Kako otici na F1 utrku
- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: sve powered by honda
cota ima glazbene zvijezde za vrijeme gp vikenda, singapur također, baku, abu dhabi...
pridružuje im se i paul ricard - guetta će nas zabavljat u nedjelju. ako sam dobro shvatio, nakon utrke. nisam neki fan, ali ne može to bit loše.
pridružuje im se i paul ricard - guetta će nas zabavljat u nedjelju. ako sam dobro shvatio, nakon utrke. nisam neki fan, ali ne može to bit loše.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- josip123
- GP3
- Navija za: Raikkonen,Vettel,Leclerc
Za one koji su bili na utrci u Austriji...
Sta je po vama bolje uzeti, neko mjesto na tribini, ili GA kartu.
Vidim da je razlika u cijeni ogromna.
Being second is to be the first of the ones who lose.
Ayrton Senna
Ayrton Senna
- Ferrari1345
- Formula 1
- Navija za: Glasniju F1
Kada bi išao ponovno bez ikakvih razmišljanja bi uzeo GA kartu, pogotovo kada uzmeš u obzir razliku u cijeni. Jedina dobra stvar kod tribina je što imaš svoj mir, svoje mjesto bez da ikome smeteš ili da ti netko drugi smeta i na miru se možeš skoncetrirat na utrku (bar mislim da je tako) ali za sve ostale sesije bi rade platio GA i šarao stazomjosip123 je napisao/la: 11.04.2018., 00:15 Za one koji su bili na utrci u Austriji...

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"
- zekohonda Verified
- Formula 1
slažem se sa ferrarijem, i ja bi s obzirom na razliku u cijeni preporučio ga.
svi early bird popusti su završili, tako da nema smisla kupovat preko net-a kartu već na licu mjesta.
pogledaj tamo kad dođeš nude li šverceri što zanimljivo.
svi early bird popusti su završili, tako da nema smisla kupovat preko net-a kartu već na licu mjesta.
pogledaj tamo kad dođeš nude li šverceri što zanimljivo.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- Black Queen
- Formula 4
- S nama već: 8 god 3 mj
- Navija za: M.Schumacher/S.Vettel
Ja sam isto imala GA kartu i bilo mi je super. Nađeš dobro mjesto i vidiš sve. I doživiš svejosip123 je napisao/la: 11.04.2018., 00:15 Za one koji su bili na utrci u Austriji...

"Kad bi neki ljudi skočili sa visine svog ega, na visinu svoje inteligencije, poginuli bi definitivno."
-
jurebandic
- Karting
- S nama već: 7 god 3 mj
- Navija za: Ferrari
Planiramo put u madjarsku, jel tko isao, koliko ukupno put kosta, karte, smjestaj, itd..
- zekohonda Verified
- Formula 1
za početak prelistaj malo prijašnje postove. 

- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
Ja uzeo dvije bronze karte za 95 €, čini se kao jako dobra lokacija i navodno se vidi prvi zavoj s te tribine.jurebandic je napisao/la: 14.05.2018., 14:54 Planiramo put u madjarsku, jel tko isao, koliko ukupno put kosta, karte, smjestaj, itd..
Put busom ti je cca od 150 do 200 kn za jednu osobu smjer Zg-Budimpešta (Flixbus).
Za smještaj još ne znam, još uvijek tražim po internetu i sam.

-
luke flywalker Verified
- GP3
- S nama već: 8 god 6 mj
- Navija za: Mika Hakkinen
https://www.f1puls.com/25092/putopis-vn-madarske-2017/jurebandic je napisao/la: 14.05.2018., 14:54 Planiramo put u madjarsku, jel tko isao, koliko ukupno put kosta, karte, smjestaj, itd..
lepo se proveedite
- dzaHo
- Karting
- S nama već: 7 god 7 mj
Imas moj post za Madjarsku na 10 stranici foruma tj na linku..jurebandic je napisao/la: 14.05.2018., 14:54 Planiramo put u madjarsku, jel tko isao, koliko ukupno put kosta, karte, smjestaj, itd..
https://www.f1puls.com/forum/viewtopic. ... &start=180
a kako rekose, malo provjeri i ranije postove.
Lp.
He Who Dares, Wins !
- zekohonda Verified
- Formula 1
u austriji npr. : Reduced = people with disabilities . znači osoba u kolicima i njena pratnja imaju popust.
-
Santana
- Karting
- S nama već: 7 god 5 mj
Pitanje oko kupovine karata.
Konkretno za Mađarsku vikend GA. Cijene se kreću od 90-99€ po karti za vikend.
Pregledao sam nekoliko prodavača i svi imaju dodatnu naplatu za uslugu, cca 5% od cijene karte po karti.
Na tickets.formula1.com naplačuju 5,94€ po kupnji i imaju opciju "pick up" pokupi kartu na dan utrke koja se ne naplačuje. Ušteda cca 15-18€ dostave karata na kućnu adresu.
Ali "Pick up" opcija, ako sam dobro pročitao se može korisitit samo ako kupuješ kartu mjesec dana pred utrku.
Ima li netko iskustva te prijedlog, koja je najpovoljnija konačna cijena za kupovinu karata.
Pregledao sam nekoliko prodavača i svi imaju dodatnu naplatu za uslugu, cca 5% od cijene karte po karti.
Na tickets.formula1.com naplačuju 5,94€ po kupnji i imaju opciju "pick up" pokupi kartu na dan utrke koja se ne naplačuje. Ušteda cca 15-18€ dostave karata na kućnu adresu.
Ali "Pick up" opcija, ako sam dobro pročitao se može korisitit samo ako kupuješ kartu mjesec dana pred utrku.
Ima li netko iskustva te prijedlog, koja je najpovoljnija konačna cijena za kupovinu karata.
- dzaHo
- Karting
- S nama već: 7 god 7 mj
Ja sam kupovao karte na www.hungaroinfo.com i oni uzimaju 4,5€ za uslugu, pri kupovini karata.Santana je napisao/la: 16.05.2018., 13:13 Pitanje oko kupovine karata.
Odabrao sam opciju dostave (da ne trazim mjesto pickupa, da se ne zaj.. sa tim) i karte su uredno stigle DHL-om 15ak dana prije utrke.
Trenutacna ponuda za GA na toj stranici: http://prntscr.com/jikj40
https://www.hungaroinfo.com/formel1/tickets_ste_en.htm
He Who Dares, Wins !
- zekohonda Verified
- Formula 1
meni nema smisla kupovati ga kartu unaprijed. njih uvijek ima. a cijene se neće povećavati.
dzaho je dao link na službeni sajt utrke, tu stranicu uvijek treba prvu gledati.
moji prijedlozi:
kupiti Bronze 1 (Wkd.) za samo 5 e više ( 95 e) dok ih ima
ili tamo na licu mjesta kupiti normalno kartu na službenom kiosku i usput baciti pogled što šverceri nude.
dzaho je dao link na službeni sajt utrke, tu stranicu uvijek treba prvu gledati.
moji prijedlozi:
kupiti Bronze 1 (Wkd.) za samo 5 e više ( 95 e) dok ih ima
ili tamo na licu mjesta kupiti normalno kartu na službenom kiosku i usput baciti pogled što šverceri nude.
- zekohonda Verified
- Formula 1
nisam bio u austriji u četvrtak i petak, stvarno ne znam.