjelit metlu u velikom finalu
Bas nitko ne moze sam, moras imat i neke suigrace a ne moze bolje od Davisa..
Nitko ne moze sporit sta je covjek napravio, bilo bi glupo.. Ne znam sta se svi na to loze..
Ona titula sa Cavsima je bila za
Kao prvo, prošle godine nisu ušli u PO zbog njegove povrede, kad se vratio, izgleda da su tankali, nisu ni htjeli.
Ionako bi vjerovatno ispali od GSWa
Kao drugo, zamislimo da je Davis prošle godine igrao za Lakerse umjesto Jamesa, i da se povrijedio i propustio 27 utakmica.
Da li bi Lakersi ušli u PO?
Naravno da ne bi.
Pitanje je da li bi čak imali i skor 37-45 koliko su imali Jamesom.
I sad recimo da je napravljena razmjena u klojoj je Davisu doveden James.
Da li bi ovo bila Jamesova titula?
Da li bi bilo pošteno reći "....prošle godine nisu ušli ni u PO"?
BTW, očekujem MVP za Obrvu (pretpostavljam da će Lakersi dobiti seriju), osim ukoliko baš ne podbaci u preostalim tekmama.
Recimo da bude na 20-ak poena, a James bude na 30-ak, sa triplovima ili "zamal" triplovima.
Naravno da James nije sam pretvorio Lakerse u šampionsku ekipu (možda ima ponajviše zasluga, ali definitivno nije sam).
Došli su i Rondo McGee, kad i James, zatim su došli Davis, Green, Howard, Morris,....
Ima tu i do rukovodstva, zatim Hegela (iako sam bio skeptičan prema njemu),
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Frantic je napisao/la: 03.10.2020., 21:06
I sad recimo da je napravljena razmjena u klojoj je Davisu doveden James.
Da li bi ovo bila Jamesova titula?
Da li bi bilo pošteno reći "....prošle godine nisu ušli ni u PO"?
Pa bit ce to titula Lakersa..
Ne znam zasto se uopce bakćete s tim..
I jedan i drugi se sami mogu je*at...
Nisam sad jak u tome koliko tko titula ima ali mislim da ce se Lakersi izjednacit sa Celticsima...
@Frantic potpis
Rondo je legao Lakersima ko budali šamar...
Pisao sam već da je trenutno Obrva MVP...
James mu je uz rame, uvijek na granici s triplovima - ako nije triple...
Da, na kraju ipak ovisi kako će oba odigrati do kraja serije...
@Crash da, ako Lakersi uzmu naslov, budu imali 17 kao Boston...
CrashOverride je napisao/la: 03.10.2020., 21:12
I jedan i drugi se sami mogu je*at...
Tačno.
Bez jednog ili drugog, max. domet ove ekipe je donji PO seed, dakle od 5. do 8. mjesta i ispadanje u prvoj rundi PO, ili eventualno max. prolaz u polufinale konferencije i opet poraz od bolje plasirane ekipe.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
@Frantic
Meni zato glupe te price... Ovaj mu donio naslov, onaj mu donio naslov...
Nije to tenis..
5 ih je na terenu...
Sad preokret Miamija i choke LeBrona
Lakersi loše skroz, previše grešaka, užasan šut, za njihove kriterije
Davis opterećen faulovima, ali i bez toga loš, mogla bi ga ova tek a koštati titule MVPa, Greena i KCPa opet nigdje
James na granici s triplom, ali čak 8 izgubljenih, tako da i on spada u loše
Butler odličan
Jedna od njegovih najboljih PO tekmi, Miami manje griješio, bolje odigrali timski i zasluženo smanjili vodstvo Lakersa
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Zaslužena pobjeda. Na početku su odmah izvršili pritisak na Davisa, što je bilo ključno. Opet je imao odličan šut, ali je srećom malo šutao, zbog problema sa faulovima. Ako se vrate ona dvojica, sve će ovdje biti otvoreno.
James ko kakva uvrijeđena i uobražena diva (podsjeti me na jednog F1 vozača ) odšeta u svlačionice prije kraja, a snosi veeeeliki dio odgovornosti za poraz.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Frantic je napisao/la: 05.10.2020., 09:16
James ko kakva uvrijeđena i uobražena diva (podsjeti me na jednog F1 vozača ) odšeta u svlačionice prije kraja, a snosi veeeeliki dio odgovornosti za poraz.
Ma treba poslati mail NBA ligi, i da,trebalo bi trejdati nekoga sad za game 4, treba dovesti KD-a, Townsa i CP3... Lebron (need more help ) James
They're in trouble. Toliko o respectu prema protivniku. Napuhani bilder.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart
Dobre stvari za Miami su to što su se trgnuli, uspjeli dobit tekmu, koja bi da je otišla na drugu stranu, najvjerovatnije značila kraj nada za titulu.
Pored toga, to im je pošlo za rukom bez 2 povrijeđena startera.
Butler se pridružio Westu i Jamesu, te postao tek treći igrač sa triplom od 40+ poena u NBA finalima.
Dobre stvari za Lakerse su to što su odigrali lošu tekmu (Green i KCP užas, iz igre 1-11 kombinovano, Davis odradio samo pola norme sa 15 poena, a James iako je koketirao sa triplom, u principu je koketirao i sa kvadriplom, ali onim negativnim, Hardenovskim, sa 8 izgubljenih, a komplet ekipa je imala 43% šuta iz igre), a opet su se čupali i stizali, vodili na momente.
Plus što će vjerovatno nakon ovakve igre i poraza biti napaljeni i zapeće ko junci narednu tekmu.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
CrashOverride je napisao/la: 05.10.2020., 10:29
Uvijek je bio takav.. Nema mjesta cudjenju..
Ma nitko se i ne cudi, ali covjek konta da sto si stariji da ti neke stvari dolaze u glavu, ali kod njega to ocito nije slucaj. Uglavnom kao i Hamilton los je gubitnik.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart