MotoGP 2024.
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
Vidim, opet Pecco, samo što se Jorge probio do drugog mjesta, ispred Mamlaza.
I opet Pedro.
Razlika je 10 bodova.
148 bodova na raspolaganju do kraja.
I opet Pedro.
Razlika je 10 bodova.
148 bodova na raspolaganju do kraja.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- croatic f1
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Žao mi je ako se netko budio na utrku
Zadnjih 8 krugova sam samo preskočio, a mogao sam i više s obzirom na to da nije bilo nikakvih značajnih promjena pozicija nakon uvodnih krugova. Pecco četvrti put ove sezone uzeo puni plijen, ima 8 glavnih pobjeda u 16 vikenda, a svejedno kasni 10 bodova.
Baš sam išao vidjeti kakvu ulogu igraju sprintovi u svemu tome, s obzirom na to da je Martin postao poznat kao specijalist za subote, prošle sezone bi npr. Pecco bez sprintova odnio titulu za 67 bodova, a u stvarnosti je bilo za 39 bodova. Sad bi Pecco bez sprintova vodio za samo 18 bodova, tako da su stvari sad još izjednačnije između njih dvojice. Martin i dalje dobija solidnu prednost na sprintovima, ali je i bez njih jako blizu.

Baš sam išao vidjeti kakvu ulogu igraju sprintovi u svemu tome, s obzirom na to da je Martin postao poznat kao specijalist za subote, prošle sezone bi npr. Pecco bez sprintova odnio titulu za 67 bodova, a u stvarnosti je bilo za 39 bodova. Sad bi Pecco bez sprintova vodio za samo 18 bodova, tako da su stvari sad još izjednačnije između njih dvojice. Martin i dalje dobija solidnu prednost na sprintovima, ali je i bez njih jako blizu.
- croatic f1
- F1puls suradnik
U Moto2 je bilo zanimljivije - utrka je počela po suhom, a onda je najednom pao pljusak kojeg očito nitko nije očekivao. Nakon pola kruga je izbačena crvena zastava i kasnije se restartalo s originalnim startnim poretkom. Većina vozača odabrala je mokre gume, ali našlo se par kockara sa slickovima koji su na kraju bili u pravu. Među njima je bio vodeći u prvenstvu Ogura, on je nevjerojatno brzo, dok su ostali na slickovima još padali u poretku, pronašao grip i počeo letjeti prema naprijed, kao na igrici s 0% AI-em se probio do vodstva. Ipak, nije pobijedio jer ga je prošao Manuel Gonzalez koji se ubrzo nakon njega počeo probijati, a top 5 su popunili Salač, Alcoba i van den Goorbergh, odnosno ostatak društva sa slickovima.
Ogura već u Australiji može osigurati titulu, a u Moto3 je sve riješeno već danas - David Alonso opet je pobijedio i postao prvi Kolumbijac s naslovom u SP-u.
https://twitter.com/MotoGP/status/1842760109920817214
Ogura već u Australiji može osigurati titulu, a u Moto3 je sve riješeno već danas - David Alonso opet je pobijedio i postao prvi Kolumbijac s naslovom u SP-u.
https://twitter.com/MotoGP/status/1842760109920817214
- Grah0 Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: KMag, Seb
Biće bolje sljedeće godine, barem za HRC. Uz Aleixa stiže i Albesiano.Dani je napisao/la:Motegi , japanski hram motosporta. Gledam di su Japanci ili barem proizvođači. Nigdje. Najbolji Fabio sa yamahom tamo skroz iza sa krugovima sporijim sekundu od vodećih ducatija. Katastrofa.
Aprilia djeluje sve lošije i lošije, i uz ove odlaske pitanje je kako će Martin i Bez da prođu.
- croatic f1
- F1puls suradnik
Ducati neće donositi daljnje nadogradnje ove sezone - zadnja je bila u Silverstoneu, a sve zbog ugovora po kojima svi na GP24 (i tvornička i satelitska ekipa) moraju dobiti sve nadogradnje
https://www.motorsport.com/motogp/news/ ... /10661848/
https://www.motorsport.com/motogp/news/ ... /10661848/
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
Jel neko poranio?
Graho jeste, ko da gledam, pa se vratio u krevet i nastavio spavati....
Vidim, Jorge pobjedom u sprintu pobjedao Peccu (završio 4.) još 6 bodova. Između se smjestili Mamlaz i Beštija.

Graho jeste, ko da gledam, pa se vratio u krevet i nastavio spavati....

Vidim, Jorge pobjedom u sprintu pobjedao Peccu (završio 4.) još 6 bodova. Između se smjestili Mamlaz i Beštija.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Grah0 Verified
- Formula 1
Hahahaha jesam malo, ali sutra već teže.Frantic je napisao/la:Jel neko poranio?![]()
Graho jeste, ko da gledam, pa se vratio u krevet i nastavio spavati....![]()
![]()
Solidan sprint, Martin odličan. Mamlaz isto dobar, kao i Beštija. Peko srednja žalost, da Bez i Mak nisu imali kontakt i pad, mislim da bi ga i oni uzeli.
Sutra utrka u 05:00, vjerujem da će biti zanimljivije.
Treba tu dodati i vremenske uslove, koji su nepredvidivi.
Mogao bi sutra iznenaditi neki Zarco ili Rins, da uđu u neki top 6, ili možda i više ako bude neke kiše.
- Grah0 Verified
- Formula 1
Sad pogledah snimku. Mamlaz danas klasa za sebe, pokazuje Jorgovanu ko je najbolji 🫡. I to sve poslije očajnog starta.
Jorgovan opet može biti zadovoljan, +10 ovoga vikenda za +20 u šampionatu.
Jorgovan opet može biti zadovoljan, +10 ovoga vikenda za +20 u šampionatu.
- Grah0 Verified
- Formula 1
- croatic f1
- F1puls suradnik
Rossijeva škola, za sve su krivi Marquezi
Nisam još pogledao Australiju, a već je stigao Tajland
DiGi propušta zadnje dvije utrke zbog neke operacije, u igri za zamjenu su SBK vozači Bulega i Iannone 

Nisam još pogledao Australiju, a već je stigao Tajland

- Grah0 Verified
- Formula 1
Bilo bi lijepo vidjeti Iannonea.
Još uvijek se sjećam njegovih borbi sa Mamlazom u Moto2, jedan od rijetkih koji je mogao sa njim da se nosi.
A ove Rossijeve još uvijek boli Sepang '15, iako je sam Vale to zakuhao.
Još uvijek se sjećam njegovih borbi sa Mamlazom u Moto2, jedan od rijetkih koji je mogao sa njim da se nosi.
A ove Rossijeve još uvijek boli Sepang '15, iako je sam Vale to zakuhao.
- Grah0 Verified
- Formula 1
Sprint ne pretjerano zanimljiv.
Beštija rutinski, Jorgovan povećava prednost za dodatna 2 boda.
Samo mi nije jasno kako ono nije bila kazna, ali eto.
Očekivao sam malo boljeg Mamlaza.
Beštija rutinski, Jorgovan povećava prednost za dodatna 2 boda.
Samo mi nije jasno kako ono nije bila kazna, ali eto.
Očekivao sam malo boljeg Mamlaza.
- Osella
- GP3
- S nama već: 3 god 3 mj
- Navija za: Minardi, Andrea Moda
Pecco pobjeda, Martin na drugom mjestu. Razlika je sada 17 bodova.
Je li ovo prvi put ove sezone da su sve četiri Honde završile utrku u bodovima?
Je li ovo prvi put ove sezone da su sve četiri Honde završile utrku u bodovima?

Lasciatemi guidare...
"By my calculations, we win the championship by 1 point!"
"By my calculations, we win the championship by 1 point!"
- Grah0 Verified
- Formula 1
Odlična vožnja Pecca. Šteta za Mamlaza, sada je i matematički van šampionata. Jorgovan slavi kao da je osvojio titulu, nije mi jasno čemu toliko slavlje sa njegove strane.
Slijedi nam Sepang, a poznato je da je Sepang uvijek bio dosadan, pogotovo u sezonama u kojim se odlučuje titula
Slijedi nam Sepang, a poznato je da je Sepang uvijek bio dosadan, pogotovo u sezonama u kojim se odlučuje titula

- Sarma Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 1 mj
Bagnaia: “Even if it means losing the title, I’m not willing to race in Valencia”
https://www.motorsport.com/motogp/news/ ... /10669002/
- Sarma Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 1 mj