F1 Vijesti

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

DaveGilmour
Formula 2
Formula 2
S nama već: 9 god 4 mj
Navija za: Sve driven by Verstappen
Mr.Spaceguy je napisao/la: 15.05.2018., 19:22 Sto reci.

https://www.crash.net/f1/news/896086/1/ ... rmal-tyres
The plot thickens :kokice:

Matek14
GP3
GP3
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Fernando Alonso, McLaren
Kontakt:

Hahahah 3/4 foruma na aparatima :')
Fernando is faster than all of you :jupije:

Gilles
GP3
GP3
S nama već: 9 god 8 mj
Navija za: Ferrari
Mr.Spaceguy je napisao/la:Jel se sada vjeruje Helmutu? :rofl:
Ja tom matorom liscu ništa ne verujem ali je ovo u nedelju bilo preocigledno. Još u Q3 postalo je jasno da nešto nije kako treba. O trci više neću, još mi je muka.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

slika

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: sve powered by honda
Matek14 je napisao/la: 15.05.2018., 19:32

Hahahah 3/4 foruma na aparatima :')
priznajem, spadam u te.
:facepalm:
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

Har Kl
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god
Navija za: Mercedes
zekohonda je napisao/la: 15.05.2018., 19:03 p.s. napravio si istu grešku kao i ja. :mrgreen:
Očito sam nešto propustio. Ne razumijem.
Ako jesam izvinjavam se i tebi i @Ferrari Maniac.
Možda sam pogriješio.

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec

Što potvrđuje ono što sam stavljao po ovim temama, a to je da je Ferrari žderao gume ovu utrku...čisto da ne bi bilo da su opet strategiju shebali ili nešto treće.
@HarKi :) rekao sam ti.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

blown diffuser
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 8 mj
Navija za: Love Parade

Glavno da se na portalu objavio članak gdje je 50ljudi popljuvalo Pirelli. :mrgreen: :mrgreen:
A tek komentari o gumama nakon nedjeljne utrke. :rofl: :rofl:
slika
God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs

Multi 21
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, Vet, Max
Ne zelim ispasti tvrdoglav, ali mi je opet to sve sumnjivo. Gdje su bili problemi s gumama na testiranjima i u prve 4 utrke s običnim gumama? U Bahreinu je odvezao 40-tak krugova na Softu, a onda odjednom izdržljivije gume bolid jede najbrže na gridu. Izjava Seba me samo dodatno zbunila, a ništa pojasnila. Čekam sljedeće utrke :chill:
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti

Ferrari Maniac
Formula 1
Formula 1
Navija za: Scuderia Ferrari
Har Kl je napisao/la: 15.05.2018., 20:06
zekohonda je napisao/la: 15.05.2018., 19:03 p.s. napravio si istu grešku kao i ja. :mrgreen:
Očito sam nešto propustio. Ne razumijem.
Ako jesam izvinjavam se i tebi i @Ferrari Maniac.
Možda sam pogriješio.
Mislim da smo obojica pretjerali, pogotovo ja. U žaru trenutka, što mi je jedna od najvećih mana. Najbolje ostati uz temu, bez spominjanja drugih navijačkih skupina i tjt. Jbga evo i Vettel me sad u očaj bacio. :zubo:
Vrijeme je za pivu i hokej da se žifčeki smire....
Jbmti ove guste sezone, di su one Mercove dominantne kad sam odmah na početku pao u očaj i krvavih očiju otpratio sve utrke sezone reda radi.... :facepalm: :mrgreen:
Zadnja izmjena: Ferrari Maniac, dana/u 15.05.2018., 20:37, ukupno mijenjano 1 put.
Sisu (fin.)

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Multi 21 je napisao/la: 15.05.2018., 20:31 Ne zelim ispasti tvrdoglav, ali mi je opet to sve sumnjivo. Gdje su bili problemi s gumama na testiranjima i u prve 4 utrke s običnim gumama? U Bahreinu je odvezao 40-tak krugova na Softu, a onda odjednom izdržljivije gume bolid jede najbrže na gridu. Izjava Seba me samo dodatno zbunila, a ništa pojasnila. Čekam sljedeće utrke :chill:
Pa izjava Seba je vrlo jasna...Ferrari je žderao gume više od drugih ekipa iz nepoznatog razloga...može biti da su novi dijelovi koje smo stavili na bolid bili uzrok...
slika slika

Har Kl
Formula 1
Formula 1
Navija za: Mercedes
Ferrari je napisao/la: 15.05.2018., 20:13

Što potvrđuje ono što sam stavljao po ovim temama, a to je da je Ferrari žderao gume ovu utrku...čisto da ne bi bilo da su opet strategiju shebali ili nešto treće.
E sad. Jedina stvar u koju sam bio siguran je bila da je zamjena guma pogodovala Mercedesu.
Sad sam totalno zbunjen.
Još jedan dokaz koliko je opasno baratati neprovjerenim informacijama.
I dalje tvrdim da Pirelli je trebao u startu izaći sa izjavom o tome šta su uradili i zašto. Pogotovo ovo zašto. To još nisu razjasnili.
@Maniac drago mi je da nije ostalo "zle krvi". Jako cijenim tvoje znanje, samo si tvrdoglav uuu ... :thumbs:

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Har Kl je napisao/la: 15.05.2018., 21:10
Ferrari je napisao/la: 15.05.2018., 20:13

E sad. Jedina stvar u koju sam bio siguran je bila da je zamjena guma pogodovala Mercedesu.
Sad sam totalno zbunjen.
Još jedan dokaz koliko je opasno baratati neprovjerenim informacijama.
I dalje tvrdim da Pirelli je trebao u startu izaći sa izjavom o tome šta su uradili i zašto. Pogotovo ovo zašto. To još nisu razjasnili.
@Maniac drago mi je da nije ostalo "zle krvi". Jako cijenim tvoje znanje, samo si tvrdoglav uuu ... :thumbs:
Ja i dalje tvrdim da Mercedesu promjena nije odmogla...ali to i nije sada bitno vise.

IMO uvijek uvijek bi po meni bili brži u Barceloni...no to smo govorili i u Kini i Bakuu...a sad...vise nema mozda takve predvidivosti u nekim stvarima.
I dalje sam apsolutno protiv promjena guma usred sezone i to sam vec rekao (neovisno o Ferrariju i na čiji je ovo savjet bilo)...osim, ako uistinu ne postoji ozbiljan razloga kao 2013.

Tvrdnje da je Mercedes loš koje su kružile prije Barcelone su se pokazale promašenima...jer u Australiji su bili najbrži, Bahrain je bio podjednak sa Ferrarijem gdje su ih čak i nadmudrili i gdje su bili u boljoj poziciji, ali su sve odigrali malo ziheraški.
Kina je bila zanimljiva...jer mozemo kazati da je Ferrari imao prednost, ali Mercedes je bio opet jako dobar. Prvo sam izjavio da je tada Mercedes bio 3. momčad i Kini, ali odmah sam shvatio da sam bio u krivu...jer Mercedes je mogao poprilično "lagano" osvojiti i tu utrku.
Bottasa su stavili ispred Ferrarija, a sa Hamiltonom su imali šansu ulaska kroz bokseve gdje su mogli staviti iste gume kao i RBR (imale su 3 kruga u sebi, ali nebitno)...iako Hamilton nije sam po sebi imao dobar vikend (jedan od onih), a kasnije se Mercu posrećilo da je Max pokupio Vettela gdje smo mi izgubili bodove...zapamti da bi tada Seb imao 20+ bodova prednosti na Hamiltonom...zamisli taj scenarij...a danas dvije utrke kasnije i IMO za nas nesretnog Bakua smo na -17 za Hamiltonom.
slika slika

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Fernando Alonso

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 3 mj
Ferrari planira doći u Kanadu sa nadogradnjom motora od 15 - 20 KS.

https://amp.marca.com/en/more-sports/20 ... b45f7.html

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Fernando Alonso

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 3 mj

Ferrari Maniac
Formula 1
Formula 1
Navija za: Scuderia Ferrari
.... već par sezona
Saga se nastavlja, pitaj Boga jel ga stvarno žele ili žele uzdrmati Ferrari malo...
Sisu (fin.)

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
Artem Markelov:
Would I agree to replace Hartley? If Renault ordered me to do so then it’s possible, but if by my own choice, I would not drive for Toro Rosso. Knowing Dr Marko, knowing how he ruins the careers of young drivers, I don’t need that.”

There are also rumours that Christian Horner could leave Red Bull who some say are looking to leave Formula 1 in the future. Sure, these are just rumours but I don’t know what the future prospects of being at Toro Rosso and Red Bull are,” added Markelov.

https://www.grandprix247.com/2018/05/22 ... g-drivers/
slika

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
učlani se, odlučuj! naš hajd...ovaj ... f1! :mrgreen:
https://www.f1fanvoice.com/auth/sign_in
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡