Turci disciplinirani svakako.
Dva kornera, dva gola.
Kod prvog puno srece i bzvz reakcija obrane a kod drugog top glavom izmedju dva stopera. Pentz nije bas nesto.
Cak me i Montella iznenadio.
Obrana Gunoka

Aut je nesto sto se najcesce izvodi krivo u nogometu dok suci sude onako, kako im dodje, u manje od 2 % - negdje sam vidio stats, ne znam da li je tocna ali vjerujem da nije daleko.AlkY je napisao/la: 03.07.2024., 14:54 BTW , tek sam jutros vidio snimku gola Belinghama iz drugog kuta. Gdje se jasno vidi , kod izvodenja auta Walkera , da je lik ladno pregazio cijelu crtu i zagazio par centi u teren.
Dali ja neznam , pa se to smije , ili apsolutno nitko nije reagirao na ono sta je trebao biti ponisten gol u 90+ minuti , i Englezi idu doma.
Uredno je to.AlkY je napisao/la: 03.07.2024., 14:54 BTW , tek sam jutros vidio snimku gola Belinghama iz drugog kuta. Gdje se jasno vidi , kod izvodenja auta Walkera , da je lik ladno pregazio cijelu crtu i zagazio par centi u teren.
Dali ja neznam , pa se to smije , ili apsolutno nitko nije reagirao na ono sta je trebao biti ponisten gol u 90+ minuti , i Englezi idu doma.
Kaznio ga Olmo koji ne bi usa barem do 60 da ovaj nije slomio Pedrija.Frantic je napisao/la: 05.07.2024., 19:24 Meni nije jasno kako Kroos nije dobio barem jedan žuti.
Taylor, panjino, ti u bijelim dresovima nisu Real, već reprezentacija Njemačke....
Slažem se
Da bi rec rekel covjek.