VN Australije 14.3-16.3.2025.
- josip123
- GP3
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Raikkonen,Vettel,Leclerc
"To Charles, you are the most talented driver I came across in 15 years of F1. “Don't waste it.”
E moj Charles, Vettel ti je sve fino rekao vec davne 2020. godine.
Pet godina prodje, a kako je krenilo, ti ces istrunit u tom Ferrariju.
E moj Charles, Vettel ti je sve fino rekao vec davne 2020. godine.
Pet godina prodje, a kako je krenilo, ti ces istrunit u tom Ferrariju.
Being second is to be the first of the ones who lose.
Ayrton Senna
Ayrton Senna
- Dani Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
- Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Leclerc ima sreće da je Hamilton danas bio pažljiv, prepažljiv prema svima. Nekoliko puta je izbjegao sudar upravo sa njim. Kod starta je upravo leclerc blokirao Hamiltona koji je na kraju zaglavio iza Albona. Možda bi utrka za njega išla drugačije. Vjerojatno ne jer nije imao brzine za postolje, ali nije ni Leclerc bio nešto previše bolji u čistom zraku. Ovaj potpuno novi bolid će biti velika enigma za ferrari. Max je odradio što je mogao. Da nije bilo one greške možda bi bio u poziciji za napad na Landa prilikom kiše. Čini se ipak da McLaren izgubio 1-2. Piastri još jednom pokazao da ga više zanima borba protiv timskog kolege nego sigurni bodovi. Razumijem ga, domaći teren i sve, ali na kraju je prosuo veliku količinu bodova.

- KiMujash
- Karting
- S nama već: 5 god 10 mj
- Navija za: Max Verstappen
Zanimljiva utrka, nije toliko bila dobra koliko mediji pokusavaju da napumpaju.
Redari/FIA su nam uzeli 15ak krugova zbog presporih reakcija kod ciscenja staze. Steta.
Po suhom, Mcl prejak za sve, ali cini se da je i RB tj. Max isto tako pofino brzi od svih ovih iza. U par navrata je vrlo brzo napravio prednost u odnosu na Russela (slicno kao sto je Mcl pravio prednost nad njim).
Iskreno mislim da je prednost Mcl puno veca nego sto su svi predvidjali, nadam se da ce se u toku sezone to sve jos vise zgusnuti.
Gesendet von meinem SM-A528B mit Tapatalk
Redari/FIA su nam uzeli 15ak krugova zbog presporih reakcija kod ciscenja staze. Steta.
Po suhom, Mcl prejak za sve, ali cini se da je i RB tj. Max isto tako pofino brzi od svih ovih iza. U par navrata je vrlo brzo napravio prednost u odnosu na Russela (slicno kao sto je Mcl pravio prednost nad njim).
Iskreno mislim da je prednost Mcl puno veca nego sto su svi predvidjali, nadam se da ce se u toku sezone to sve jos vise zgusnuti.
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 4 mj
- Kontakt:
Suci poništili kaznu kad im je Mercedes pokazao snimku iz helikoptera. A na temelju čega su ga onda kaznili? 
- Frantic
- Formula 1
- Navija za: Ferrari
Prejakoavetma je napisao/la: 16.03.2025., 10:06 Suci poništili kaznu kad im je Mercedes pokazao snimku iz helikoptera. A na temelju čega su ga onda kaznili?![]()

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- BatteryVolttas
- Karting
- S nama već: 1 god 7 mj
- Navija za: Fisichellu
Kratka analiza utrke sad kad se sve smirilo...
Previše krugova utrkivanja smo izgubili zbog niza pogrešaka što rookija što iskusnih Španjolaca ...
Lando je ISKONTROLIRAO utrku i pobjedio u promjenjivim uvjetima, SOČI 2021 ga je naučio ipak nešto, naučio je i startnu proceduru kad je "aborted start".. pogriješio je,ali pogriješio je i Max ranije u utrci i uspio je to bezbolno proći za razliku od Piastrija... i tu je očito ta razlika koja će odlučiti tko će biti broj 1 u McLarenu.
Max je odvezao standardno odlično,ali 2. mjesto je bio maksimum što je mogao izvući..
Leclerc i Lewis zajedna sa Ferrarijem,što reći... čekali su čekali, ne znam šta ...na kraju uzeli mrvice .
Kimi Antonelli se ušuljao na P4 i za to mu treba odati priznanje,ipak je ovo prva utrka u F1..Bravo dečko.
Russell uzeo dobre bodove sa prvim postoljem sezone .
No moj vozač dana je Lance Stroll.. opet se snašao odlično u promjenjivim uvjetima i uzeo P6 što zbilja nitko u Aston Martinu nije mogao niti sanjati...dobri bodovi koji će ga dugo držati ispred Alonsa ove sezone što je vrlo bitno
Yuki,Yuki.. šteta..sav trud se isprao u kiši Albert Parka
Previše krugova utrkivanja smo izgubili zbog niza pogrešaka što rookija što iskusnih Španjolaca ...
Lando je ISKONTROLIRAO utrku i pobjedio u promjenjivim uvjetima, SOČI 2021 ga je naučio ipak nešto, naučio je i startnu proceduru kad je "aborted start".. pogriješio je,ali pogriješio je i Max ranije u utrci i uspio je to bezbolno proći za razliku od Piastrija... i tu je očito ta razlika koja će odlučiti tko će biti broj 1 u McLarenu.
Max je odvezao standardno odlično,ali 2. mjesto je bio maksimum što je mogao izvući..
Leclerc i Lewis zajedna sa Ferrarijem,što reći... čekali su čekali, ne znam šta ...na kraju uzeli mrvice .
Kimi Antonelli se ušuljao na P4 i za to mu treba odati priznanje,ipak je ovo prva utrka u F1..Bravo dečko.
Russell uzeo dobre bodove sa prvim postoljem sezone .
No moj vozač dana je Lance Stroll.. opet se snašao odlično u promjenjivim uvjetima i uzeo P6 što zbilja nitko u Aston Martinu nije mogao niti sanjati...dobri bodovi koji će ga dugo držati ispred Alonsa ove sezone što je vrlo bitno

Yuki,Yuki.. šteta..sav trud se isprao u kiši Albert Parka

- KiMujash
- Karting
- S nama već: 5 god 10 mj
- Navija za: Max Verstappen
Sve pohvale i za grafiku na utrci, ljudi svake godine nesto novo uspiju sjebat sa grafikom.
Jel realno da od sad kad izadju zute zastavice vise ne pise u kojem sektoru su izbacene??
Pola utrke nije bilo informacija koliko koji vozac zaostaje, Antonelli 2x prestize Hulka mi vamo gledamo Hamiltona kako se pati.
Jel realno da od sad kad izadju zute zastavice vise ne pise u kojem sektoru su izbacene??
Pola utrke nije bilo informacija koliko koji vozac zaostaje, Antonelli 2x prestize Hulka mi vamo gledamo Hamiltona kako se pati.
-
zelot
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
Dobra utrka.
Najvece cestitke Kimiu, prezivio je prvu utkru i to u ovakvim uvjetima i dovezao svoj merc na vrhunsko 4. mjesto dok su ostali novaci kao i stare iskusnjare izlijetake, razbijale se itd... ukljucujuci i norisa i pia i maxa koji ajde nije izletio ali greskom izgubio poziciju.
Lando isto dobar bio, teski uvjeti a on je odradio sto je morao.
Max standarno, cak je i pobjeda bila dosta blizu...
ferr uzas. nisu imali sto izgubiti i mogli su komotno prvi otici po interice. ovako su predugo cekali a bilo je jasno da na slickovima nece biti moguce voziti.
osim kimia, ostali rookie-i se bas i nisu iskazali, tj jako lose je to bilo.
Pitanje je sada koliko je mclaren zapravo jak.
Najvece cestitke Kimiu, prezivio je prvu utkru i to u ovakvim uvjetima i dovezao svoj merc na vrhunsko 4. mjesto dok su ostali novaci kao i stare iskusnjare izlijetake, razbijale se itd... ukljucujuci i norisa i pia i maxa koji ajde nije izletio ali greskom izgubio poziciju.
Lando isto dobar bio, teski uvjeti a on je odradio sto je morao.
Max standarno, cak je i pobjeda bila dosta blizu...
ferr uzas. nisu imali sto izgubiti i mogli su komotno prvi otici po interice. ovako su predugo cekali a bilo je jasno da na slickovima nece biti moguce voziti.
osim kimia, ostali rookie-i se bas i nisu iskazali, tj jako lose je to bilo.
Pitanje je sada koliko je mclaren zapravo jak.
- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 7 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Bgmi dobra trka, volim što su Australiju vratili za otvaranje sezone, zna da bude snoozefest, ali zato kad bude dešavanja onda bude svega. McLaren odličan u svim uvjetima izgleda, Lando odvezao kontrolisano, ne bih mu ja puno uzimao za zlo izlijetanje jer je tek krenulo padat, a on i Piastri su prvi naletili na mokru stazu, sve u svemu kontrolisano djeluje da je sazreo kao vozač iako sam ga poslije Brazila i onih debilnih izjava otpisao, dobro za moj McLaren, idemo po desetu
Red Bull mi djeluje dobar, ali izgleda da je slučaj Mercedes 2017, imaju sweet spot sa postavkama, ali kad ga nađu onda je to vrh bolid, barem u Maxovim rukama, ni Mercedes nije daleko, a Ferrari je danas zapeo u prometu čini mi se, Hamilton odmah na nivou Leclerca, mada ga jest danas obišao momački na restartu, malo je Lewis otišo na mokri dio i Leclerc odmah iskoristio.
Piastri je odradio vrlo moguće preticanje sezone i to nad Lewisom, svaka čast, pogotovo zato što je u prvoj sezoni bio mlak što se duela tiče, ali Bgmi hirurški obavlja preticanja.
Antonelli odličan na kraju, minus onaj spin, al dobro većina je danas griješila.
Lawson me iskreno i nije iznenadio u smislu da neće bit ni blizu Maxu, al vala nije morao ovoliko pretjerat, pa oni krugovi u kvalama isto kao ja jučer kad sam instalirao F1 24 pa se navikavam na kontroleru s kojim nikad nisam sastavio kruga pa fulam apexe i bolid mi bježi, ee tako i Lawson. Ovo mu nije trebalo jer valja sad ispočetka gradit samopouzdanje s bolidom dok se Max bori za pobjede. Već su spominjali, na skyf1 ja mislim, da je ovo sjedište do Maxa career ending za nekog ko je debitant
Albon i Tsunoda odlični, al DOTD za mene Stroll jer toliko je hejta i sprdnje prema liku, a realno može školovat više od pola grida kako se vozi po mokrim i promjenjivim uvjetima.

Red Bull mi djeluje dobar, ali izgleda da je slučaj Mercedes 2017, imaju sweet spot sa postavkama, ali kad ga nađu onda je to vrh bolid, barem u Maxovim rukama, ni Mercedes nije daleko, a Ferrari je danas zapeo u prometu čini mi se, Hamilton odmah na nivou Leclerca, mada ga jest danas obišao momački na restartu, malo je Lewis otišo na mokri dio i Leclerc odmah iskoristio.
Piastri je odradio vrlo moguće preticanje sezone i to nad Lewisom, svaka čast, pogotovo zato što je u prvoj sezoni bio mlak što se duela tiče, ali Bgmi hirurški obavlja preticanja.
Antonelli odličan na kraju, minus onaj spin, al dobro većina je danas griješila.
Lawson me iskreno i nije iznenadio u smislu da neće bit ni blizu Maxu, al vala nije morao ovoliko pretjerat, pa oni krugovi u kvalama isto kao ja jučer kad sam instalirao F1 24 pa se navikavam na kontroleru s kojim nikad nisam sastavio kruga pa fulam apexe i bolid mi bježi, ee tako i Lawson. Ovo mu nije trebalo jer valja sad ispočetka gradit samopouzdanje s bolidom dok se Max bori za pobjede. Već su spominjali, na skyf1 ja mislim, da je ovo sjedište do Maxa career ending za nekog ko je debitant
Albon i Tsunoda odlični, al DOTD za mene Stroll jer toliko je hejta i sprdnje prema liku, a realno može školovat više od pola grida kako se vozi po mokrim i promjenjivim uvjetima.

- AlkY
- Formula 1
- S nama već: 8 god 1 mj
- Navija za: McLaren
Lando iskontrolira utrku u uvjetima gdje su bolidi puno blize po perfomansama nego po suhom , utrku gdje je pola grida fasovalo pa cak i velike iskusnjare , i opet mu se traze greske i govori se da je imao srece.
Isto tako je i Max onda imao srece , svojom greskom fulao kocenje , izgubio poziciju , i jedva ostao na stazi.
Lando vozac utrke bez ikakvog razmisljanja.
Oscar , jbg. Trebalo je biti 1-2 , skupit bodove dok se ostale ekipe ne priblize sa razvojem.
Ali s druge strane , pokazao je da je minimalno sporiji od Landa.
Nisam ni vidio kako je Kimi doletio do 4og mjesta hah.
Ovi debitanti kao da u karijeri nisu po kisi vozili , cast izuzecima.
Isto tako je i Max onda imao srece , svojom greskom fulao kocenje , izgubio poziciju , i jedva ostao na stazi.
Lando vozac utrke bez ikakvog razmisljanja.
Oscar , jbg. Trebalo je biti 1-2 , skupit bodove dok se ostale ekipe ne priblize sa razvojem.
Ali s druge strane , pokazao je da je minimalno sporiji od Landa.
Nisam ni vidio kako je Kimi doletio do 4og mjesta hah.
Ovi debitanti kao da u karijeri nisu po kisi vozili , cast izuzecima.

- BatteryVolttas
- Karting
Dakle, složili smo se u konačnici da je Lando iskontrolirao ...a nabacali mi minuse na komentaru ispod teksta utrke ...
- MSC
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
- Kontakt:
Ima jednu zajedničku crtu Hamilton sa svima koji su vozili uz Leclerca, a to je da paze na njega kad napada da ne dođe do sudara jer on se ponekad samo s momčadskim kolegama utrkuje.Frantic je napisao/la: 16.03.2025., 12:17Hamilton odmah na nivou Leclerca,![]()
Ne znam jesmo li gledali istu trku.
Da se razumijemo, volio bi da je bio na nivou Leclerca....
Najskuplje je Seba koštalo to.
Lewis je danas dva puta morao paziti na glupe pokušaje i poteze.
"What a little star." May 26, 2012.
- BatteryVolttas
- Karting
Baš to , MSC... Lewis je bio gospodin danas i pripazio je u dva navrata da Ferrari izbjegne još veći blam u slučaju da se sudare i obojica ispadnu iz utrke jer Leclerc je bio super agresivan protiv Lewisa
- Frantic
- Formula 1

Baš bi volio pročitati komentare da je Lewis prestigao Leclerca danas.
I da su uloge zamijenjene (al' bukvalno, Lewis 8. sa okretanjem i preticanjem Leclerca, Leclerc 10. sa gubitkom pozicije od Piastrija 5 zavoja prije kraja).
No dobro, reći ćemo da Lewis nije imao motivacije i inspiracije danas.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”