Har Kl je napisao/la: 15.05.2018., 21:10
Ferrari je napisao/la: 15.05.2018., 20:13
Što potvrđuje ono što sam stavljao po ovim temama, a to je da je Ferrari žderao gume ovu utrku...čisto da ne bi bilo da su opet strategiju shebali ili nešto treće.
@HarKi

rekao sam ti.
E sad. Jedina stvar u koju sam bio siguran je bila da je zamjena guma pogodovala Mercedesu.
Sad sam totalno zbunjen.
Još jedan dokaz koliko je opasno baratati neprovjerenim informacijama.
I dalje tvrdim da Pirelli je trebao u startu izaći sa izjavom o tome šta su uradili i zašto. Pogotovo ovo zašto. To još nisu razjasnili.
@Maniac drago mi je da nije ostalo "zle krvi". Jako cijenim tvoje znanje, samo si tvrdoglav uuu ...
Ja i dalje tvrdim da Mercedesu promjena nije odmogla...ali to i nije sada bitno vise.
IMO uvijek uvijek bi po meni bili brži u Barceloni...no to smo govorili i u Kini i Bakuu...a sad...vise nema mozda takve predvidivosti u nekim stvarima.
I dalje sam apsolutno protiv promjena guma usred sezone i to sam vec rekao (neovisno o Ferrariju i na čiji je ovo savjet bilo)...osim, ako uistinu ne postoji ozbiljan razloga kao 2013.
Tvrdnje da je Mercedes loš koje su kružile prije Barcelone su se pokazale promašenima...jer u Australiji su bili najbrži, Bahrain je bio podjednak sa Ferrarijem gdje su ih čak i nadmudrili i gdje su bili u boljoj poziciji, ali su sve odigrali malo ziheraški.
Kina je bila zanimljiva...jer mozemo kazati da je Ferrari imao prednost, ali Mercedes je bio opet jako dobar. Prvo sam izjavio da je tada Mercedes bio 3. momčad i Kini, ali odmah sam shvatio da sam bio u krivu...jer Mercedes je mogao poprilično "lagano" osvojiti i tu utrku.
Bottasa su stavili ispred Ferrarija, a sa Hamiltonom su imali šansu ulaska kroz bokseve gdje su mogli staviti iste gume kao i RBR (imale su 3 kruga u sebi, ali nebitno)...iako Hamilton nije sam po sebi imao dobar vikend (jedan od onih), a kasnije se Mercu posrećilo da je Max pokupio Vettela gdje smo mi izgubili bodove...zapamti da bi tada Seb imao 20+ bodova prednosti na Hamiltonom...zamisli taj scenarij...a danas dvije utrke kasnije i IMO za nas nesretnog Bakua smo na -17 za Hamiltonom.