Prigovori, prijedlozi, pohvale i zahvale

Ovdje primamo vaša pitanja, prijedloge i poruke svih vrsta.

pigmalion
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 3 mj
Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Bez brige. Kopirao sam tvoj i moj post, za slučaj nesporazuma i za slučaj potrebe.
......ne mogu, ali hoću...... :mrgreen: .....biti po svome,.....

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

Majki2111
Formula 2
Formula 2
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Red Bull, Alonso
pigmalion je napisao/la: 01.10.2018., 12:17 Bez brige. Kopirao sam tvoj i moj post, za slučaj nesporazuma i za slučaj potrebe.
Eto super. Čekamo objašnjenje od strane nadležnih.
Lomi te, al se nedaš
22.03.2020. 6:24

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 5 mj
Kontakt:
pigmalion je napisao/la: 01.10.2018., 12:05 Toliko se toga napisalo kontra Alonsa, nakon njegove objave da napušta F1, a nitko to nije sankcionirao - prema pravilima ponašanja f1puls foruma?
Dvostruka mjerila vrijede i ovdje, kao i svugdje..... ružno i loše...... nije vam na diku i čast. Da se razumijemo.
Dozvoljeno je pisati protiv vozača ili komentirati vozače, čak i za vrijeđanje vozača je lakši filter i to sankcioniramo tek ako ode u flejmanje. Nije dozvoljeno komentirati kolege s foruma. Za sankcije molim link do konkretne poruke za koju mislite da je protiv pravila.

Majki2111
Formula 2
Formula 2
avetma je napisao/la: 01.10.2018., 12:33 Dozvoljeno je pisati protiv vozača ili komentirati vozače, čak i za vrijeđanje vozača je lakši filter i to sankcioniramo tek ako ode u flejmanje. Nije dozvoljeno komentirati kolege s foruma. Za sankcije molim link do konkretne poruke za koju mislite da je protiv pravila.
OK, onda definiraj u pravilima "flejmanje" jer korisnik @kikijv97 nije nikoga direktno uvrijedio i zato što je nerealno očekivati od 2000 korisnika da ti pročitaju misli kaj je po tebi flejmanje.... Po tome je flejmanje svaka poruka kontra nekog vozača ili momčadi jer ti indirektno podbadaš navijača te momčadi ili vozača.
Zadnja izmjena: Majki2111, dana/u 01.10.2018., 13:53, ukupno mijenjano 1 put.
Lomi te, al se nedaš

Lux14
Formula 4
Formula 4
S nama već: 7 god 7 mj
Navija za: Alonso
Poštujem ta pravila i ovaj portal je većinu vremena jako lijepo mjesto na internetu (cijela ekipa zaslužuje pohvale), ali moj prijedlog je, zašto uopće dopuštati ikakvo vrijeđanje vozača? Npr. puno puta je dotični vozač nazvan "kreten", "budala", "moron", "gnjida", "pokvarenjak" itd. U kojem god kontesktu to bilo, smatram da, i koliko vam se god gadio dotični, nije u redu koristiti takav jezik za vozače za koje ti kolege na forumu navijaju jer vrijeđaš i vozača i forumaše. I općenito nivo rasprave i jezika se spušta na neku nižu razinu stoga je sve besmislenije ulaziti u takvu raspravu. Sasvim je u redu reći nešto protiv nekog vozača, ali ga "kititi" takvim nazivima (a neki se ni malo ne libe toga), mislim da nije ok. To bi trebalo vrijediti za sve strane i mislim da će onda biti puno manje frustracija za forumaše i "glavobolji" za moderaturu. I voditi će se puno bolje rasprave.
Ako ćemo primjenjivati analogiju dnevnog boravka, kao što normalna i kulturna osoba ne dođe u goste i onda kaže " [taj i taj] seronja obični" usred dnevnog boravka pred 10 ljudi jer, ma koliko god bio (ili mislio) da je u pravu, jedan od onih deset se možda neće složiti s njime a biti će isprovociran uzvratiti mu istom mjerom pa na kraju lete djelovi servisa za kuhinju jer se u početku krenulo sa ne baš civiliziranim načinom rasprave. A i ružno je čuti takav jezik. My two cents...
You should never underestimate the predictability of stupidity

Majki2111
Formula 2
Formula 2
Lux14 je napisao/la: 01.10.2018., 13:50 Poštujem ta pravila i ovaj portal je većinu vremena jako lijepo mjesto na internetu (cijela ekipa zaslužuje pohvale), ali moj prijedlog je, zašto uopće dopuštati ikakvo vrijeđanje vozača? Npr. puno puta je dotični vozač nazvan "kreten", "budala", "moron", "gnjida", "pokvarenjak" itd. U kojem god kontesktu to bilo, smatram da, i koliko vam se god gadio dotični, nije u redu koristiti takav jezik za vozače za koje ti kolege na forumu navijaju jer vrijeđaš i vozača i forumaše. I općenito nivo rasprave i jezika se spušta na neku nižu razinu stoga je sve besmislenije ulaziti u takvu raspravu. Sasvim je u redu reći nešto protiv nekog vozača, ali ga "kititi" takvim nazivima (a neki se ni malo ne libe toga), mislim da nije ok. To bi trebalo vrijediti za sve strane i mislim da će onda biti puno manje frustracija za forumaše i "glavobolji" za moderaturu. I voditi će se puno bolje rasprave.
Ako ćemo primjenjivati analogiju dnevnog boravka, kao što normalna i kulturna osoba ne dođe u goste i onda kaže " [taj i taj] seronja obični" usred dnevnog boravka pred 10 ljudi jer, ma koliko god bio (ili mislio) da je u pravu, jedan od onih deset se možda neće složiti s njime a biti će isprovociran uzvratiti mu istom mjerom pa na kraju lete djelovi servisa za kuhinju jer se u početku krenulo sa ne baš civiliziranim načinom rasprave. A i ružno je čuti takav jezik. My two cents...
Sve štima, samo nije fer da se radi istog razloga jedan sankcionira, a drugi ne. Onda nek se napiše da će se na ovom forumu primjenjivati dvostruki standardi kao što je @pigmalion rekao...
Lomi te, al se nedaš

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Lux14 je napisao/la: 01.10.2018., 13:50 Poštujem ta pravila i ovaj portal je većinu vremena jako lijepo mjesto na internetu (cijela ekipa zaslužuje pohvale), ali moj prijedlog je, zašto uopće dopuštati ikakvo vrijeđanje vozača?
Zato jer bih u tom slučaju banirao 60% korisnika. :) Nekakvo solomonsko rješenje je da se korisnika privatno opomene ako krene u vrijeđanje. U tom slučaju se većina ispriča i smiri strasti. Uvijek ima par onih što idu glavom kroz zid i dokazuju da je 1=2, ali takvi uvijek za par dana ionako završe u banani.
Lux14 je napisao/la: 01.10.2018., 13:50 Ako ćemo primjenjivati analogiju dnevnog boravka, kao što normalna i kulturna osoba ne dođe u goste i onda kaže " [taj i taj] seronja obični" usred dnevnog boravka pred 10 ljudi jer, ma koliko god bio (ili mislio) da je u pravu, jedan od onih deset se možda neće složiti s njime a biti će isprovociran uzvratiti mu istom mjerom pa na kraju lete djelovi servisa za kuhinju jer se u početku krenulo sa ne baš civiliziranim načinom rasprave. A i ružno je čuti takav jezik. My two cents...
Slažem se. I zato sam gore napisao - takvog bi netko za stolom opomenuo (a ne uzvratio istom mjerom) da možemo i ljepše komunicirati.

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Majki2111 je napisao/la: 01.10.2018., 13:48 OK, onda definiraj u pravilima "flejmanje"...
Već par poruka mi govoriš što da radim. Čuj, jednostavno je - neću. :)

Pravilo 13, ili "komon sens" neka glasi ovako: "U gostima si, poštuj što ti se kaže ili nemoj, a u tom slučaju - sretan put."
99,8% korisnika nikad nije imalo nikakvih problema. Ovaj ostatak pokušava tjerati mak na konac, što neće uroditi nikakvim plodom.

wapi Verified
GP3
GP3
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: Ferrari
Ja sam jedno vrijeme bio na gptoday.com forumu (dok se još drukčije zvao), ali onda je došla neka divlja ekipa i počela su vrijeđanja i omalovažavanja drugih forumaša, moderatori nisu reagirali, pa su pristojni ljudi jedan po jedan nestajali. Sličan proces se dogodio na gp1.hr

Stoga podržavam Antu i ostale koji paze na red, da se to ne dogodi ovdje. Ako se dogodi, neki će uživati, a mnogi će otići negdje drugdje jer im tu više neće biti dobro. Dakle, ako nekome ovdje ne valja atmosfera, moderator, font... ima foruma na hrvatskom ili bilo kojem drugom jeziku, pa će negdje valjda valjati....

Vrlo je jednostavno. Imanje accounta na f1puls ili bilo kojem drugom portalu nije ljudsko pravo, da bi se mogla istjerivati pravda oko toga. Vlasnik, urednik, moderator imaju pravo na svom siteu dozvoliti ili ukinuti account bilo kome. Pravila nisu zakon i ne postoji sud. Ovo je teritorij zapadno od Pecosa.

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
KrBoy93 nam donirao (po drugi put) za 6 dana života, hvala! :thumbs: :pivo:

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Imamo novog donatora, lukarak je produljio život portala za 3 dana. Samo imam mali problem - ne mogu ga naći na popisu korisnika, pa molim ako je registriran da se javi, ili ako nije - da se registrira pa da mogu staviti bedž i ukloniti reklame. :)

Maxi09
Karting
Karting
Navija za: Red Bull
Evo opet mene sa problemima sa prijavom/odjavom.
Odem na naslovnicu i uredno sam ulogirani, kliknem na temu "Renault radi na potpuno novom motoru za 2019" i automatski me odlogira.
Probao sam 2 solucije:
1. Prijava (zapamti me) pa opet nazad na temu i opet me odjavi
2. Obrisat cookies
Pa sam skužio da mi se to dešava samo na toj temi, znači 1 solucija pa sam išao nazad na naslovnicu i tamo sam nekim čudom prijavljen.
Preko chrome-a gledam ako to išta pomaže.

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Jesi u to vrijeme otvarao više tabova istovremeno? Odnosno, događa li se problem ako direktno otvoriš samo taj jedan članak? (odlogiran si i na naslovnici, samo moraš refreshati ctrl+f5).

Maxi09
Karting
Karting
Navija za: Red Bull
Da otvarao sam više tabova. Barem me danas nije odlogiralo kad sam više tabova otvarao. Knock on wood.

Multi 21
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Ferrari, Vet, Max
nije plus nego puls :mrgreen: :thumbs:
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Kad god pogledam statistike, uvijek je oko 30% pretraživanja na Googleu s pojmom "F1 plus" i onda ih navodi na onaj nekakav Oppo mobitel koji se tako zove. Sad kad sam stavio ovo u naslov, google nas vraća kao prvi rezultat za "F1 plus". Zajebancija, a korisno :mrgreen:

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Svaka čast na rješenju :D

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
@Vetma
Kako mogu vidjeti gdje mi je spremljeni članak na profilu?
Sinoć sam probao tu opciju reda radi, pa reko sebi pogledaću to kako izgleda, pa ću izbrisati, a sad ne mogu da ga nađem.... :shock:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Još nigdje, radim na tome. Bit će par novih stvari u bližoj budućnosti.

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
@Vetma
Pravilo 12
Šta kada neko stavi neku smiješnu sliku, gif ili clip, pa se to citira sa napr.
"Ahahahaha, plačem :rofl: :rofl: "
Da li će se to smatrati kao poruka "niske kvalitete"? :misli:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡