Ovi udaraju Stjepana & Co. vrlo nisko.
Sprint svaki vikend, Kazahstan, ....., šta je slijedeće?
Moraće se nečime uzvratiti udarac!
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
I kod ovih vlada razum.
Zašto Portugal nije jednostavno 3. trka u prvenstvu?
A iz Assena idu u Kazahstan, pa nazad do Silverstonea.
Ok, nakon Kazahstana ide pauza, ali opet bode oči.
Dobro, bolji su od F1, po ovom pitanju.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Bezzecchi osvojio svoj prvi pole u Tajlandu; Pecco P3, Fabio P4, Aleix P13; samo dva mjesta u prva tri reda neće popuniti Ducatiji ---> startni grid
Bezzecchi je ovime postao deseti različiti osvajač PP-a ove sezone, što je rekord, a i ovdje su vozači izvan Ducatija u teškoj manjini - samo Marini nije osvojio pole dosad:
https://twitter.com/MotoGP/status/1576187676507734016
Ipak ne Zarco.
Oliveira bljesne, ovako 2-3 trke u sezoni....
Fabio samo na +2 od Pecca, Aleix se drži na 20 zaostatka.
Biće zanimljivo zadnje 3 trke.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Nisam jutros uspio pogledati utrku pa sam bacio pogled na snimku. Oliviera odličan. Baš sam vidio sad na Wikipediji, lik ima 7 podija u MotoGP-u, a od toga čak 5 pobjeda.
Pecco dobar, možda bolje da nije previše riskirao i tako slučajno bezveze prosuo bodove. Pohvalio bih ovako na prvu još i Millera te Marqueza. Još jedna dobra predstava Marca, zamalo je došao i do trećeg mjesta.
Još je malo do kraja i sve je više nego otvoreno. Stvarno odlična sezona.
Lasciatemi guidare...
"By my calculations, we win the championship by 1 point!"
Taman mi je sjela ova odgoda F1 da pogledam snimku MotoGP-a
Oliveira majstor po kiši, ne mogu se sad sjetiti je li bila još koja kišna ove sezone, tako da moguće da je na 2/2 ove sezone što se tiče pobjeda u tim uvjetima Ali, kako kaže @Frantic, te pobjede su bljeskovi, kroz čitavu sezonu mu fali konzistentnosti i Binder je većinom bolji.
Fabio katastrofalan danas, prvi kiks nakon Assena, ali mogao bi biti vrlo skup. Završnica će svakako biti odlična.
Ja sam bio ustao da gledam, kad vidim kiša. Pogledao kasnije snimak. Ducatiji prejaki u zadnje vrijeme. Svaka je staza njihova. I još ih toliko ima... Ja bih volio da neko iz drugog plana uzme, na primjer Bastianini. Bagnaia ne zaslužuje po meni. Dosta je bodova prosuo, ali sada da zahvaljujući dominantnom motoru i pomoći hrpe drugih vozača na istom motoru da dođe do titule... To bi mi baš bezveze bilo.
Je li iko obratio pažnju na Vinalesa ovu utrku? Bio je na kvalama dole negdje, a onda je na startu pao mislim skroz na kraj poretka. I na kraju došao do sedmog mjesta.
Vidio sam na početku utrke da je P20 i pomislio "vratio se klasični Maverick" Pokazao je neke dobre naznake u drugom dijelu ove sezone, vidjet ćemo hoće li Aprilia ostati konkurentna dogodine i hoće li onda on odraditi cijelu sezonu na visokoj razini.
Kakva utrka. Epski okršaji. Mislim najbolja ove sezone. Steta sto Rins nije konstantniji sigurno bi se nasao u borbi za titulu. Marc odlican. U ovom troboju navijam za Espargara ali po svemu sudeći ovo Pecco uzima. Em su prejaki em ih ima previse, mislim na Dukati.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart